به گزارش خبرگزاري شبستان از بيرجند و نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی، بهمن کهن ترابی فرماندار شهرستان قاینات در جلسه بررسی مسایل و مشکلات منطقه نمونه گردشگری بوذرجمهر قاینی اظهار داشت: منطقه نمونه گردشگری بوذرجمهر قاینی، گنجينه اي بزرگ براي رونق و توسعه صنعت گردشگري و توريستي در شهرستان قاينات و يكي از دغدغه ها و دستور كارهاي اصلي اين جلسه است.
وی افزود: منطقه نمونه گردشگري چون متولي خاص و مشخصي ندارد تاكنون آنچنان كه مدنظر بوده در اين منطقه تحولات خاصي صورت نگرفته، هر چند با پيگيري هاي نماينده مردم شهرستان چند پروژه عمراني، فرهنگي و ورزشي در اين منطقه شروع شده كه جاي تقدير دارد.
كهن ترابي در ادامه خاطرنشان كرد: در شرايط كنوني بايستي از اين ظرفيت بزرگي كه در شهرستان وجود دارد و ساليان متوالي فراموش شده، به نحو احسن استفاده كنيم.
وي ادامه داد: در جهت رونق، ساماندهي و توسعه اين منطقه با تعامل و همراهي همه مسئولين استاني و شهرستاني بويژه دستگاه هاي متولي امر بيش از پيش گام برداريم كه در اين راستا وجود يك شركت سرمايه گذاري با هيئت مديره اي فعال به منظور بررسي و پيگيري مسائل و مشكلات اين منطقه از ضروريات است.
تصريح كرد: با توجه به همه مسائل و مشكلاتي كه در مباحث بودجه اي داشتيم، ولي امسال ما اعتبارات خوبي به برای فراهم كردن زيرساخت هاي لازم و همچنين احياءو توسعه اين منطقه نمونه گردشگري اختصاص داده ايم.
جواد هروی نماينده مردم قاينات و زيركوه در مجلس شوراي اسلامي نيز گفت: در حال حاضر مظلوم ترين فضاهاي ما، فضاهاي فرهنگي و تاريخي است كه بايستي مورد توجه مسئولين امر قرار گيرد.
وی ادامه داد: كشور ما كشور بكري در مباحث آثار تاريخي و مناطق گردشگري است و داراي ظرفيت ها و قابليت هاي بسيار خوب گردشگري و تاريخي است كه شهرستان قاينات نيز از اين مواهب بي بهره نيست.
هروی تاکید کرد: بايد از صنعت گردشگري كه صنعت بدون دود است، به درستي استفاده شود و در جهت معرفي و رونق اين صنعت و جلب گردشگران نهایت تلاش انجام شود.
حسن رمضاني مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان جنوبي نيز آمادگی کامل اين نهاد در جهت مرتفع شدن مشکلات منطقه را اعلام و خواستار همکاری تمام دستگاه های اجرایی مربوطه شد.
وی همچنین به ظرفیت ها و قابلیت های شهرستان قاینات در حوزه صنایع دستی و ایجاد بازارچه دایمی در مکان مناسب و کارشناسی اشاره و تاکید کرد: در صورتی که شهرداری قاین زمینی در اختیار ما قرار دهد مبلغ 700 میلیون ریال اعتبار در سال جاری به این بازارچه اختصاص می دهیم.
رمضانی افزود: يكي از محورهاي توسعه استان و شهرستان، توجه به صنعت گردشگري است كه شهرستان قاينات از ظرفيت ها و پتانسيل هاي بسيار خوبي در اين زمينه برخوردار است كه در اين راستا براي اولين بار، اولين موزه عكس كشور بعد از تهران در سال 1395در شهرستان قاينات افتتاح و راه اندازي خواهد شد.
نظر شما