به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، علیرضا الله یاری، مدیرکل توسعه کار آفرینی دانشگاه های کشور، امروز (27 آبان) در جلسه هم اندیشی ملی دانشگاه کار آفرین در کشاورزی و منابع طبیعی، چالش ها و راهکارها گفت: اکنون مدت 15 سال است بحث دانشگاه کار آفرینی را در نظام آموزش عالی آغاز شده است.
وی با بیان اینکه در کشور ما کار آفرینی با اشتغالزایی اشتباه گرفته می شود، افزود: موضوع ما کسب و کار نیست بلکه موضوع دانش بنیان بودن کسب و کار است که به یک ارزش افزوده قابل توجه منتهی می شود.
الله یاری در خصوص اینکه یکی از پیامدهای کار آفرینی اشتغال یدی است، اظهارداشت: بیش از ۲۰ درصد اساتید ما با مفاهیم کار آفرینی آشنا هستند و ۸۰ درصد دیگر آشنا نیستند.
وی تصریح کرد: باید در بحث دانشگاه کار آفرین رهبری قوی مبتنی بر دانش خرد باشد که خود نشان می دهد باید نظامش کار آفرین باشد، تا سازمان دانشگاه به عنوان یک سازمان کار آفرین محقق نشود به جایی نخواهیم رسید.
مدیرکل توسعه کار آفرینی دانشگاه های کشور گفت: اگر محصولات دانش بنیان را تبدیل به ثروت کردیم آن موقع دانشگاه کار آفرین است.
وی با اشاره به اینکه ما باید به عنوان یک نظام به همه چیز نگاه کنیم، افزود: اگر به عنوان یک نظام به همه چیز نگاه کنیم همه مسائل مهم مدیریت می شود و باید اطلاع داشت تا انجام نشود چیزی تحقق پیدا نمی کند.
نظر شما