به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان شب گذشته(16تیر) در مراسم پایانی یازدهمین جشنواره منطقه ای سینمای جوان کشور با عنوان کوسالان در سنندج، گفت: استان کردستان به تعبیر مقام معظم رهبری یک استان فرهنگی است و باید برای معرفی این مهم تلاشی مضاعف داشته باشیم.
قباد میمنت آبادی افزود: امروزه حوزه هنر و به ویژه سینما از جایگاه ویژه ای در تبادل فرهنگی و عرضه ویژگی های اعتقادی، فرهنگی، آداب و رسوم و تمدن ملت ها ایفا می کند.
وی تصریح کرد: به منظور ارتقای سطح فعالیت های سینماگران جوان استان و فعالان عرصه هنر کردستان و افزایش تعاملات و تبادل تجربه جوانان هنرمند استان با دیگر نقاط کشور جشنواره منطقه ای کوسالان فعالیت خود را آغاز کرده و این دوره یازدهمین دوره برگزاری آن بوده است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان اظهار داشت: پس از اعلام فراخوان یک هزار و 277 اثر از هنرمندان 9 استان کشور در چهار بخش فیلم کوتا، فیلم نامه، عکس و پوستر فیلم به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که پس از بازبینی هیئت داوران 132 اثر به بخش پایانی جشنواره راه یافت.
گفتنی است، در این جشنواره هنرمندان استان های گیلان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، همدان و مرکزی طی روزهای 14 تا 16 تیر ماه در سنندج با هم به رقابت پرداختند.
در پایان این جشنواره و بر اساس رای هیئت داوران جشنواره در بخش پوستر فیلم، بهار درویش زاده، شاخوان عثمانی و جمشید محمدی از سنندج به ترتیب عناوین اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.
در بخش فیلمنامه احمد تقوایی از اراک، رستم نظری از تبریز و رضا جوانشیر از تبریز به ترتیب اول تا سوم شدند.
همچنین در بخش عکس حمیدرضا بازرگانی از زنجان، محمد گلچین کوهی از تالش و فرزاد لطفی از بیجار اول تا سوم شدند.
در بخش تحقیق نیز بهروز نورانی پور از سنندج، در بخش فیلمنامه جلال نصیری هانیس از سنندج و در بخش تصویر برداری پیمان عباس زاده از ارومیه انتخاب شدند.
در بخش تدوین هیوا امین نژاد از سنندج، در بخش صدا فردین عباسی از سروآباد، در بخش بهترین فیلم داستانی جلال نصیری هانیس از سنندج و در بخش بهترین فیلم مستند مظفر حسین خانی هزاوه از اراک نفر برتر اعلام شدند.
همچنین در بخش بهترین مجری طرح یا تهیه کننده بهروز نورانی پور از سنندج و در بخش جایزه ویژه هیئت داوران داود قپانوری از نهاوند تندیس جشنواره را از آن خود کردند.
دیپلم افتخار جشنواره در بخش تحقیق به مظفر حسین خانی هزاوه از اراک و صلاح رحیمی از سنندج و در بخش فیلمنامه نادر ساعی و حسین درازی از تبریز تعلق گرفت.
دیپلم افتخار جشنواره در بخش بهترین فیلم پویا نمایی به اسماعیل جباری از لاهیجان، در بخش فیلم مستند به کیوان مجیدی وحمید قوامی از سنندج، در بخش بهترین فیلم تجربی به معصومه خوشرویی از بندر انزلی اهدا شد.
در بخش استعداد جوان رسول احمدی و پیام عنایتی از سنندج، در بخش مجری طرح یا تهیه کننده حوزه هنری استان کردستان و انجمن سینمای جوانان ایران دفتر سنندج، در بخش جایزه ویژه هیئت داوران فرهاد عیوضی از تبریز و در بخش بهترین فیلم داستانی سینمای جوان مهدی معینی کیا دیپلم افتخار دریافت کردند.
دیپلم افتخار در بخش تصویربرداری به سرکیو مسگری از بانه و مظفر حسین خانی هزاوه از اراک، در بخش تدوین زین العابدین از ابهر و نقی نعمتی از سنندج، در بخش صدا هادی احمدی از سنندج و توفیق امانی و علی ابو الصدق از سنندج و در بخش بهترین فیلم داستانی مهدی حیدری از ارومیه و جمیل مفاخری از سنندج اهدا شد.
پایان پیام/
نظر شما