به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، رحیم معینی کرمانشاهی روزنامه نگار، نویسنده، شاعر و ترانه سرای کرمانشاهی بود که اشعارش گنجینه ای از ناب ترین اشعار ایرانی است.
وی در تاریخ 25 بهمن ماه سال 1301 در کرمانشاه دیده به جهان گشود و دوران فرهیختگی خود را در زادگاهش گذراند و از چهره های ماندگار ادبیات ایران شد.
اوج آوازه این شاعر فرهیخته کرمانشاهی زمانی بود که پایتخت را برای زندگیش انتخاب کرد و در آنجا با هنرمندان بزرگی همچون علی تجویدی نشست و برخاست داشت و نامش در ردیف ماندگارهای ایران به ثبت رسید.
این ترانه سرای زبردست ادبیات ایران توانسته است تاریخ سرزمینش را در مجموعه ای به نام تاریخ ایران به رشته تحریر درآورد و توجه هر خواننده ای را به خود جلب کند.
از جمله آثار استاد رحیم معینی کرمانشاهی می توان به راز خلقت، خورشید شب و خواب نوشین اشاره کرد که مجموعه ای ترانه های اوست جمع آوری شده و به چاپ رسیده است.
این نویسنده و شاعر بزرگ ادبیات ایرانی دو روز گذشته بر اثر ایست قلبی و کهولت سن در بیمارستان جم تهران دار فانی را وداع گفت.
محمد جواد محبت شاعر مشهور کرمانشاهی با ابراز تسلیت درگذشت ترانه سرای بزرگ ایرانی به خبرنگار خبرگزاری شبستان، گفت: رحیم معینی کرمانشاهی ترانه سرایی ماندگار در تاریخ ادبیات ما بود.
وی، ادامه داد: معینی کرمانشاهی را در ایران باید با ترانه هایش شناخت که توانست دگرگونی عظیمی را بعد از عارف قزوینی در زمنیه ترانه سرایی ایجاد کند.
محبت با بیان اینکه معینی نقش تأثیرگذار معینی کرمانشاهی در دگرگونی ترانه سرایی را نباید نادیده گرفت، افزود: ایجاد فضایی منسجم برای ترانه مهمترین کار معینی کرمانشاهی بود.
بر اساس این گزارش تنها خواسته رحیم معینی کرمانشاهی آرام گرفتن در محوطه بزرگ طاق بستان کرمانشاه بود که بر اساس اعلام خانواده شان به دلیل فراهم نکردن شرایط از سوی مسئولان فرهنگی استان این هنرمند بزرگ کرمانشاهی در بهشت سکینه کرج آرام می گیرد.
نظر شما