به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، سیدمهدی هاشمیان، معاون وزارتخانه ها و سازمان های ستاد امر به معروف و نهی از منکر در چهارمین مجمع هم اندیشی دبیران امر به معروف و نهی از منکر وزارتخانه ها و سازمان ها که در سالن جلسات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، گفت: دکتر قاضی زاده هاشمی، وزیری فعال در زمینه امر به معروف و نهی از منکر است که وزارتخانه خود را به یکی از وزارتخانه های فعال در احیا و انجام این فریضه الهی تبدیل کرده است به طوری که معاونان وزارت بهداشت حضور فعال و سازنده ای در جلسات ستاد، کارگروه ها و همایش ها دارد.
وی با اشاره به تدوین آیین نامه امر به معروف و نهی از منکر در هفته های آینده و با حضور نمایندگان حوزوی ستاد افزود: ستاد امر به معروف و نهی از منکر برنامه خود را در سال 95 عملی می کند.
معاون وزارتخانه ها و سازمان های ستاد امر به معروف و نهی از منکر نوسازی و دگرگونی اصولی و بنیادین نظام اداری کشور بر مبنای امر به معروف و نهی از منکر را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: آیین نامه امر به معروف و نهی از منکر باید در تلاش ها و نظریه پردازی ها متجلی شود.
وی گام نخست در کاهش آسیب های اجرای این فریضه در سازمان ها را داشتن نگاه علمی بیان کرد و گفت: باید ادبیات جدید بر مبنای اصلاح بنیادین رفتاری ایجاد شود تا در پرتو آن شاهد تحقق حداکثری اجرای این فریضه در سطح جامعه شویم.
هاشمیان گفت: باید هر وزارتخانه ای نگاه علمی سازی را در برنامه های فرهنگی و اعتقادی خود پیاده نماید همانطور که امروزه سخن از اخلاق حرفه ای در هر شغل و پیشه ای مطرح است.
وی جذابیت سازی امر به معروف و نهی از منکر را ضروری خواند و افزود: باید مهمترین فریضه اجتماعی اسلام با ایجاد جذابیت در جامعه، سازمان ها و نهادها اجرا شود.
معاون وزارتخانه ها و سازمان های ستاد امر به معروف و نهی از منکر با تاکید بر اینکه جذابیت سازی می تواند زمینه ساز تبدیل امر به معروف و نهی از منکر به گفتمان برتر در هر سازمانی شود، گفت: مدیران باید با رفتارسازی و نقادی عملکرد خود بستر خروج از فضای بسته فعلی را فراهم کنند که اگر مدیران به این موضوعات اهتمام نورزند قطعا برنامه ها پیش نمی رود.
نظر شما