به گزارش خبرگزاری شبستان به گزارش روابط عمومی خانه کتاب، شماره های پنج و شش فصلنامه «نقد کتاب علوم اجتماعی» به سردبیری محمدرضا رسولی منتشر شد.
بنابراین گزارش، نقد شفاهی، نقدپژوهی، نقد تالیف، نقد ترجمه، زاویه، شایسته خواندن و نقد گذشته عناوین بخش های فصلنامه نقد کتاب علوم اجتماعی را تشکیل می دهند.
همچنین در این شماره از فصلنامه «سلطه پوزیتیویسم بر جامعه شناسی ایران»، «جامعه شناسی در منظومه عرفانی تنهایی»، «متواضع، نخبه و منتقد»، ««تنهایی» در متن آثارش»، «نقد، پلی میان «دانش» و «بینش» اجتماعی» و «فقر کتاب های مرجع علوم اجتماعی در ایران» از جمله بخش های نقد شفاهی است.
علاوه بر این، در بخش نقد پژوهی این فصلنامه مقاله های «نقد، اقتضائات و اخلاق آن» و «نقدی بر دیدگاه دبوراتنن درباره رویکردهای نقادانه: بازی باور و بازیتردید» به مخاطبان معرفی شده است.
این گزارش می افزاید: در این فصلنامه «بر ساخته شاعرانگی ایرانیان»، «زبان شناسی انتقادی در قالب تحلیل گفتمان انتقادی»، «آیا سرانجامعقل بشر بر طبقه پیروز خواهد شد؟» ، «طرد اجتماعی»، «محرم و صفر در فرهنگ مردم ایران» در بخش نقد تالیف منتشر شده است.
در بخش نقد ترجمه مقاله های «مارکسیسم جامعه شناسانه، افسردگی پساکمونیستی»، «واکاوی بنیادهای اندیشه سیاسی مدرن در عصر رنسانس و دین پیرایی»، «رسانه ها؛ چالش ها، مسئولیت هاو گفتمان اخلاقی»، «ساختار اجتماعی شهر در مدیریت شهری نوین»، « قدرت در جامعه شبکه ای» منتشر شده است.
همچنین، «ضرورت بازاندیشی در شرق شناسی وارونه» در بخش زاویه و «جامعه شناسی دین؛ بخشی از پیکره بزرگ جامعه شناسی» در بخش شایسته خواندن و «کتابی در برابر توسعه» و « چکیده انگلیسی»در بخش نقد گذشته آمده است.
فصلنامه نقد کتاب علوم اجتماعی با هدف معرفی و رونق کتاب ها و بررسی مسائل و مشکلات نشر کشور در این حوزه فعالیت می کند.
گفتنی است، این فصلنامه به قیمت 6000 تومان و به همت موسسه خانه کتاب منتشر شده است.
نظر شما