اهداء كتاب و نذر خون، جلوه هايي متفاوت عشق به تداوم اهداف كربلا

خبرگزاری شبستان: سال هاي بسياري از قيام كربلا مي گذرد اما همچنان اين واقعه فناناپذير است و در ماه هاي محرم و صفر، شاهد جلوه هايي متفاوت از ارادت به تداوم اهداف قيام كربلا با اهداء كتاب و نذر خون هستيم.

خبرگزاري شبستان- مازندران

 

امام حسين(عليه السلام) و يارانش با هدف احياي دين مبين اسلام، قدم در راهي گذاشتند كه به عاقبت آن، آگاهي كامل داشتند.

 

راهي كه فنا نبود بلكه راه باقي ماندن تا ابد در تاريخ آزاديخواهان جهان بوده است و اين در دوره هاي مختلف، شكل و صورت متفاوت به خود گرفته اما اهداف چيزي جز براي خدا، نبوده و نيست و نخواهد بود.

 

در آن زمان، ياران كربلايي از جان، فرزندان و خانواده خود گذشتند تا اسلام از تحريف، مصون بماند و بانگ «هل من ناصر ينصرني» سالار و سرور شهيدان اباعبدالله الحسين(عليه السلام) در آن زمان به گوش ها رسيد بلكه در حال حاضر نيز به گوش مي رسد.

 

شاهد خوبي بر اين مدعا، مسلمانان به خون غلطيده و آواره كشورهاي سوريه، يمن، افغانستان، عراق، آذربايجان و ... هستند كه بنا بر اعلام رسمي، تعدادي از آوارگان اين كشورها به كشورهاي همسايه و اروپايي، نه تنها پناهگاهي نمي يابند بلكه جان مي بازند.

 

با گذشت سال ها، از قيام كربلا اما همچنان اين واقعه فناناپذير است و در ماه هاي محرم و صفر، شاهد جلوه هايي متفاوت از ارادت و عشق به تداوم اهداف قيام كربلا تاكنون هستيم.

 

نذر خون، كتاب و ... نمونه هايي از امتداد و نشان دادن علاقه به سالار شهيدان و 72 تن از ياران آن حضرت و وفاداري به آرمان هاي بزرگ و متعالي آن بزرگواران است كه به گونه اي ديگر در اين زمان با توجه به نياز جامعه، صورت مي گيرد كه مي طلبد نذرهاي حسيني، شكل و سياقي نوين به خود گيرد.

 

حجت الاسلام مهدي تقي زاده، امام جمعه دابو و دشت سر آمل، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري شبستان در ساري گفت: در بحث موقوفات و نذورات، مسيرها بر اساس نيازهاي جامعه عوض شده است.

 

وي افزود: حوزه ها، دانشگاه ها، كتابخانه ها و مدارس نياز به كتاب دارند و از لحاظ مسائل فرهنگي، مي طلبد به آنها توجه بيشتر شود.

 

حجت الاسلام تقي زاده اظهار كرد: با توجه به قيمت بالاي كتاب ها، سوق يافتن به سمت كتاب و وقف در اين زمينه به صورت رايگان يا امانتي، استقبال و درخواست امروز جامعه است.

 

وي بيان كرد: فرهنگ  ابعاد مختلف دارد و ترويج فرهنگ با نهادينه شدن كتابخواني، نظير كتاب هاي ديني و ...، كار بزرگ فرهنگي و امر به معروف است.

 

حجت الاسلام تقي زاده با اشاره به هدف قيام امام حسين(عليه السلام) براي فرهنگ كه «وَ إِنَّما خَرَجْتُ لِطَلَبِ الإِصْلاح فی أمَّةِ جَدِّی» به معناي اينكه من فقط برای اصلاح در امت جدم به پا خواستم، ابراز كرد: تشويق به نذورات در مسائل فرهنگي، در امور دين، سياست، اجتماع و ... تاثير گذار است.

 

وي گفت: اهداء اعضاء و همچنين خون كه تقديم به نيازمندان مي شود و مورد استفاده قشري از جامعه قرار مي گيرد، امري خداپسندانه و نوعدوستي به ديگران، محسوب مي شود.

 

حجت الاسلام تقي زاده تاكيد كرد: فرهنگ سازي و بيان نذورات مطابق با نيازهاي جامعه، در قالب گفتمان، بازگو شود و به خوبي در ميان آحاد مردم و نهادها، نهادينه گردد.

 

وي اظهار كرد: دشمنان بر ضد اعتقاد و فرهنگي كه از قرآن و ولايت، سخن مي گويد به مقابله برخاسته اند و اصل نظام و ولي فقيه زمان را نشانه گرفتند.

 

حجت الاسلام تقي زاده بيان كرد: بصيرت، هوشياري، عمل به مهم ترین پیام اربعین «شعار هیهات منا الذلة»، همدلي و همزباني براي تحقق اهداف دين محمدي تحت فرامين الهي، موجب مجد و عظمت بيشتر اسلام مي شود.

 

اسماعیل پوریانی، مدیرکل انتقال خون مازندران، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري شبستان در ساري گفت: اهداء خون، اهداء زندگی و به نوعي احسان و ایثار است كه انسان از بهترين ماده حياتي خود يعني خون براي ادامه حيات نيازمندان، مي گذرد.

 

وي اظهار كرد: در مناسبت هاي مختلف به ويژه در ماه هاي محرم و صفر، نذر اهداء خون در ديار علويان با استقبال خوبي روبرو بوده كه علاوه بر تاثيرات اخروي، فوايد دنيوي آن نيز در جامعه به خوبي، آشكار است.

گزارش: معصومه عليزاده

کد خبر 505125

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha