به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، علارغم تبلیغات و توطئه های شوم دشمنان در راستای ایجاد شکاف و اختلاف در بین مسلمانان، جامعه اهل سنت و تشیع در ایران اسلامی همواره و در همه صحنه ها با احترام متقابل به عقاید همدیگر و حضور در صحنه، نقشه های دشمنان را خنثی کرده اند که پذیرایی و اسکان شب گذشته کاروان پیاده روی اربعین توسط اهل سنت در شهرستان پارسیان موید این مطلب است.
اختلاف نظر در همه جوامع امری طبیعی است از همین رو نیز از گذشته تا کنون اختلاف نظرهایی بین مذاهب اسلامی وجود داشته است، اما نقشه ایجاد اختلاف و شکاف بین مذاهب، راهبرد دشمنان اسلام طی چند دهه اخیر در جهت ضربه زدن به اتحاد و یکپارچگی مسلمانان برای جلوگیری از شکل گیری امت واحده اسلامی است.
پیامبر گرامی اسلام(صلی الله علیه و آله و سلم) در حدیث معروف ثقلین می فرمایند:«انی تارک فیکم الثقلین کتاب الله و عترتی ما ان تمسکتم بهما لن تضلوا ابدا لن یفترقا حتی یردا علی الحوض». من در بین شما دو امانت گرانبها به یادگار می گذارم: کتاب خداد و اهل بیت خودم، مادامی که به این دو چنگ بزنید هرگز گمراه نخواهید شد و این دو از هم جدا نمی شوند تا در کنار حوض کوثر به من برسند.
تسمک به قرآن و اهل بیت عصمت و طهارت(علیهم السلام) عامل وحدت بین مسلمانان و رفع اختلافات است.
اهل سنت ایران اسلامی به ویژه استان هرمزگان ارادت خاصی نسبت به خاندان رسول گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی(صلی الله علیه و آله و سلم) دارند و استقبال اهل سنت شهرستان پارسیان در غرب این استان از کاروان های پیاده اربعین حسینی گواه این مدعاست.
برپایی ایستگاه صلواتی، پذیرایی و اسکان زائران حسینی که در قالب کاروان های پیاده عازم کربلای معلی هستند یکی از برنامه های مهم این روزهای مدرسه علوم قرآنی محمد رسول الله برادران اهل سنت شهر پارسیان است.
شیخ احمد خنجی، امام جمعه اهل سنت شهرستان پارسیان شب گذشته در جمع اعضای کاروان پیاده اربعین حسینی که از بندرعباس عازم عراق است، ضمن تسلیت اربعین حسینی، به جایگاه سرور و سالار شهیدان اشاره کرد و گفت: این حدیث نبوی که می فرماید: «حسین منی و انا من حسین» نشان از جایگاه رفیع امام حسین(علیه السلام) دارد.
وی افزود: در جایی دیگر نیز نبی مکرم اسلام(صلی الله علیه و آله و سلم) راجع به امام حسن(علیه السلام) و امام حسین(علیه السلام) فرمودند: « این دو از گلهای خوشبوی بهشت هستند».
شیخ خنجی ادامه داد: قیام امام حسین(علیه السلام)، حرکتی برای پاسداری و پاسبانی از دین خدا و از بین بردن منکرات و زشتی هایی بود که جامعه آن روز را احاطه کرده بود.
وی خاطرنشان کرد: آن حضرت در سال 61 هجری به دعوت کوفیانی که 120 هزار نامه به امام نوشته و خواستار بیعت با حضرت بودند عازم کوفه شد اما کوفیان به وفای خود عمل نکردند و دست از یاری امام برداشتند و حضرت را در برابر لشکر خونخوار یزید تنها گذاشتند.
امام جمعه اهل سنت شهرستان بندرلنگه عنوان کرد: سیدالشهدا در برابر لشکر دشمن ایستاد و فرمود: «اگر دین جدم با کشته شدن من احیا می شود، پس ای شمشیرها مرا در برگیرید»؛ آن حضرت برای اصلاح امت و دفاع از دین جان خویش را فدا نمود.
خنجی تصریح کرد: پس از واقعه جانسوز و ناگوار عاشورا، حضرت زینب(سلام الله علیها) با ایراد خطبه در مجلس یزید، اهداف قیام اباعبدالله(علیه السلام) را تبیین نمود و یزیدیان را رسوا کرد.
وی با اشاره به توطئه های دشمنان در راستای ایجاد اختلاف در بین مسلمان، تاکید کرد: دشمنان اسلام با تشکیل گروه های تروریستی تکفیری به دنبال ضربه زدن به اسلام هستند و از این رو همه مسلمانان باید برای دور ماندن از نقشه های دشمنان به قرآن و عترت پناه ببرند.
نظر شما