کمبود کتاب و عدم به روز رسانی اطلاعات، مشکلات حوزه آموزش های فنی و حرفه ای

خبرگزاری شبستان: نشست مشترک سرگروه های آموزشی فنی و حرفه ای و کار و دانش آموزش و پرورش خراسان شمالی با مدیرکل دفترآموزش های فنی و حرفه ای وزارت آموزش وپرورش به منظور بررسی مسائل و راهکارهای این حوزه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد، محمود معرفتی، سرگروه برق آموزش و پرورش خراسان شمالی امروز (۱۵ آذر) در این نشست با اشاره به انجام کار برقی در این استان توسط مردم، گفت: با این وجود هر موقع نمایشگاهی در این حوزه برگزار می شود، حتی نصف وسایل برقی را نمی شناسند.

 

وی افزود: هم اکنون دانش آموزان و حتی مربیان و دست اندرکاران این حوزه از تجهیزات و کتاب های درسی به روز بی بهره هستند که این امر در کل استان اثر می گذارد.

 

وی به ضعیف بودن آموزش های ضمن خدمت نیز اشاره کرد و گفت: باید با ارتباط مستمر با نمایشگاه های بین المللی سطح دانش را ارتقاء داد.

 

معرفتی تصریح کرد: هم اکنون آزمایشگاه ها در رشته برق حدف شده و این امر آموزش ها را غیرملموس کرده و دانش آموز نمی تواند به صورت عملی آموزش ها را کسب کند.

 

وی توجه بیشتر به آموزش های آزمایشگاهی را مورد تاکید قرار داد و بیان داشت: باید فضایی فراهم کرد که معلم و مربی به صورت تمام وقت به دانش آموز آموزش دهد.

 

تکتم مظفری، سرگروه معماری نیز ساماندهی کارآموزی شاخه فنی و حرفه ای و کار و دانش را خواستار شد و گفت: متاسفانه در سنوات گذشته علی رغم هزینه ای که انجام می شد بهره وری مناسب کسب نمی شد.

 

وی کار متمرکز در هنرستان ها را در افزایش راندمان کار بسیار تاثیرگذار خواند و اظهار داشت: باید شفاف سازی و اطلاع رسانی مسابقات علمی و عملی و علمی و کاربردی و جشنواره هنرهای تجسمی صورت گیرد.

 

مظفری همچنین خواستار اطلاع رسانی و در اختیار گذاشتن بخشنامه های مربوط به مسابقات از ابتدای سال شد تا در آمادگی بیشتر باشند.

 

هدی غلامعلی پور، سرگروه کامپیوتر نیز عدم آگاهی از هیچ کدام از مواد درسی و نوع ارائه آنها در سال آینده را از جمله دغدغه ها دانست و گفت: این در حالی است که باید مواد درسی زودتر در اختیار مربیان قرار گیرد چرا که دوست نداریم در شروع سال با دیدن مواد درسی سوپرایز شویم.

 

وی متذکر شد: همچنین برای به روز رسانی اطلاعات هنرآموزان لازم است کلاس های ضمن خدمت قبل از مهر ماه و آغاز سال تحصیلی برگزار شود.

 

غلامعلی پور یادآور شد: هم اکنون هیچ امکانی برای برگزاری کلاس های آموزشی برای هنرجویان وجود ندارد درحالی که باید قبل از برگزاری آزمون ها کلاس ها به صورت مدون برگزار شود.

 

زهرا فخرنبی، سرمربی طراحی دوخت نیز با اشاره به مشکلاتی در حوزه برون سپاری، خاطرنشان کرد: در برون سپاری روش ها فرق می کند و این امر دانش آموز را دچار مشکل می کند.

 

الهه گیلانی، سرگروه تربیت بدنی نیز بازکردن راه ادامه تحصیل دانش آموزان هنرستان ها برای شرکت در مقطع کارشناسی پیوسته را خواستار شد و گفت: باید سطح علمی و عملی هنرستان ها بالاتر رود.

 

وی متذکر شد: با توجه به سطح علمی دانش آموزان هنرستان ها باید کتاب ها به گونه ای طراحی شود که قابل فهم باشد و از تکنیک های خاص استفاده شود.

 

وی در نظر گرفتن درسی با محتوای چگونگی تولید مناسب مطابق با نیازهای روز جامعه را نیز برای هنرآموزان این هنرستان ها مورد تاکید قرار داد.

 

 

 

کد خبر 505765

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha