به گزارش خبرگزاری شبستان، علوم انساني متعارف، مبتني بر فلسفههایی هستند كه مبنايش مادیگری است؛ بر این مبنا انسان حیوان انگاشته میشود. در این راستا توليد فلسفه علم اسلامي و نظریهپردازی در حوزههای مختلف علوم انسانی اصليترين گام در اسلامی سازی معرفت و بنا نهادن تمدن نوین اسلامی بر پایه دانشی است كه با استمداد از منبع وحي و در کنار سایر روشهای پذیرفتهشده زمینه را برای مرجعیت علمی ایران اسلامی در جهان فراهم می کند.
بر اساس این گزارش در همین راستا دانشگاه پیام نور استان گیلان در نظر دارد در راستای تحقق اهداف علمی و انقلابی و در ادامه فعالیت های پیشین خود، در موضوع تحول در علوم انسانی با همکاری اساتید حوزه و دانشگاه و با مشارکت و مساعدت مجموعه ای از دانشگاه ها، مراکز و مؤسسات علمی و پژوهشی، همایش بینالمللی علوم انسانی اسلامی را برگزار می کند.
این گزارش می افزاید: کلیه پژوهش ها مبتنی بر چیستی و چگونگی تحول در حوزه علوم انسانی با محوریت تحول در نظریه ها و الگوهای کاربردی در رشته های علوم سیاسی و روابط بینالملل، حقوق، فلسفه و فلسفه علم، روانشناسی و تعلیم و تربیت اسلامی جامعهشناسی، مردم شناسی و ارتباطات، علوم مدیریتی، علوم اقتصادی، هنر، معماری و شهرسازی و زبانشناسی و ادبیات بررسی می شوند.
همچنین، تبیین وضعیت و آسیب شناسی علوم انسانی در جهان اسلام و ایران، نقش هر یک از نهادهای دولتی و غیردولتی در بومی سازی رشته های علوم انسانی، اسلام و مبانی نظری و فرانظری رشته های علوم انسانی، آسیب شناسی نظام آموزش و پرورش و کیفیت رشته های علوم انسانی در دانشگاه های جهان اسلام و ایران محورهای عمومی همایش اعلام شده اند.
علاقه مندان تا یکم اردیبهشت ماه سال 95 مهلت دارند چکیده و اصل مقالات خود را به دبیرخانه همایش ارسال کنند؛ همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی الکترونیکی http://icihpnu.com مراجعه کنند.
گفتنی است، همایش بین المللی علوم انسانی اسلامی خرداد ماه سال آینده برگزار می شود.
نظر شما