به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، لاله افتخاری رییس فراکسیون قرآن و عترت مجلس در نشست بررسی روند بیمه فعالان قرآنی که در مرکز اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت کشور برگزار شد، گفت: در خصوص توسعه فرهنگ قرآنی سالها است که ما پیگیر بیمه فعالان قرآنی در مجلس شورای اسلامی بودیم و معتقدیم که بیمه خدمت کوچکی در قبال فعالیتهای آنها است.
وی افزود: در راستای ایجاد صندوق مستقل گاهی مخالفت میشد، در دولت دهم اساسنامهای تنظیم شد و حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد با آن موافقت کردند با رویکردی مثبت و خوب پیش میرفت حدود 7 هزار نفر بیمه شدند اما در دولت جدید پالایشی انجام شده و در این تعداد ریزی صورت گرفت.
رییس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه تاکید وزیر بر این بود که همه بیمه شوند، عنوان کرد: طی نشست، مکاتبات و پیگیریهای که با وزیر داشتیم خواسیتم که قرآنیان ویژه دیده شوند اما در مجموعه گفته میشد که باید خود قرآنی و کسی که شرایط استاد بودن دارد بیمه شود و خادم موسسه یا مسئول دفترها نمیتوانند بیمه شوند.
افتخاری با اشاره به اینکه اظهار داشت: تاکید ما بر این بود که صندوق ویژه برای قرآنیان گذاشته شود رایزنی مکتوب داشتیم که در لایحه بودجه آورده شود اما متاسفانه مد نظر گرفته نشد، با چانهزنیهای زیاد در نهایت تصمیم گرفته شد 10 میلیارد برای تاسیس این صندوق با در نظر گرفتن گروههای دیگر گذاشته شود که هنوز چیزی از این بودجههای حمایتی داده نشده است.
وی افزود: کسری بودجه قرآنیان باید پیگیری شود به نظر دولت باید این موارد را در احکام دائمی شده بیاورد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، بیان داشت: اگر رهبر معظم انقلاب فرمودند مهمترین و حساسترین مساله نفوذ فرهنگی است به این علت است نفوذ فرهنگی بر همه عرصهها سایه میافکند که راه سد مقابل نفوذ نیز ترویج فرهنگ قرآنی است که سبب میشود افراد دچار گمراهی نشوند.
افتخاری گفت: فعالیتهای قرآنی نیز صرفا حفظ و قرائت قرآن نیست بلکه میان رشتههای زیادی داریم که در بحث نفوذ دشمن را به عقب میراند و شایسته است به آنها نیز توجه شود.
وی ابراز کرد: باید شورای توسعه محکم پیش بیاید در حال حاضر 5 وزیر و یک معاون از دولت در شورای توسعه فرهنگی قرآن عضو هستند بنابراین باید در زمینه مطالبات قرآنی رایزنیهای لازم انجام و به آن توجه شایسته شود.
نظر شما