برگزاری انتخابات مجلس در ۲۰۷ حوزه انتخابیه/یک سوم حوزه انتخاباتی الکترونیکی می شود

خبرگزاری شبستان:رئیس ستاد انتخابات کشور در همدان از  برگزاری انتخابات مجلس در ۲۰۷ حوزه انتخابیه خبر داد و گفت: همچنین یک سوم حوزه انتخاباتی الکترونیکی می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، محمد حسین مقیمی، معاون سیاسی وزارت کشور و رئیس ستاد انتخابات کشور امروز(28 آبان) در جمع خبرنگاران در استانداری همدان گفت: انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری باید 25 مرحله و فرآیند را طی کند که از این میزان 23 مرحله از کار به صورت ماشینی و دو مرحله رأی گیری و شمارش آرا به صورت دستی انجام می شود.

 

وی افزود: در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای   اسلامی در 14 حوزه رأی گیری به صورت ماشینی انجام می شد و این در حالیست که امسال دولت اعتبار لازم برای برگزاری یک سوم انتخابات به صورت ماشینی را تأمین کرده است.

 

امنیت انتخابات جزء مهمترین برنامه های وزارت کشور است

وی تصریح کرد: برای الکترونیکی  کردن حوزه های انتخاباتی نیاز به انجام مراحل نرم افزاری، سخت افزاری و تعیین حوزه های انتخاباتی است که تمامی این مراحل برای این دوره از انتخابات انجام شده است.

 

معاون سیاسی وزارت کشور و رئیس ستاد انتخابات کشور یکی از مهمترین هدف برگزاری انتخابات را امنیت دانست و ابراز کرد: به همین منظور صندوق های شفاف و اکترونیکی کردن یک سوم حوزه های انتخاباتی از مهمترین عوامل برگزاری انتخابات است.

 

مقیمی خاطرنشان کرد: درصد شفافیت صندوق های رأی گیری طوری است که رأی که داخل آن باشد مشخص و نوشته ای آن قابل خواندن نیست.

 

وی گفت: انتخابات مجلس شورای اسلامی در 430 شهرستان و 207 حوزه انتخاباتی برگزار و امکان ثبت نام 4 هزار داوطلب می باشد.

 

وی افزود: در شهرستان های کشور رفتارهای اجتماعی داوطلب رصد و ثبت و ضبط می شوند و همه ای افراد کاندیدا باید قانون و اخلاق را رعایت کنند.

 

ثبت نام کاندیداهای مجلس خبرگان و شورای اسلامی در ۲۶ و ۲۸ آذر

 

رئیس ستاد انتخابات کشور بیان کرد: ثبت نام انتخابات ویژه افراد داوطلب برای مجلس شورای سالامی 28 آذر و برای مجلس خبرگان 26 آذر می باشد و کاندیدا ها می توانند از 29 بهمن تا 5 اسفند شروع به تبلیغات انتخاباتی کنند.

 

وی تصریح کرد: نمانیدگان مجلس شورای اسلامی وظیفه قانون گذاری و نظارت برحسن اجرای قانون را در مجلس دارند و نقش رسانه ها شفاف سازی این موارد است.

 

مقیمی ابراز داشت: اجرای انتخابات با وزارت کشور است و باید از چهار مرجع قانونی استعلام و امنیت و سلامت انتخابات ایجاد شود .

 

وی با بیان اینکه هیچ نهاد و سازمان و گروه دولتی و غیر دولتی نمی تواند  در امر انتخابات دخالت داشته باشند، گفت: سلامت انتخابات توسط مردم تعیین می شود.

 

وی در خصوص پولشویی نیز افزود: در یکی از ماده های لایحه مجلس آمده است که هیچ یک از داوطلبان حق ندارند از محل پولشویی مواد مخدر، قاچاق و... برای تبلیغات انتخاباتی استفاده کنند.

 

معاون سیاسی وزارت کشور در خصوص ارزیابی وزارت کشور در مورد استانداری همدان نیز گفت: استاندار همدان فردی کوشا و پرتوان هستند که در بحث سرمایه گذاران داخلی و حل مسائل اقتصادی کمک شایانی کردند.

 

کد خبر 502209

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha