به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، وجه اله خدمتگزار ظهر امروز (۸ آذر) در شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان جنوبی به نقش بانوان در هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و اظهار داشت: بانوان در طول هشت سال دفاع مقدس، علاوه بر حفظ و حراست از کانون گرم خانواده، شرایط حضور فرزندان و همسران خود را در جبهه های حق علیه باطل فراهم کردند.
وی بر احیای نقش بانوان در طول هشت سال جنگ تحمیلی تاکید کرد و افزود: نباید این نقش بی بدیل از نظرها دور بماند و یا مورد غفلت واقع شود.
استاندار خراسان جنوبی به راه اندازی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در راستای جمع آوری آثار و خاطرات رزمندگان، ایثارگران و خانواده شهدا اشاره کرد و ادامه داد: رزمندگان ایرانی در دوران جنگ با علم و آگاهی به اینکه شاید در لحظات آینده زنده نباشند، به میدان جنگ حق علیه باطل می رفتند.
وی بر جمع آوری خاطرات رزمندگان و ایثارگران دستگاههای اجرایی تاکید کرد و گفت: تمامی دستگاههای اجرایی باید هرآنچه در توان دارند برای جمع آوری آثار و خاطرات فاخر و ارزشمند رزمندگان و ایثارگران خود بگذرانند.
خدمتگزار همچنین بر ساخت هرچه سریعتر یک موزه بزرگ فاخر ملی «عبرت» در صحرای طبس تاکید کرد و اظهار داشت: این موزه بزرگ باید قابل عرضه در سطح جهان باشد.
وی افزود: در تلاش هستم تا از سفیران کشورهای مختلف برای بازدید از محل شکست مفتضحانه آمریکا در صحرای طبس دعوت کنیم.
وی در همین خصوص به نامه کتبی خود به رئیس جمهور اشاره کرد و گفت: در این نامه درخواست ساخت موزه ملی برای عرضه به دنیا ارائه شده است که معاون سیاسی استاندار پیگیری این موضوع را در دستور کار دارد.
استاندار خراسان جنوبی به دیدار خود با برخی از خانواده معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان اشاره کرد و اظهار داشت: خاطرات زیبای خانواده شهدا، ایثارگران و جانبازان برای من یک درس است.
در این جلسه متن انتصاب استاندار خراسان جنوبی به عنوان رئیس هیات امنای مرکز فرهنگی دفاع مقدس خراسان جنوبی که با امضای دکتر بهمن کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای کشور صادر شده بود، قرائت شد.
نظر شما