به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، مقام معظم رهبری (مد ظله) به عنوان ولی فقیه شیعیان جهان در طی یک سال گذشته، دو نامه خطاب به جوانان غرب ارسال کردند و نکات محوری و ارزشمندی را یادآور شدند که اولین نامه رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به جوانان اروپا و آمریکای شمالی بود که در تاریخ 2 بهمن سال 93 و نامه دوم ایشان در تاریخ 8 آذر سال جاری خطاب به عموم جوانان در کشورهای غربی منتشر شد.
به گفته حجتالاسلام و المسلمین یحیی جهانگیری سهروردی مبلغ بینالمللی حوزه، با توجه به عوامل منطقهای و بینالمللی، مقام معظم رهبری (مد ظله) در حکیمانهترین زمان، پیام خود را به جوانان اروپا و آمریکای شمالی ارسال کردند.
لزوم تشکیل کمپین نشر و بسط پیام رهبری به دنیا
این مبلغ بین المللی حوزه اظهار داشت: یکی از عواملی که باعث شد مقام معظم رهبری به جوانان اروپا و آمریکای شمالی نامهای ارسال کنند، فعالیت جریان تروریستی و ضدانسانیت داعش در قلب جهان اسلام بود که به عنوان نمایندگی اسلام، چهرهای خشن و غیرانسانی از اسلام به جهان معرفی کرده بود؛ در این هنگام رهبر انقلاب اسلامی با ارسال نامه ای، چهرهای روشن از اسلام ناب به جوانان معرفی کرد.
حجت الاسلام و المسلمین جهانگیری سهروردی افزود: یکی دیگر از عوامل ارسال نامه اول مقام معظم رهبری (مد ظله) به جوانان اروپا و آمریکای شمالی، پدیده تروریستی شارلی ابدو در فرانسه بود که جهان اسلام و ساحت مقدس پیامبر عظیم الشأن اسلام (ص) مورد هجمه شدید قرار داد؛ مقام معظم رهبری (مد ظله) در این نامه تصریح کرد که تروریستهای حادثه شارلی ابدو در جرگه اسلام واقعی نیستند.
وی، سومین عامل ارسال نامه اول مقام معظم رهبری (مد ظله) به جوانان غرب را رسانههای غربی عنوان کرد که حقایق را نشان نمیدهند، بلکه تفکر و ذهنها را به سمت و سوی اهداف خود مدیریت میکنند، به همین دلیل مقام معظم رهبری (مد ظله) در این نامه تأکید داشتند که جوانان باید از مجرای دیگری غیر از رسانهها حقیقت را ببینند.
حجت الاسلام و المسلمین جهانگیری سهروردی معتقد است که باید یک کمپین نشر و بسط پیام مقام معظم رهبری (مد ظله) ایجاد شود تا پیام رهبری را در رسانهها و شبکههای مجازی به کل جهان صادر کنند.
فلسفه ارسال نامه رهبری به جوانان غرب چه بود؟
دومین نامه مقام معظم رهبری (مد ظله) نیز با وجود نظامها و حکومتهای موجود در غرب، خطاب به جوانان غربی بود که در تاریخ 8 آذر سال جاری منتشر شد، در این خصوص حجت الاسلام و المسلمین احمد فرخ فال، رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اظهار کرد: فلسفه ارسال نامه به جوانان غرب این است که مقام معظم رهبری (مد ظله)، حسن حقیقت جویی را در قلبهای جوانان، زندهتر و هوشیارتر میبینند و علت این که نامههای رهبری خطاب به حکام و نظامهای متولی کشورهای غرب نیست، این است که حکومتها و نظامهای کشورهای غربی، خود به تضادهای درونی و فکری و تضادهای عملی در مقابله با موضوع تروریسم آلوده هستند.
رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: حرکت شوم داعش و گروههای تکفیری در اقصی نقاط جهان، باعث اسلامهراسی در غرب شده است و مقام معظم رهبری (مد ظله) در نامه اول خود روی این موضوع تأکید دارند که تحرکات شوم تبلیغاتی و خشونتهای گروههای تکفیری عقب گرا نباید موجب اسلامهراسی در اروپا شود و جوانان باید اسلام ناب را بدون واسطه گروههای تکفیری و با استفاده از متن واقعی قرآن کریم و مفسرین کتاب آسمانی یعنی اهل بیت (علیهمالسلام) و پیامبر گرامی اسلام (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) بشناسند.
حجت الاسلام و المسلمین فرخ فال بیان کرد: حرکات تروریستی داعش در فرانسه باعث شد که امت اسلامی و همه آزادیخواهانی که با طرز تفکر تکفیری سازگاری ندارند، متأثر شوند و مقام معظم رهبری (مد ظله) به خاطر این حرکت شوم تروریستی لازم دانست که نامه دوم خود را به جوانان غرب ارسال کنند.
تلاقی استعمار و افراطیگری، گروه سیاه ناپسندی به نام داعش متولد کرده است
وی با بیان این که رهبر معظم انقلاب، محورهای مهمی را در نامه دوم به جوانان غرب مورد تأکید قرار دادند، افزود: مقام معظم رهبری (مد ظله) در نامه دوم خود یادآور میشود که جریانی که در فرانسه اتفاق افتاد، نسبت به جریانهای کشورهای اسلامی که توسط سیاستهای غلط غرب ایجاد شده است، یک جریان بسیار محدود و کوچک است.
رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: تلاقی استعمار و افراطیگری، گروه سیاه ناپسندی به نام داعش متولد کرده است که این اتفاق حاصل تلاقی سیاست استعمارگرانه و افراطی گری و تضاد عملی در مقابله با تروریسم است.
سیاست یک بام و دو هوا جریان غمگین امروز فرانسه را پدید آورد
حجت الاسلام و المسلمین فرخ فال تأکید کرد: وقتی جهان، حرکت تروریستی صهیونیستها را در به خاک و خون کشیدن جوانان و زنان تقبیح نمی کند که تحسین نیز میکند، این حرکتهای افراطی متولد میشود و وقتی گروههای افراطی در جهت تحقق اهداف استعمارگرانه غرب و صهیونیست، با هزینه سنگین آموزش نظامی میبینند، باید روزی هم شاهد حرکت تروریستی مذموم در فرانسه بود.
وی بیان داشت: اگر صهیونیستها، گروههای افراطیگر و منشعب از وهابیت را آموزش نمیدادند، امروز این گروهها در فرانسه این خبط عظیم و کشتار مغموم را مرتکب نمیشدند؛ سیاست یک بام و دو هوا و همچنین تناقض و تضاد در تعریف حقوق بشر توسط استکبار، جریان غمگین امروز فرانسه را پدید آورده است.
سیاستهای غلط غرب و سابقه دیرینه دشمن با اسلام، بستر ناموزون و خطر تروریسم را در جهان ایجاد کرده است
رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم یادآور شد: سیاستهای غلط غرب و سابقه دیرینه دشمن با اسلام و بعضی از ادیان الهی، بستر ناموزون و خطر تروریسم را در جهان ایجاد کرده است، به طوری که حادثه فرانسه، گوشهای از حرکتهای ناپسند تروریستی گروههای تکفیری است.
حجت الاسلام و المسلمین فرخ فال عنوان کرد: جوانان و کسانی که قلبها و ذهنهای آنها آمادگی پذیرش حق را دارد، نباید تحت تأثیر حرکات تروریستی داعش و گروههای تکفیری قرار بگیرد، بلکه لازم است که همه کسانی که توانایی علمی بالایی دارند، با قلم و بیان خود به ترویج و معرفی اسلام حقیقی بپردازند.
وی با اشاره به نامهها و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی، عنوان کرد: امروز آنچه که دغدغه مقام معظم رهبری (مد ظله) است، از جمله ارشاد و هدایت جوانان در همه ممالک دنیا؛ دغدغه مراجع نیز هست؛ متأسفانه امروز، قشری پسمانده و وامانده از اسلام به عنوان قشری تکفیری، اسلام را به گونهای زشت و ناپسند و خشن و با چهرهای سیاه و پرچمهای سیاه به مردم معرفی میکنند و مراجع تقلید و حوزههای علمیه در برابر این مسأله ساکت نمی نشینند.
وظیفه همه نخبگان و پژوهشگران عرصه دین است که در خصوص نامههای مقام معظم رهبری (مد ظله) به جوانان غرب، اهتمام لازم را داشته باشند و با دقت و سرعت، به زوایای نامه رهبری و تبیین آن برای جوانان بپردازند، برهمین اساس به مناسبت سالگرد صدور اولین نامه رهبری به جوانان غرب و همچنین با توجه به نامه دوم رهبری به جوانان غرب، همایش «سخنی با قلبهای زنده» به همت مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در بهمن سال جاری با حضور نخبگان و استعدادهای برتر حوزه علمیه قم برگزار میشود، اما لازم است که پژوهشگران مراکز علمی و دانشگاهی نیز در این عرصه به فعالیت بپردازند و به وظیفه انسانی و اسلامی خود جامه عمل بپوشانند.
نظر شما