هدایتگری از وظایف رسانه ها/ رویکرد خبرگزاری شبستان همسو با آموزه های دینی و اسلامی است

خبرگزاری شبستان: مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی کردستان با اشاره به رویکرد خبرگزاری شبستان گفت: رویکرد خبرگزاری شبستان بسیار پاک و همسو با آموزه های دینی و اسلامی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، حجت الاسلام احد آزادیخواه، مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی کردستان در بازدید از خبرگزاری شبستان نمایندگی استان و دیدار با خبرنگاران این رسانه اظهار کرد: خبرگزاری شبستان در حوزه انتقال اخبار و تهیه خبر موفق بوده است.

 

وی به رسالت خبرگزاری شبستان نیز اشاره کرد و افزود: رویکرد خبرگزاری شبستان بسیار پاک و همسو با آموزه های دینی و اسلامی است و اخباری که در این خبرگزاری درج می شود عمدتا رویکرد دینی دارد و بدون کمترین حاشیه اعتقادی، فکری، نگرشی و رفتاری منتشر می شود.

 

حجت الاسلام آزادی خواه ادامه داد: خبرگزاری شبستان فرصت خوبی است و توانسته است جمعیت تکامل یافته هماهنگ، منسجم و معتقدی را مخاطب قرار دهد و انتظارات جدی که در ذهن مردم و مخاطبین وجود دارد را به خوبی برآورده کند.

 

مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی کردستان همچنین گفت: این خبرگزاری می تواند نسبت به ارتقای کمی و کیفی اخبار با رویکرد دینی و گرایش اثربخشی در سطح فرهنگ مردم مخصوصا در اصلاح رفتار و سبک زندگی توفیقات بیشتری کسب کند.

 

وی با اشاره به رویکردهای قابل توجه رسانه ها و خبرگزاری ها اذعان کرد: اطلاع رسانی بدون حاشیه، تولید اخبار متقن بدون تحلیل های سلیقه ای، شاخصی و گرایشی، جامعیت خبر و منتج بودن اخبار تولیدی از رویکردهای است که بایستی مورد توجه رسانه ها و خبرگزاری ها باشد.

 

مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی کردستان عنوان کرد: خبرنگاران باید در مسائل مختلف اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و مذهبی اخباری را تهیه کنند که مردم تشنه آن هستند و به این فکر کنند که نتیجه این اطلاع رسانی در تغییر نگرش ها، اصلاح رفتار مبتنی بر آموزه های اسلامی و فرایند سبک زندگی، حل اختلاف ها، ارتقای سطح امنیت جامعه و هم افزایی اخلاقی و اعتقادی چه تاثیری می تواند داشته باشد.

 

نتیجه اختلاف بین جامعه اسلامی این است که مسجد به دست مسلمان نماها سوخته می شود

حجت الاسلام آزادیخواه در بخش دیگری از سخنانش و در پاسخ سوال خبرنگار خبرگزاری شبستان در خصوص وحدت بین جوامع اسلامی ابراز داشت: یکی از آموزه های گم شده جوامع اسلامی اتحاد بین امت اسلامی است و اگر در امت اسلامی فاصله ایجاد شود باید نسبت به اسلامی بودنش تردید کرد.

 

وی، امت اسلامی را به معنای امت واحده بودن و امتی مبتنی بر آموزه های وحدت محور تعریف و عنوان کرد: امروز داعش و سلفیت مدعی اسلام هستند و در واقع تفرقه افکنی شرط لازم کارشان است و بر همین اساس اسلامیتشان محل تردید است.

 

مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی کردستان با بیان اینکه اگر انتظاری غیر از وحدت از امت اسلامی داشته باشیم باید در اسلامیتمان تردید کرد، اظهار داشت: سیاست پیغمبر عظیم الشان اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) بر ایجاد وحدت بوده و مسلمین نیز باید پیرو همین مکتب باشند.

 

آزادیخواه همچنین گفت: بعضی ها فکر می کنند در انفجارهای اخیر پاریس مسیحیت و یهودیت آسیب دید اما از منظر من سوزاندن مسجد اسلامی در پاریس برای ما مهم است و نباید این اتفاق می افتاد.

 

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: نتیجه اختلاف بین جامعه اسلامی این است که مسجد به دست مسلمان نماها سوخته می شود و خبرگزاری ها باید در این حوزه کار کنند.

 

وی هدایتگری را از وظایف خبرگزاری ها ذکر و تصریح کرد: خبرگزاری ها بایستی رویکرد مدیران، نخبگان، فرهیختگان، را به این سمت و سو هدایت کنند و نگرش ها را به وحدت حساس کنند تا فکرهای بالقوه را تبدیل به بالفعل کنند.

 

وی از جمعیت مرتبط با حوزه کار خبر خواست در فرهنگ سازی و ترمیم موضوع وحدت نقش موثری داشته باشند و تاکید کرد: لازم است خبرنگاران در این حوزه کار محتوایی انجام دهند و آسیب ها و آفت های اختلافی افکنی بین جوامع و مسلمین را به گوش مردم برسانند.

کد خبر 502101

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha