به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، محمد احمدی پور، معاون سیاسی وامنیتی استانداری گیلان امروز ( 25 آبان ) در مراسم افتتاحیه یازدهمین نمایشگاه کتاب که در سالن همایش نمایشگاه دائمی رشت برگزار شد اظهار کرد: کتاب از مقولههای ارزشمند انتقال علم و دانایی است.
وی با بیان اینکه کتاب میراث بشریت است گفت: کتاب و کتابت کردن در افزایش و آگاهی جامعه بسیار موثر است.
این مقام مسئول اذعان کرد: امروزه بسیاری از آگاهیها از طریق فضاهای مجازی منتقل میشود که این آگاهی دائمی نسیت چرا که دانش و آگاهی افراد از طریق کتاب بیشتر موثر خواهد شد.
احمدی پور با اشاره به اینکه عمق و اندیشهای که یک کتاب به انسان منتقل میکنند هیچگاه یک فضای مجازی به افراد منتقل نخواهد کرد افزود: جامعه توسعه یافته از طریق مطالعات جامع و مدون، توسعه یافتهاند اگر هر کشوری میخواهد در عرصه توسعه موفق باشد باید سرانه مطالعه خود را افزایش دهد.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری گیلان در ادامه اضافه کرد: نویسندگان انواع کتاب در واقع مانند یک متخصص عمل میکنند و از روحیات و مشکلات جامعه باخبرند و کتابهای را که به نگارش میکنند به نحوی راهنمایی لازم را در جهت یک زندگی توام با آرامش و توسعه به انسان میآموزد.
وی به گذشته گیلان کهن اشاره و خاطرنشان کرد: گیلان در گذشته مهد بزرگان و نویسندگان بود و تحولات سیاسی و اجتماعی در گذشته این استان صورت گرفته است.
احمدی پور اضافه کرد: در دوران مشروطیت سه نقطه از کشور در توسعه و پیشرفت موثر بودند که تبریز، گیلان و تهران بود و گیلان جزء دومین استان علمی شناخته شده در کشور بود.
معاون سیاسی وامنیتی استانداری گیلان گفت: گیلان در گذشته محل عبور و مرور اتباع خارجه بود و بدین سبب ارتباط گیلان با کشورهای دیگر گسترده بود و این خود زمینه افزایش و آگاهی در این دیار را فراهم کرد.
وی با تاکید بر اینکه از فرصتهای موجود میتوان بهترین بهره را برد اظهار کرد: اگر از فرصتها استفاده نکنیم فرصتها به مرور زمان به تهدیدی علیه ما تبدیل خواهد شد.
احمدی پور تصریح کرد: با نهادینه کردن فرهنگ مطالعه در جامعه میتوان آگاهی و سرمایه فکری کشور را افزایش داد.
نظر شما