حجت الاسلام کاظم لطفیان در گفتگو با خبرنگار شبستان در بیرجند با اشاره به سخن برخی از افراد مبنی بر اینکه در فضای مجازی اطلاعات بسیاری است که در یک منبر و سخنرانی نیست، گفت: تفاوت در این است که فضای مجازی و شبکه های اجتماعی در برخی از زمینهها به مخاطب آگاهی میدهد اما بصیرت نمیدهد.
وی به هجمه شبهات اعتقادی از طریق رسانهها، شبکههای اجتماعی و ماهوارهها اشاره کرد و افزود: جبهه حق همیشه باید و نبایدهایی را برای خود تکلیف میکند و سعی آن بر این است که در مدار تعصب و توهین و افترا حرکت نکند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی کرد: اما در جبهه باطل هیچ حد و مرزی نیست و از توهین و افترا و تقلب واقعیتها، پرهیزی وجود ندارد بنابراین جبهه باطل مرزی برای فعالیتها و پراکندن اطلاعات ندارد.
حجت الاسلام لطفیان با تاکید بر اینکه در نهایت جبهه حق پیروز است، گفت: این دست و پا زدنی که در جبهه باطل دیده میشود نشان از دستپاچگی برای نجات از سقوط است و همیشه به جای آب حیات به دنبال سراب هستند.
وی عرصه فضای مجازی را لرزان و ژلهای دانست و بیان کرد: عدهای در این عرصه به دلیل سادگی گرفتار میشوند اما باید تلاش کنیم در فضای مجازی جذب بشویم و جذب بکنیم، هضم نشویم و هضم بکنیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی ادامه داد: موافق حضور مردم در شبکههای اجتماعی با رعایت اصول اسلامی و آداب اخلاقی و اجتماعی هستیم اما هرجا دیدند مدار غیر اخلاقی به سراغ آنان آمد مقابله کنند و اگر نمیتوانند مسیر خود را تغییر دهند.
وی با تاکید بر اینکه برخی در فضای مجازی به دنبال میوه ممنوعه هستند، تصریح کرد: این خطا است و گاهی این میوه ممنوعه آدمها را گرفتار میکند.
حجت الاسلام لطفیان ادامه داد: باید ظرف پاک ذهنمان را مرجعی برای شبکههای آلوده موبایلی قرار ندهیم.
به گفته وی متاسفانه امروز شاهد هستیم که بحران گذران اوقات فراغت با شبکههای موبایلی پر شده و این بشدت جامعه را وارد فردگرایی میکند و جوانان به جای برخورداری از فراغت فعال و جمعی به فراغت فردی روی میآورند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با ابراز نگرانی از فردگرایی همراه با توهم به جای تفکر، گفت: این رفتار انسان را نسبت به خانواده بدبین و والدین و فرزندان و زوجین را از یکدیگر جدا میکند به گونه ای که شبکه موبایلی قبله آدمها میشود.
حجت الاسلام لطفیان با تاکید بر اینکه انسان نباید وجدان پاک خود را ارزان به شبکههای موبایلی بفروشد، افزود: در عرصه فضای مجازی و شبکه های موبایلی جامعه به خودآگاهی و خوداندیشی نیاز دارد.
وی با اشاره به اینکه هر فردی باید خودکنترل در فضای مجازی باشد، ادامه داد: باید جامعه بیدار شود و به مخاطرات آگاه باشد و به یک عرصه خودکنترلی در این فضا برسد تا دغدغه نداشته باشد که دیگران موبایل او را ببینند و یا چک کنند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی عنوان کرد: متاسفانه برای برخی افراد موبایل گنجینه محرمانه اطلاعات و اسرارشان شده که هیچ اطمینانی به آن نیست.
نظر شما