به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، حجت الاسلام امین رضوانی ظهر امروز (۲۹ آبان) در خطبه های نمازجمعه منوجان گفت: نيروي مقاومت بسيج نماد نظم، انضباط، جهتگيري درست و تعليم و تربيت است؛ نيروي مقاومت بسيج، آن قلعه اصلي، جايگاه، مركز و قرارگاهِ اصلی اين چتر عظيمي است كه همه ملّت را در بر ميگيرد؛ و الهامبخشِ نظم، حضور و حركت است؛ چه در جامعه، چه در قشرهاي مختلف و در هر نقطهاي؛ لذا حضور نيروي مقاومت بسيج به اين معنا است.
وی افزود: آنهايي كه جمهوري اسلامي ایران را تهديد ميكنند كه ما چنين ميكنيم، چنان ميكنيم، بدانند که این نظام به بركت تفكّر بسيجي و عمل و حركت بسيجي شكستناپذير است.
نماینده ولی فقیه در منوجان ادامه داد: هر فرد ايراني بالقوّه يك بسيجي است، مگر عدّه معدودي كه يا دچار خودپرستی يا دچار شهوت پرستی اند يا دچار پولپرستياند و يا دستشان زير سنگ دشمن است، آنها را ميگذاريم كنار؛ معدودند، زياد نيستند.
وی با توصیه بسیجیان به اخلاق مداری و عدم فرسایش اعتقادی افزود: بسيج در شرايط امروزي سه وظيفه بسيار مهم را بر عهده دارد که شامل مبارزه با نفوذ، مبارزه با آسيب هاي اجتماعي و كمك به دولت براي تحقق افتصاد مقاومتي است.
به گفته وی: بسيج و بسيجي مطابق نيازها و ضرورت هاي زمان حركت مي كند و در هر عرصه اي كه نياز باشد، به صحنه مي آيد و هم در لبيك به ولايت و رهبري و هم در مقابله با دشمن، درخشش خود را به رخ مي كشد.
حجت الاسلام امین رضوانی افزود: امروز دشمن نفوذ خود را در تمام عرصه ها به خصوص در عرصه رسانه ها و مسؤولان پيگيري مي كند و هم در صدد آلوده كردن جامعه به فساد، اعتياد، بي بندو باري و لااباليگري و ساير آسيب هاي اجتماعي است؛ همچنين دشمن نمي خواهد كشور در عرصه هاي اقتصادي روي پاي خود بايستد و خودكفا و خود اتكا باشد اما اين بسيجي است كه در هر بخشي از بخش هاي جامعه مشغول فعاليت است.
وی بیان داشت: بايد توجه داشت كه گرچه يكي از وظيفه هاي مهم بسيجيان، آمادگي نظامي براي دفاع از خطرهاي نظامي است، ولي بسيج در نظر امام خميني رحمه الله، تكليفي فراتر از اين دارد.
وی تصریح کرد: بسیج در انديشه حضرت امام رضوان الله علیه، نهادي اجتماعي است؛ نهادي گسترده كه پاسخ گوي بسياري از نيازهاي اساسي و حياتي جامعه است و چنان با بخش هاي ديگر نظام پيوند دارد كه جدايي آن ها از هم در جامعه اسلامي امكان پذير نيست؛ بسيج با كاركردهاي گوناگون خود، ياري رسان نيازهاي آموزشي، عمراني، سياسي، دفاعي و... است.
نماینده ولی فقیه در منوجان اظهار داشت: راهبردهاي غلط نظام سلطه در پوششهاي عوامفريبانه همواره در پوشش امنيت جهاني، حقوق بشر، دمكراسي، آزادي و... تاكنون پستترين و كريهترين جلوه از ناامني و ظلم و تحكم و ديكتاتوري را براي بشريت در اقصي نقاط جهان بههمراه داشته است
حجت الاسلام امین رضوانی خاطرنشان کرد: آنچه از رهگذر اتفاقات اخير در پاريس «فرانسه» ميتوان فهميد اين حقيقت است كه برهم زنندگان امنيت و آسايش ملتها خود تحمل كمترين و كوچكترين حادثه و بحران را در كشورهايشان ندارند، اين در حالي است كه همواره ادعاي امنترين و آرامترين كشورها را هم داشته و دارند.
وی تاکید کرد: آنچه نبايد از آن غافل ماند و چه بسا لازم است با رساترين بيان به گوش همه جهانيان رساند، اين حقيقت است كه ايران اسلامي و انقلابي همواره با منطق انساني و محكم، در مقام نشر معارف حقه اسلام ناب كه آئين رحمت و برادري و برابري است و تأمين عدالت و امنيت در بستر زندگي تمامي آحاد بشر از هيچ مقاومت و مجاهدتي دريغ نمي کند و چه بسا براي همين سلوك انساني و منطقي است كه خود قرباني تروريسم بوده و تاكنون نيز هزينههاي سنگيني در مبارزه بيامان با ظلم و ظالم پرداخت نموده است.
به گفته وی، ایران اسلامي با مردماني متمدن و با فرهنگ و انقلابياش همواره اقدامات وحشيگرانه و تروريستي عناصري همچون داعش را كه در پوشش اسلام و خلافت اسلامي، جريان دارد، آثار جاهليت مدرن دانسته و جز در قالب اسلام آمريكايي و وهابي آنرا تعريف نمينمايد زيرا كه اسلام ناب، جز عدالت و امنيت و اعتدال و منطق را نويد نميدهد
نماینده ولی فقیه در منوجان بیان داشت: مقام معظم رهبري در (۲۰ آبان) ماه جاري به موضوع مسائل فرهنگي در دانشگاه ها اشاره كرده و با انتقاد از برخي اقدامات انجام گرفته، گفتند: «برخي كار فرهنگي را با كنسرت و اردوهاي مختلط اشتباه گرفته اند و براي توجيه كار غلط خود مي گويند، دانشجويان بايد شاد باشند!» ايشان افزودند: «شادبودن براي هر محيطي خوب است، اما به چه قيمتي؟ به قيمت برگزاري مراسم و اردوهاي مختلط؟ مگر غربي ها از اختلاط چه بهره اي جز جنايات كنوني جنسي برده اند كه ما به دنبال پيروي از همان شيوه ها هستيم؛ كار فرهنگي صحيح اين است كه انسان مؤمن، انقلابي، معتقد به آرمان ها، دوستدار كشور و نظام اسلامي، داراي بصيرت و عمق ديني و سياسي تربيت شود.
نظر شما