حجت الاسلام محمدعلی فتحی، معاونت پژوهشی حوزه علمیه امام صادق (علیه السلام) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در البرز در خصوص نقش حوزویان در راستای پژوهش اظهار کرد: پژوهش و تحقیق یکی از بسترهای اساسی برای دستیابی به راهکارهای متناسب با نیازهای اساسی و ضروری در بحث های مختلف اجتماعی است.
حجت الاسلام فتحی با بیان این مهم که رشد پژوهشی در حوزه های علمیه منوط به دانستن روش پژوهش است، توضیح داد: یکی از معضلات و کمبودهای اساسی در بحث پژوهش نداشتن آگاهی به روش پژوهش است، که در این رابطه اقدام های موثری در حال شکلگیری است.
این مسئول، اتخاذ قالب های پژوهش به صورت کتاب و مقاله را یکی از محورهای موثر در بحث پژوهش خواند و تصریح کرد: معاونت پژوهش استان شعار سال خود را « مقاله نویسی» نامیده است و در این راستا 120 طلبه را به منظور امر پژوهش و تحقیق، آموزش داده است.
وی با در نظر گرفتن اهمیت ارتقاء سطح آگاهی طلاب از مسائل پیرامونی روز، گفت: مهم ترین موضوعات در سطح کشوری و استانی « اعتقادی و اخلاقی » با محوریت سبک زندگی است، از این حیث روند پژوهش نیز در همین راستا قرار دارد.
وی ادامه داد: مسائل اعتقادی، اخلاق مداری و اخلاق محوری سبک زندگی و ... از محورهای پژوهشی حوزه علمیه امام صادق (علیه السلام) است.
امام جماعت مسجد امام سجاد (علیه السلام) در کیانمهر کرج خاطرنشان کرد: در این راستا، ارائه دروس تخصصی با دورنمایی از حقوق اسلامی در برنامه آموزشی حوزویان ما قرار دارد، به واقع ما با بحث پژوهشی در موضوعات مختلف اجتماعی روز دیگر نیاز به نظریه های حقوقی غربی نداریم.
مدیر کانون فرهنگی هنری سیدالعابدین (علیه السلام) در مسجد امام سجاد (علیه السلام) در کیانمهر کرج و مدیر کانون فرهنگی هنری تخصصی آموزش مساجد استان البرز در پایان توضیح داد: رشد افراد متعهد و متخصص در سطح کانون های مساجد با بهره مندی از کتابخانه و نوشتن مقاله از برنامه های محوری کانون تخصصی آموزش است.
در پایان معاونت پژوهش حوزه علمیه امام صادق (علیه السلام) خاطرنشان کرد: دوره های آموزشی مقاله نویسی با هدف ارتقاء سطح پژوهشی در کانون تخصصی آموزش در مسجد امام سجّاد (علیه السلام) برگزار خواهد شد.
نظر شما