به گزارش گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان: به همت کانون فرهنگی-هنری نور الهدی مسجد جامع صاحب الزمان (عج) شهرک کاووسیه و پایگاه شهید رستمی،دومین نشست «هجوم خاموش» با موضوع جنگ نرم و تحلیل و آسیب های اجتماعی بازی های رایانه ای با حضور حجت الاسلام مرتضی ربانی نژاد، کارشناس رسانه از حوزه علمیه قم در مسجد جامع صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهرک کاووسیه برگزار شد.
بر پایه این گزارش،حجت الاسلام ربانی نژاد در این نشست اظهار کرد: هر کسی برای دیدن یک برنامه و یا یک فیلم باید از خود سوال کند که به چه دلیل این برنامه را ببینم و یا به چه دلیل نبینم و یا به چه میزان دیده شود .
وی در تبیین و تحلیل جنبه های مثبت بازی های رایانه ای به موارد ذیل اشاره کرد:
- آموزش مهارت ها : آشپزی ، آرایشگری ، خلبانی ، رانندگی و …
- سرعت عمل فکر و دست
- هیجان و قرار گرفتن در موقعیت خطر
- قدرت پیش بینی
- احساس قدرت و کنترل کردن
- رشد تخیلات
- امکان تکرار و اصلاح اشتباه
- عمیق تر کردن دلبستگی ها
- فعالیت مورد دلخواه
- تمرین نقش های گوناگون
وی در ادامه به برخی از آسیب های بازی های رایانه ای اشاره کرد و گفت: «اعتیاد به بازی و دزدیدن عمر انسان ها»،«شست و شوی فکری»،«شرطی کردن بازیکن»،«عادی سازی آموزش و تشویق خشونت»،«عادی سازی آموزش و تشویق بی بند و باری و فحشا و بلوغ زودرس»،«کم تحرکی مخاطبین»،«توجیه جنگ قبل از وقوع آن»،«اسلام ستیزی» از جمله این آسیب ها محسوب می شوند.
حجت الاسلام ربانی نژاد در ادامه به پخش برخی از نمایش بازی های رایانه ای که به اسلام ستیزی و نمادها و ارزش های آخرالزمان پرداخت و در پایان نیز برخی از بازی های رایانه ای که تولید داخل و دارای جنبه های مثبت است معرفی کرد.
نظر شما