حفظ و حراست جامعه در گرو عمل به قرآن و عترت است

خبرگزاری شبستان: مدير فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي واحد بابل، احياي اهداف قرآن و عترت در جامعه به معناي واقعي را ضروري دانست و گفت:حفظ و حراست جامعه در گرو پيروي و عمل به اين دويادگار ارزشمند است .

حجت الاسلام سيد مختار موسوي، مدير فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي واحد بابل، امروز (10 آذر) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري شبستان در ساري درباه هفته قرآن و عترت، گفت: به فرموده پيامبر مكرم اسلام حضرت محمد(صلي الله عليه و آله و سلم) كه « إِنّي تارك فيكم الثّقلين كِتاب الله و عِترتي أَهل بَيتي فإنّهما لنْ يفْترقا حتي يردا عليّ الحوض» به معناي اينكه دو یادگار گرانبها میان شما می گذارم، کتاب الهی و عترتم که اهل بیت(عليهم السلام) من هستند و این دو از یکدیگر جدا نمی شوند تا در روز قیامت نزد حوض کوثر بر من وارد شوند.

 

وي افزود: به همت پيامبر اسلام(صلي الله عليه و آله وسلم)،بسياري از شرك و الحاد، خارج و  موحد شدند و آن بزرگوار، نيز توفيق خوبي را كسب كرد اما آن حضرت در اواخر عمر شريف خود، دغدغه زيادي براي آينده داشت.

 

حجت الاسلام موسوي اظهار كرد: خروج نبي مكرم اسلام از مكه به مدينه و بازگشت دوباره به مدينه و تلاش 23 ساله براي خارج كردن مردم از شرك و كفر، دغدغه آن حضرت بود.

 

وي بيان كرد: در حديث ثقلين، قرآن به صورت وحي و عترت يعني اهل بيت پيامبر(صلي الله عليه و آله و سلم) از حضرت فاطمه(سلام الله عليها)، حضرت علي(عليه السلام) و حضرت امام حسن مجتبي(عليه السلام) و حضرت امام حسين(عليه السلام) و فرزندان آن دو حضرت تا امام زمان(عجل الله تعالي فرجه الشريف)، براي هدايت جامعه هستند و مي طلبد به اين روايت نگاه ويژه اي داشته باشيم چرا كه حفظ و حراست جامعه و دين منوط به پيروي و عمل به اين يادگار ارزشمند است. 

 

حجت الاسلام موسوي ابراز كرد: با اهتمام به اين دو يادگار مهم يعني قرآن صامت، كلام وحي الهي و قرآن ناطق، عترت و اهل بيت(عليهم السلام)، جامعه منحرف نمي شود و آنها، سنجش اعمال انسان ها در قيامت هستند.

 

وي با اشاره به اينكه با عمل به دو يادگار ارزشمند پيامبر خاتم، جامعه به سوي خدا هدايت مي شود و انحراف پيدا نمي كند، تصريح كرد: با توجه به خيل دشمنان و جنگ نرم  كه مقام معظم رهبري(مدظله العالي) در 10 سال گذشته اين تهاجم فرهنگي را مطرح كردند، مي طلبد به اين منويات، توجه بيشتر شود.

 

حجت الاسلام موسوي گفت: دشمنان با تابلوي اسلام و گروه هاي داعش، تكفيري، طالبان و سلفي ها، در تلاش جهت مقابله با اين دين مبين است كه تمسك به قرآن و اهل بيت(عليهم السلام) بهترين راه مبارزه با جنگ نرم است.

 

وي اظهار كرد: جامعه و مردم، نگران فرزندان، دانش آموزان و دانشجويان هستند كه چه كارهايي انجام مي دهند و مي طلبد اهداف قرآن و عترت را در جامعه به معناي واقعي، زنده و احيا كنيم.

 

حجت الاسلام موسوي بيان كرد: با توجه به در آستانه قرار داشتن اربعين و قيام حضرت اباعبدالله الحسين(عليه السلام) و فرهنگ عاشورا بايد در مقابل دشمن اسلام و شيعه به ويژه اهل بيت(عليهم السلام) مبارزه كنيم كه بهترين وسيله، قرآن و عترت است.

 

وي افزود: در اين راستا، دكتر علي شريف در 21 سال گذشته كه صدام، دانشمندان شيعه را از عراق اخراج كرد در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اراك، مسابقه قرآن و عترت را كليد زد.

 

حجت الاسلام موسوي تصريح كرد: مسابقه سراسري قرآن و عترت در رشته هاي مختلف زندگاني پيامبر(صلي الله عليه و آله و سلم) و همچنين جشنواره هاي هنري، در زبان هاي مختلف برگزار مي شود كه در بيست و يكمين دوره براي اساتيد و دانشجويان و كاركنان، 400 نفر از دانشگاه آزاد اسلامي واحد بابل شركت كردند.

 

وي با اشاره به كسب چندين لوح تقدير از سوي اين واحد دانشگاهي براي اين سري از مسابقات، ابراز كرد: اميدواريم كه مسابقات قرآن و عترت و بحث اين دو يادگار ارزشمند، در سراسر كشور به معناي واقعي در تمام نهادها، مدارس، دانشگاه و مساجد به خوبي، جا بيفتد.

 

حجت الاسلام موسوي با بيان اينكه جلوي بيش از 80 درصد انحرافات با تحقق اين مهم گرفته مي شود، گفت: مسائل ديگري نظير نماز، روزه، اخلاق، علم و دانش، حقوق اساتيد، حقوق فرزندان و ... در قرآن و عترت آمده چرا كه اين دو گوهر گرانبها، جامع همه احكام الهي است بنابراين همه چيز را شامل مي شود.

 

وي درباره يادواره شهداي قرآني، اظهار كرد: برگزاري اين يادواره بسيار ارزشمند است زيرا در سوره مبارکه آل عمران آمده كه«وَلا تَحسَبَنَّ الَّذينَ قُتِلوا في سَبيلِ اللَّهِ أَمواتًا ۚ بَل أَحياءٌ عِندَ رَبِّهِم يُرزَقونَ» به معناي اينكه ای پیامبر! هرگز گمان مبر کسانی که در راه خدا کشته شدند، مردگانند! بلکه آنان زنده‌اند، و نزد پروردگارشان روزی داده می‌شوند نظير امام حسين(عليه السلام) كه جسم آن حضرت در اين عالم است اما روح آن بزرگوار در نزد خدا، قرار گرفته است.

 

حجت الاسلام موسوي با اشاره به اينكه شهدا، زنده هستند به ويژه دليرمرداني كه در راستاي قرآن و عترت، شربت شيرين قرب الهي را نوشيدند، بيان كرد: از بزرگان، علماء براي حفظ اين كلام وحياني  و تحريف نشدن از صدر اسلام تاكنون استفاده شد.

 

وي ابراز كرد: بسياري از حجاج ايراني در جريان حادثه تلخ منا با بي توجهي آل سعود به ويژه وهابيون، به وضع فجيعي به شهادت رسيدند كه در ميان آنها چهره هاي قاري و حافظ قرآن، قرار داشتند.

 

حجت الاسلام موسوي گفت: زنده كردن ياد و نام شهداي قرآني يك ارزش و كار قابل تحسيني محسوب مي شود و تكريم و تجليل از شهدايي كه در زمينه قرآن، فعاليت داشتند در قالب يادواره شهداي قرآني، لازم است.

 

وي با سابقه 25 سال كار فرهنگي، آسيب شناسي كارهاي فرهنگي درباره مسائل مهم نظير نماز، امر به معروف و حجاب در جامعه را امري مهم و ضروري دانست و  افزود: با سابقه بيش از 20 سال در كار فرهنگي دانشگاه، راهكار اساسي پياده كردن اهداف قرآن و عترت در جامعه، حاكم كردن و اهميت دادن است.

 

حجت الاسلام موسوي اظهار كرد: مسئولين، مديران كه در راس تشكيلات قرار دارند به قرآن و عترت اهميت دهند و اين مهم در حاشيه قرار نگيرد و خود نيز در صف اول فريضه مهم الهي و سفارش شده نماز، باشند.

 

وي با تاكيد بر اينكه والدين، مدرسه و دانشگاه به مسائل ديني و عترت و همچنين پدر و مادر به لقمه حلال و حرام اهميت دهند، بيان كرد: با اهتمام مسئولين و حضور فعال و بر طرف شدن موانع نظير اجازه ندادن به دانشجو براي مسابقات قرآني، اهميت قرآن و عترت و بركات آنها، بيش از پيش در جامعه آشكار مي شود.

 

حجت الاسلام موسوي ابراز كرد: برگزاري هفته قرآن و عترت، حالت شعاري نداشته باشد و مطبوعات و تريبون ها به اين مهم، به طور ويژه، اهميت دهند.

کد خبر 504774

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha