به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، حسین شعبانی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گلستان، امروز (5 آذر) در جلسه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: گلستان با اینکه امنیت مطلوبی در حوزه نقاط مرزی دارد اما مرزشینان استان مشکلات معیشتی زیادی در این منطقه دارند.
وی افزود: برای جلوگیری از مسئله قاچاق یکی از مهمترین کارها، تقویت معیشت این مردم است که دولت باید برنامه هایی در این زمینه داشته باشد.
شعبانی خاطرنشان کرد: در برخی از مرزهای کشور شاهد آزادسازی ورود و خروج کالا و عدم نظارت بر روی این روند هستیم که این مسئله موجب ایجاد مشکل برای مرزنشینان ماست.
وی دوربین دار کردن انبارها و سردخانه ها را از دیگر اقداماتی برشمرد که می تواند برای کنترل و پیشگیری پدیده قاچاق موثر باشد، اظهار کرد: باید انبارهای مجاز در استان شناسایی شود اما هنوز مشکلاتی در این رابطه داریم که باید برطرف شود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان با اشاره به وضعیت صید و صیادی در استان هم گفت: هنوز قایق های موتوری با توان بیش از 40 و 48 اسب بخار در دریای خزر تردد می کنند که به پدیده قاچاق دامن می زنند و باید فکری به حال ساماندهی کرد و جلوی تردد آن ها را گرفت.
وی با اشاره به ابلاغ شرح وظایف دستگاه ها، عنوان کرد: برای اجرای کامل برنامه های 41 گانه فصل دوم این قانون، شرح وظایف 14 دستگاه تعیین و به آن ها ابلاغ شده است.
شعبانی افزود: با توجه به حمل و نقل ریلی و جاده ای استان در مرز مشترک با ترکمنستان پیشنهاد دادیم تا طرح پیوست پیشگیری در حمل و نقل ریلی و جاده ای مرزی به کارگروه ارائه شده است.
نظر شما