اجراي طرح ادامه تحصيل مديران مدارس

خبرگزاري شبستان: معاون دفتر آموزش دبستاني وزارت آموزش و پرورش گفت: بحث ادامه تحصيل مديران مدارس موضوعي است كه پيگيري مي شود و در گام اول مديراني كه فوق ديپلم هستند دنبال اين بوديم كه اين گروه در دانشگاه فرهنگيان ادامه تحصيل دهند.

به گزارش خبرگزاري شبستان از قزوين، مرتضي شكوهي پيش از ظهر امروز (24 آبان) در همايش طرح تدبير و ارتقاي مديريت آموزشگاهي كه در سالن اجتماعات دانشگاه فرهنگيان قزوين برگزار شد، بيان كرد: در وزارت آموزش و پرورش قزوين به عنوان استاني كه تجربيات قابل قبولي دارد، معروف است كه مي توان اين موارد را به ساير استان ها نيز تعميم داد.

 

وي ادامه داد: هيچ اتفاق و موفقيتي در آموزش و پرورش حاصل نشده و هيچ هدفي در اين مجموعه محقق نمي شود مگر به واسطه تلاش، زحمات و دلسوزي هاي مديران كه در مسير اصلي تحقق اهداف آموزش و پرورش سعي مي كنند.

 

معاون دفتر آموزش دبستاني وزارت آموزش و پرورش اضافه كرد: آنچه امروز در اين همايش بيان مي شود به معناي نارضايتي از آنچه انجام شده نيست و يا اينكه شما مديران تلاش نمي كنيد بلكه مي خواهيم بگوييم ما به وضعت موجود راضي نيستيم و مي خواهيم به وضعيت بهتري دست يابيم و وضعيت فعلي را به وضعيت بهتري تبديل كنيم.

 

وي عنوان كرد: استان قزوين در ارتباط با بازآموزي منابع انساني با وجود كمبود منابع مالي و حفظ توانمندي هاي علمي، تخصصي و حرفه اي منابع انساني و تقويت و ارتقاي توانمندي برنامه داشته و آگاهانه هدف گزيني كرده و به خوبي پيش رفته است.

 

شكوهي با اشاره به اقدامات صورت گرفته و برنامه هاي در دست پيگيري توضيح داد: موضوع زمان آموزش را به طور جدي پيگيري مي كنيم و در شوراي عالي آموزش و پرورش اين بحث جدي دنبال مي شود تا بتوانيم آن را به سرانجام برسانيم.

 

وي اعلام كرد: بحث لغو تدريس مديران مسئوليتي است كه بر عهده دارم و جلسات متعددي را در اين راستا برگزار كرديم و قطع يقين به نتيجه مي رسيم و معتقد هستيم مدير مدرسه آن قدر فعاليت، برنامه و كار و مسئله دارد و بايد تمام زمان خود را در اوقاتي كه در اختيار دارد صرف تدبير و مديريت امور كند.

 

معاون دفتر آموزش دبستاني وزارت آموزش و پرورش تصريح كرد: موضوع ديگر بحث فناوري هاي نوين آموزشي در مدارس دوره ابتدايي است كه سال گذشته براي اين منظور منابعي را اختصاص داديم و امسال نيز اين بحث جزو اولويت ها است و مدارس ما بايد از حداقل فناوري هاي نوين آموزشي بهره مند باشند.

 

وي در خصوص انتخاب مديران مدارس دوره ابتدايي گفت: انتخاب مديران از همكاران دوره ابتدايي فرايندي است كه ابلاغ آن را پيگيري كرديم و در خصوص ادامه تحصيل مديران مدارس نيز بنده مأموريت دارم اين موضوع را پيگيري كنم و در گام اول مديراني كه فوق ديپلم هستند و در گوشه و كنار كشور كار مي كنند و از جان و وقت خود گذشتند و نتوانستند ادامه تحصيل دهند دنبال اين بوديم كه اين گروه در دانشگاه فرهنگيان ادامه نحصيل دهند.

 

شكوهي در ادامه با اشاره به اجراي طرح تدبير اظهار كرد: امروز از مدرسه توقع و انتظاري متفاوت نسبت به گذشته وجود دارد و در سند تحول بنيادين، مدرسه نهادي مستقل و تربيتي است كه در يك محله قرار دارد، به اين معنا كه مدرسه ضمن اينكه از سياست گذاري وزارت آموزش و پرورش بهره مند است بايد از قدرت و توانايي برخوردار باشد كه مستقل خود را مديريت كند.

 

وي تأكيد كرد: كاركردهاي مدرسه امروز متنوع شده است و مدرسه بايد چشم اميد و اتكا خود را از حوزه، ستاد، استان و منظقه كاهش دهد.

 

معاون دفتر آموزش دبستاني وزارت آموزش و پرورش خاطر نشان كرد: طرح تدبير مجموعه گام هايي است كه براي هدايت مدرسه در راستاي ارتقا كيفيت و عملكرد مديريت با محور قرار دادن فرايندهاي مهم با تأكيد بر برنامه محوري و خودارزيابي پيش بيني شده است.

 

وي يادآور شد: در اين طرح درصدد هستيم مديريت مدرسه را نظام مند و هدفمند كرده و به سمتي رويم كه مديران مدارس ما حرفه اي و تخصصي مديريت كنند و مهمترين هدف اين برنامه بهبود فرايندهاي مديريت مدرسه به منظور ارتقا سطح عملكرد و كيفيت آن است.

کد خبر 501154

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha