به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، لاله جعفری درباره این مجموعه داستانی اظهار داشت: این اثر مجموعه داستانهای مستقلی است كه به خردسالان ارتباط با محیط پیرامون را میآموزد تا از این راه خردسالان بتواند نگاه ویژهای درباره محیط پیرامونشان داشته باشند.
وی ادامه داد: همه قصههای این مجموعه داستانی، چه از نظر حجم و چه به لحاظ پرداخت داستانی شبیه به هم هستند و تلاشم این بوده كه وقتی بچهها این داستانها را میخوانند یك نوع نگاه جاندار انگارانه به اشیای پیرامونشان داشته باشند و بتوانند ارتباط نزدیكی با اشیاء و رویدادهای اطرافشان برقرار كنند.
جعفری درباره تفكیك گروه سنی خردسال و كودك نیز گفت: متاسفانه ما مرزبندی مستقلی بین گروه سنی كودك و خردسال نداشته، همان اثری را كه برای كودكان خوانش میكنیم برای خردسالان نیز در نظر میگیریم.
وی اضافه كرد: باید برای گروه كودك و نوجوان یك ركن دیگری به نام خردسال را بیفزاییم؛ زیرا نگاه به این گروه سنی همواره مغفول مانده است. جعفری در پایان با تاكید بر اهمیت تصویرگری در كتابهای كودك و نوجوان گفت: «آنچه در وهله اول نظر كودك و حتی نوجوانان را به كتاب جلب میكند تصویرگری اثر است و متن بعد از آن برای آنها مطرح است؛ از این نظر تاكید بر تصویرگری مناسب در انتشار آثار كودك و نوجوان بسیار مهم است.
نظر شما