۱۵۰ گروه جهادی سازمان یافته در استان کرمان فعالیت می کنند

خبرگزاری شبستان: مسئول بسیج دانشجویی استان کرمان با اشاره به اینکه مهم ترین رویکرد گروه های جهادی توانمدسازی مردم است افزود: ۱۵۰گروه جهادی سازمان یافته در استان کرمان فعالیت می کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، ناصربهروز بعدازظهر امروز (16 آذر) در همایش تجلیل از جهادگران استان کرمان، گفت: تمامی دانشگاه های شهرهای استان کرمان گروه جهادی دارند و در شهرستان جیرفت هم تمامی دانشگاه های این شهر گروه جهادی دارند.


 وی افزود: در این همایش نمایندگان 100 گروه جهادی، 66 گروه عضو بسیج دانشجویی بوده و بقیه عضو بسیج طلاب و محلات است.

 

مسئول بسیج دانشجویی استان کرمان بیان داشت: 150گروه جهادی سازمان یافته در استان کرمان فعالیت می کنند.


به گفته وی در برنامه های اردوی جهادی امسال پیش بینی شده که دوره پنج ساله برای روستاهای هدف انتخاب شود و طی پنج سال در بخش های مختلف، بهداشت و درمان، آموزش، اشتغال واقتصاد مقاومتی به مردم آن روستا ارائه خدمات شود.                                                  

ناصر بهروز ابراز داشت: مهم ترین رویکرد گروه های جهادی توانمدسازی مردم است که این برنامه با توجه به ظرفیت های منطقه و آموزش هایی که گروه های جهادی به مردم هر منطقه انجام می دهند صورت می گیرد.

 
وی خاطرنشان کرد: در زمینه اقتصاد مقاومتی وظیفه ما آموزش مردم در جهت توانمدسازی آنان است که در زمینه های آموزش مشاغل خانگی، کشاورزی و صنایع دستی انجام می شود.

 

حجت الله پاداش مسئول بسیج سازندگی استان کرمان اظهار داشت: در زمینه طرح های اقتصاد مقاومتی در استان کرمان رشد خوبی داشته ایم؛ در استان کرمان یک هزار و 100 واحد اقتصاد مقاومتی و 200 واحد صنایع تبدیلی بوده است که از تسهیلات بانکی استفاده کرده اند.

 
وی افزود: در جنوب استان کرمان 200 طرح در زمینه اقتصاد مقاومتی وجود دارد که 70 درصد اعتبارات جذب و 30 درصد باقیمانده بزودی جذب خواهد شد.

 
به گفته وی یکی از مشکلات جنوب کرمان نبود شعب بانک مهر اقتصاد است که در این منطقه شعبه جیرفت این بانک تمامی منطقه جنوب را پوشش می دهد؛ لذا در حال پیگری برای استقرار شعب این بانک در دیگر شهرستان های جنوبی هستیم.

 

مسئول بسیج سازندگی استان کرمان بیان داشت: بیشترین طرح های اقتصاد مقاومتی در جنوب کرمان در زمینه پرورش دام سبک و سنگین، ماهی، مرغ بومی، کبک و زنبورداری بوده است

کد خبر 506079

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha