حجت الاسلام علی خادمی، مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی به خبرنگار خبرگزاری شبستان در بجنورد با اعلام این خبر گفت: این امر در راستای ساماندهی جلسات خانگی قرآن و جلوگیری از آسیب های موجود در این جلسات صورت گرفته است.
وی افزود: بر همین اساس این افراد با خصوصیات کامل احصاء و در بانک اطلاعات سازمان به ثبت رسیده و در حال پالایش است.
وی اظهارداشت: این بانوان از نظر سن و میزان سواد به ملای سنتی، تحصیل کرده دانشگاهی و حوزوی تقسیم خواهند شد و آموزش های لازم به هر گروه داده خواهد شد.
حجت الاسلام خادمی تصریح کرد: در این میان اگر بانوانی قابلیت ماندن در این حوزه را نداشته باشند با رعایت آداب و مسائل اخلاقی تذکرات لازم به آنها داده شده و از حوزه جلسه گردانی خارج می شوند.
وی متذکر شد: با این اقدام درصدد هستیم تا میزان آسیب ها و مقابله با بدعت ها و ترویج خرافات در این حوزه را به حداقل رسانده و کار را به دست اهل خود بسپاریم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی متذکر شد: با توجه به اهمیت این جلسات باید کسانی که این جلسات را مدیریت می کنند آگاهی کامل به این حوزه داشته و اطلاعات درست ارائه دهند و از این فرصت بهترین بهره برداری را ببرند.
وی خاطرنشان کرد: عدم ساماندهی جلسات خانگی قرآن در بین بانوان آسیبزا بوده و موجب سرایت خرافات مختلف و شایعه میشود.
وی اظهار داشت: باید این مراسمها را رصد کرده و نگاه عالمانه تری به این حوزه داشته باشیم و اجازه ندهیم آسیب ها، شبهات و خرافات مختلف به باورهای دینی مردم رسوخ کند.
حجت الاسلام خادمی، آموزش صحیح را مهم ترین خلاء این مجالس و محافل مذهبی دانست و گفت: باید ارکان تشکل های دینی و بانوانی که این جلسات را اداره می کنند از آموزش های مناسب بهره مند شوند تا بتوانند از بروز و نمود آسیب های جلوگیری کنند.
وی این جلسات را بستر سرمایه اجتماعی برای جامعه برشمرد و بیان داشت: در هیچ کجای دنیا دیده نمی شود که بانوان با هزینه های خود مراسم خانگی را برپا کرده و زنان همسایه، دوستان و نزدیکان را دعوت و جلسه های قرآنی و عزاداری برگزار کنند.
وی گفت: ذات این برنامه ها خوب است اما آسیب هایی نیز وجود دارد که باید با فرهنگ سازی برطرف شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی، متذکر شد: هم اکنون بر اساس برنامه ریزی از طریق روحانیون در آیین های مذهبی و عزاداری ها، آموزش های غیر مستقیم به این بانوان داده می شود.
نظر شما