«نشان ایرانی» در اتاق اصناف برای تولیدات ملی طراحی می شود

خبرگزاری شبستان: نماینده اتاق اصناف از طراحی نشان ایرانی برای تولیدات ملی در این اتاق خبر داد و گفت: بر همین اساس به تولیدکنندگانی که ۸۰ درصد تولید آنها ملی باشد این نشان داده می شود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، نشست گزارش عملکرد اعضای کارگروه ساماندهی مد و لباس با حضور حمید قبادی، رییس کارگروه ساماندهی مد و لباس،لاله افتخاری، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ، گلناز نصراللهی، مدیر کل دفتر نساجی و پوشاک وزارت صنعت معدن و تجارت، علی اکبرزاده، مدیر کل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش،علی طاهری، معاون مرکز امور اصناف وزارت صنعت  معدن و تجارت، چتر فیروزه، نماینده اتاق اصناف ایران و یوسفی فر،نماینده اتحادیه پوشاک پیش از ظهر امروز سه شنبه 17 اذر در تالار وحدت برگزار شد.

 

چتر فیروزه، نماینده اتاق اصناف ایران در این نشست گفت: اتاق اصناف از ابتدای امسال با هدف همراهی و همدلی با دیگر اعضای کارگروه ساماندهی مد و لباس شروع بکار کرده است، ما در چند زمینه تخصصی طراحی ورود پیدا کرده ایم ، طراحی حلقه گمشده چرخ اقتصادی در حوزه تولید و پوشاک است.

 

وی از راه اندازی کارگروه های تخصصی در اتاق اصناف خبر داد و گفت: ما در حوزه حمایت از تولید ملی  یک گروه تخصصی و گروه برند تشکیل دادیم، همچنین سازوکار طراحی نشان ایرانی را آماده کردیم که به تولیدکنندگان که 80 درصد تولید آنها ملی باشد این نشان را به آنها می دهیم.

 

چتر فیروز خاطر نشان کرد: ما در اقتصاد هنر در حوزه مد و لباس ورود پیدا کردیم که اگر اتفاقی در حوزه مد و لباس  در کشور بیفتد با مشارکت حداکثری اتحادیه اصناف باشد.

 

وی  از ساماندهی ویترین ها خبر داد و گفت:  یک معضل در اتحادیه ها بحث ساماندهی ویترین ها و مانکن ها بود که کارگروه طراحی اصناف پیشنهاد داد جشنواره ویترین برتر برگزار شود.

 

چتر فیروز از جشنواره «طراحی مانکن و حجم های نمایشی» خبر داد و گفت: این جشنواره در بخش جنبی جشنواره مد و لباس فجر امسال برگزار می شود و برگزیدگان آن معرفی و  و از طرح های آن  رونمایی می شود.

 

نماینده اتاق اصناف ایران اظهار داشت: برای اولین بار ما دایره مد و لباس را از اتحادیه پوشاک بالاتر دیدم؛ 22 اتحادیه در جشنواره مد و لباس شرکت دارند، از ساعت و طلا و کیف و کشف و صنایع دستی مشارکت دارند.

 

یوسفی فر، نماینده اتحادیه پوشاک نیز  در این نشست گفت: با همکاری کارگروه ساماندهی  مد و لباس و تاکنون 4 هزار مدل در کشور شناسایی شده اند.

وی از پیگیری فرهنگ «نذورات لباس و پارچه» در اتحادیه پوشاک خبر داد و گفت: می خواهیم فرهنگ قدیمی نذورات پوشاک و لباس را با کمک کار گروه مد و لباس و اتحادیه پوشاک پیگیری کنیم.

 

 

کد خبر 506381

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha