جمهوری خواهان و  تبلیغات درخصوص«جنگ علیه مسلمانان»    به بهانه داعش

خبرگزاری شبستان: واکنش نامزدهای جمهوری‌خواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به حملات تروریستی در پاریس، پیشنهاداتی از این قبیل بود : لزوم آغاز تهاجم زمینی به سوریه و عراق همراه با سیاست کمک به پناهندگان تنها در صورتی که مسیحی (و نه مسلمان) باشند!

به گزارش خبرگزاری شبستان، روزنامه گاردین در گزارشی نوشت: اکنون می توان دید که نظریه پردازان و مبلغان ارشد داعش خوشحال هستند و چرا که نباشند؟ مسلمانان در سراسر جهان می توانند ببینند که شعارهای جمهوری خواهان نوعی اعلان جنگ علیه هم کیشان آنها است.

من آرزو می کنم این صحبت های جمهوری خواهان یک شوخی باشد، اما چنین نیست. و سیاست شرح داده شده توسط نامزدهای انتخاباتی آمریکا تقریبا به طور دقیق با آنچه داعش در تبلیغاتش به دنبال به تصویر کشیدن آن است، مطابقت دارد. هدف  پیام داعش در بیانیه ماه گذشته این گروه کاملا مشهود است. «ابو محمد العدنانی» سخنگوی داعش در این بیانیه گفت: «جوانان عضو داعش در هر کجا که باشند جهاد علیه روس ها و آمریکایی ها را در جنگ صلیبی خود در برابر مسلمانان به راه می اندازند.»

«مارکو روبیو» سناتور ایالت فلوریدا و نامزد جمهوری خواه انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا نیز احتمالا همین ایده را در ذهنش داشت زمانی که بارها و بارها در خصوص مقابله با داعش سخن گفت: «این درگیری میان تمدن ها است.» او در زمان خطاب قرار دادن داعش بر واژه گروه «اسلامی» تاکید می کرد. «جب بوش» فرماندار فلوریدا با وجودی که از میراث برادر خود دفاع می کند، همچون «جرج بوش» نگفت که «جنگ جهانی علیه تروریسم» جنگ «علیه اسلام» و یا علیه ایمان مردم مسلمان است.

روبیو حتی بی میلی «هیلاری کلینتون» نامزد حزب دموکرات را در خصوص استفاده از اصطلاح «اسلام افراطی» با یک مقایسه بی جا به چالش کشید و گفت: «این کار کلینتون مانند اینست که ما بگوییم با نازی ها در جنگ نبودیم زیرا ما می ترسیم به برخی از آلمانی ها که از اعضای حزب نازی بودند اما اهل خشونت نبودند، توهین شود.»

در جنگ آمریکا علیه داعش به جای یک گروه افراطی خاص، هدف مسلمانان هستند. و این ایده قوی تر می شود هنگامی که نامزدهای جمهوری خواه پذیرش پناهندگان سوری را عامل حملات پاریس می دانند. جمهوری خواهان که بر مواضع ضد مهاجرت خود تکیه دارند، با توسل به اخبار پاریس علیه پذیرش پناه جویان سوری سخن می گویند. چنین موقعیت نادری به آنها اجازه می دهد تا آنها در مقابل برنامه اوباما برای پذیرش 10 هزار پناه جوی سوری به امریکا نیز مقاومت کنند.

«دونالد ترامپ» دیگر نامزد جمهور خواه نیز به نوبه خود به مخالفت با طرح اوباما پرداخت و در یک کمپین تبلیغاتی در تگزاس گفت: «آیا رئيس جمهور ما می خواهد با وجود چنین حوادثی هزاران پناهجوی سوری را بپذیرد؟!»

در عين حال ترامپ روز دوشنبه اظهار داشت به منظور پیشگیری از حملات تروریستی در کشور، دولت امریکا باید نظارت خود را بر مساجد افزایش داده و حتی برخی از آن ها را تعطیل کند. به ادعاي ترامپ، بسیاری از مباحث و هماهنگی ها برای به اجرا در آوردن حملات تروریستی در این مساجد صورت می گیرد.

همه جمهوری خواهان درخواست برای مداخله نظامی آمریکا را مطرح کرده اند.

داعش می گوید که ما در حال آغاز یک جنگ علیه مسلمانان بی گناه و نه علیه ایدئولوژی افراط گرایی و تروریستی در خاورمیانه هستیم. نامزدهای جمهوری خواهان با تلاش برای محدود کردن مسیرهای فرار مردم بی گناه سوریه، تشدید جنگ در این کشور و تشدید دامنه این جنگ با بی توجهی به بیگناهان بسیار، مصمم به نظر می رسند که همان پیام داعش را ارسال کنند.

در میان تمامی واکنش های جنگ طلبانه، تنها به یک واقعیت اساسی از میان واکنش های جمهوری خواهان به حملات پاریس می توان رسید و آن واقعیت این اس که هیچیک از نامزدها برای حکومت در زمان بحران های بین المللی مناسب نیستند.

کد خبر 501641

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha