نامگذاری سال های مختلف توسط رهبری در راستای تعیین نقشه راه کشور است

امام جمعه موقت شهرستان رشت، نامگذاری سال های مختلف توسط رهبری را یکی از شئون و وظایف رهبری برای تعیین سیاست های کلی و نقشه راه برای کشور عنوان کرد.

حجت الاسلام والمسلمین شفیعی زاده، امام جمعه موقت شهرستان رشت و نماینده ولی فقیه در سپاه استان گیلان به خبرنگار شبستان گفت: نام های انتخاب شده برای سال های مختلف توسط مقام معظم رهبری، انگشت اشاره ای است که راه و روش حرکت و هدف گذاری ها را به مردم و مسئولان کشور نشان می دهد.

 

حجت الاسلام والمسلمین شفیعی زاده ادامه داد: در واقع این نامگذاری ها یکی از شئون مهم رهبری و وظیفه قانونی او در راستای تعیین سیاست های کلی نظام و ارائه نقشه راه، طبق اصل 110 قانون اساسی کشور است.

 

وی افزود: به فرموده رهبری "نباید تنها به تهیه پلاکاردهای بزرگ و نصب آن در معابر و یا برگزاری همایش ها خلاصه شود بلکه با تمرکز برنامه ها و اراده ها روی یک موضوع، گام اساسی و عملی برداشته شود."

 

انتخاب سال جاری با عنوان "جهاد اقتصادی" از سوی رهبری یک انتخاب هوشمندانه است

 

نماینده ولی فقیه در سپاه گیلان، تصریح کرد: از سال 72 این نامگذاری ها توسط مقام معظم رهبری آغاز شد و ایشان با انتخاب نام هایی همچون سال پیامبر اعظم(ص)، امام علی(ع) و عزت و افتخار حسینی در جهت تقویت باورهای اعتقادی و دینی و در سال های بعد با انتخاب نام هایی همانند نوآوری و شکوفایی، اصلاح الگوی مصرف، همت مضاعف و کار مضاف و بالاخره جهاد اقتصادی در راستای تاکید بر مسائل اقتصادی و مبارزه با اسراف و تبذیر پیش رفتند.

 

وی خاطرنشان کرد: انتخاب سال جاری با عنوان سال "جهاد اقتصادی" از سوی مقام معظم رهبری، یک انتخاب هوشمندانه و استراتژیک در راستای نیاز کشور با قید فوریت و اولویت است.

 

حجت الاسلام شفیعی زاده در توضیح علل این انتخاب، تصریح کرد: از آنجا که در سومین سال از دهه پیشرفت و عدالت به سر می بریم باید گام های محکمی در زمینه خنثی سازی راهبردهای دشمن در زمان تحریم و نیز نشان دادن جلال و جمال کشور، هر دو با هم برداشته شود.

 

مبانی محکمی از اقتصاد اسلامی برای حرکت در جهت پیشرفت در اختیار ماست

امام جمعه موقت شهرستان رشت از دیگر علل توجه رهبری در سال جاری به مسئله اقتصاد را اثبات حقانیت اسلام در حوزه عمل بر نظام های سوسیالیستی و لیبرالیستی عنوان کرد و افزود: در واقع باید با ارائه یک الگو از اقتصاد اسلامی به جهانیان نشان دهیم آنچه را که اسلام در حوزه نظری تبیین می کند در حوزه عملی نیز قابل اجرا و بهروری است.

 

حجت الاسلام والمسلمین شفیعی زاده با اشاره به آیات قرآن و روایات رسیده از اهل بیت(ع)، اظهار کرد: مبانی محکمی از اقتصاد اسلامی و دینی برای حرکت در جهت پیشرفت و عدالت و به تعبیر مقام معظم رهبری "جهاد اقتصادی" در اختیار ما وجود دارد.

 

امام جمعه موقت شهرستان رشت اضافه کرد: به طور مثال خداوند در قرآن یک الگوی عملی به نام حضرت سلیمان(ع) را در خصوص جمع بین دنیا و آخرت بیان می کند به طوری که دنیای او بازدارنده آخرتش نبود و همچنین آخرتش بازدارنده دنیای او نشد بلکه حضرت سلیمان(ع) از دنیا به عنوان پلی در جهت رسیدن به سرای باقی استفاده کرد.

 

تلاش و داشتن انگیزه الهی دو مفهوم اساسی برای حرکت موثر در سال جهاد اقتصادی است

وی از ابعاد مهم جهاد اقتصادی را تلاش در جهت افزایش ابداعات و اختراعات و بروز و ظهور خلاقیت و نوآوری در جامعه برشمرد و تاکید کرد: توجه به اصل تولید به عنوان یکی دیگر از ابعاد مهم اقتصادی از یک سو باعث اشتغالزایی و کاهش واردات و از سوی دیگر باعث ارتقا اعتماد به نفس و غرور ملی می شود.

 

نماینده ولی فقیه در سپاه گیلان با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در رابطه با جهاد اقتصادی، تلاش و حرکت فراگیر و خارج از روال عادی برای دست یابی به نتایج خارج از پیش بینی ها و داشتن انگیزه الهی برای دوری از منفعت های شخصی را دو مفهوم اساسی در جهاد اقتصادی اعلام کرد.

 

وی با بیان این نکته که در بعضی از سال ها به دلیل ارتباط غیر مستقیم نامگذاری ها با زندگی عادی، مردم در جریان نتایج آن قرا نمی گرفتند، اظهار داشت: از آنجا که مسئله اقتصاد با زندگی تک تک افراد حاضر در اجتماع ارتباط دارد لذا باید اثرات این نام گذاری در پایان سال به صورت ملموس در زندگی مردم قابل احساس باشد.

 

حجت الاسلام والمسلمین شفیعی زاده، آثار و نتایج این نامگذاری بر عملکرد دولت را ضمن پرهیز از شعار زدگی، دست یابی به نرخ بیکاری تک رقمی در کشور، کنترل و پایین آمدن نرخ تورم، قطع وابستگی درآمد کشور به منابع زیر زمینی، بهبود نسبی وضع اقتصادی مردم، رفع فقر و تنگدستی و افزایش عزت و اقتدار ملی اعلام کرد.

 

پایان پیام/

کد خبر 50317

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha