زینب قربانی، مدیرکل کتابخانه های عمومی کهگیلویه و بویراحمد به خبرنگار خبرگزاری شبستان در یاسوج، گفت: هم اکنون 68 باب کتابخانه در کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند که از این تعداد، 37 باب شهری، 25 باب روستایی و شش باب نیز مشارکتی است.
وی، راه اندازی کتابخانه الکترونیک را از اولویت های این نهاد در استان عنوان و افزود: با توجه به گسترش روز افزون فضای مجازی یکی از اولویت های کاری اداره کل کتابخانه های عمومی کهگیلویه و بویراحمد ایجاد و راه اندازی کتابخانه الکترونیک در کتابخانه مرکزی یاسوج بوده که پیش بینی می شود تا سال 95 افتتاح شود.
قربانی، با بیان این که خیرین کمک های خوبی به این نهاد داشته اند، از رشد ۳۷۹ هزار ۱۴۳ درصدی کمک تجهیزاتی خیرین به این نهاد خبر داد.
مدیرکل کتابخانه های عمومی کهگیلویه و بویراحمد تعداد کتاب های امانت داده شده کتابخانه های عمومی استان در شش ماهه اول سال جاری را 391 هزار و 330 جلد کتاب دانست و اظهار داشت: این میزان کتاب امانت داده شده استان در سال جاری به نسبت مدت مشابه سال گذشته آن 29 درصد رشد داشته است.
وی، ادامه داد: 576 هزار و 256 نسخه کتاب در کتابخانه های استان وجود دارد و سرانه کتاب در این استان بر اساس جمعیت بیش از 608 هزار نفری سال 90 نیز 87 نسخه برای هر نفر در کتابخانه ها وجود دارد.
قربانی، با اشاره به این که به ازای هر 100 نفر از مردم استان سرانه فضای مطالعه ای 2.8 درصد وجود دارد، گفت: تعداد مراجعه کنندگان به کتابخانه های عمومی کهگیلویه و بویراحمد تا پایان شهریورماه امسال را 42 هزار نفر عنوان کرد.
مدیرکل کتابخانه های عمومی کهگیلویه و بویراحمد، به ذائقه مردم استان در استفاده از نوع مصرفی کتاب اشاره و یادآور شد: ذائقه مردم کهگیلویه و بویراحمد برای مطالعه کتاب بیشتر حول موضوع روانشناسی و خانواده، رمان، داستان، شعر، تاریخ و دین است.
وی، با اشاره به این که سال گذشته با برگزاری جشنواره اهدای کتاب در شهرهای مختلف کهگیلویه و بویراحمد بیش از 37 هزار جلد کتاب اهدایی از سوی مردم این استان با موضوع های مختلف جمع آوری شد، گفت: کتاب های با موضوع پزشکی و فنی، مهندسی با استقبال کمتری از طرف مردم استان مواجه بودند.
نظر شما