نویسندگان و فرهیختگان فعالیت خود را در حوزه دفاع مقدس توسعه دهند

مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های اسلامی دفاع مقدس خوزستان، خواستار فعالیت بیشتر نویسندگان و فرهیختگان در حوزه دفاع مقدس شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، سردار حبیب سعیدفر، مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های اسلامی دفاع مقدس خوزستان، شب گذشته (14 تیر) در مراسم رونمایی از چهار کتاب دفاع مقدس که به مناسبت روز قلم در تالار شهید آوینی اهواز برگزار شد، گفت: باورمان این است که تاریخ را سنت های الهی می سازند و این تاریخ را بزرگوارانی ساخته اند که تحول آفرین و انقلاب آفرین و تغییر دهنده جوامع بشری بوده است.

 

وی با بیان اینکه هر انسانی می تواند بزرگ باشد ولی الزاماً بزرگوار نیست، افزود: انسان های بزرگوار، تاریخ ساز، تاریخ آفرین و تحول سازند و روز قلم، روز بزرگداشت این تحولات، معرفت ها، حماسه ها، عشق ها و خوبی هاست.

 

وی با اشاره به اینکه ما باید آن چیزی که نیاز تحول جامعه است در جوهره قلم به امانت به نسل های آینده بسپاریم، تصریح کرد: این رسالت آنقدر بزرگ است که خداوند به آن قسم یاد کرده، تنها تراوش های قلم نیستند که موجب قسم شدند بلکه قسم به تحولاتی است که به واسطه این تراوش ها به وجود آمده است.

 

سردار سعید فر، ادامه داد: باید رسالت خود را هر چند کوچک توسعه دهیم؛ در حال حاضر بضاعت ما در همین حد است امیدواریم به جایی برسیم که هر چه اراده کردیم در راستای حماسه ها، شهامت ها و... انجام شود و به صورتی پیش رویم که نیازهای واقعی جامعه دیده شود.

 

وی با بیان اینکه در سال های آینده به روز قلم و فرهنگ نویسندگی توجه شود و بتوانیم چیزی بیش از این جلسه برگزار و کتاب های بیشتری را رونمایی کنیم، اضافه کرد: توسعه فرهنگ وظیفه هر استان فرهیخته ای است و بخش تأثیرگذار فرهنگ جامعه باید بیش از این بضاعت داشته باشد.

 

وی از نویسندگان و فرهیختگان خواست تا بیشتر به فعالیت در حوزه دفاع مقدس بپردازند و خاطر نشان کرد: بنا داریم کلیه کتاب هایی را که از سال های قبل در حوزه دفاع مقدس چاپ شده به رقابت گذاشته و با بازبینی مجدد، بتوانیم کتاب سال دفاع مقدس را انتخاب کنیم که این مهم نیاز به برنامه ریزی دارد.

 

همچنین داوود گودرزی، نویسنده کتاب ناوک عشق، اذعان داشت: در طول تاریخ نه چندان دور ما جنگ‌های زیادی بوده‌اند که به فراموشی سپرده شده‌اند چون اغلب این جنگ‌ها اثری از دفاع از ارزش‌ها نداشته و بیشتر به دلیل منافع و کشورگشایی اتفاق افتاده‌اند.

 

وی تأکید کرد: اگر ما به تاریخ خودمان و تاریخ صدرالاسلام مراجعه کنیم می‌بینیم که امام حسین(ع) در 1400 سال پیش قیام می‌کند و پیام آن هنوز که هنوز است در جنگ‌های ما وجود دارد، چون آن پیام پشتوانه بسیار محکمی که ایدئولوژی اسلام در آن نهفته است، را دارد؛ ایدئولوژی که دفاع از ارزش‌ها می‌باشد.

 

گودرزی، بیان کرد: هر چند امام حسین‌(ع) در جنگ شکست می‌خورد اما پیام آن قیام تا ابد برای تمام کسانی که طرفدار آزادی و مبارزه‌گر علیه ظلم و جور هستند به عنوان الگو باقی می‌ماند، تمایز این پیام در ایدئولوژی الهی آن است. ایدئولوژی که محرکی را به وجود می‌آورد و آن محرک باعث به وجود آمدن شهادت‌ها و رشادت‌ها در جبهه حق می‌شود.

 

وی با بیان اینکه کشور ما به همین سادگی آزاد نشد، وجب به وجب آن با خون هزاران شهید رنگین شد، تأکید کرد: تمام این شهادت‌ها و رشادت‌ها برگرفته از همان قیام رهبر و سالار شهیدان بود، راویان آن زمان وظیفه خود را خوب انجام داده‌اند و آن واقعه و پیام را به ما منتقل کرده‌اند ما از این پیام استفاده کرده آن را الگو قرار داده‌ و در جنگ موفق شده‌ایم، اما ما چه کرده‌ایم؟ آیا ما توانسته‌ایم راویان خوبی باشیم و آن همه شجاعت‌ها دلیری ها را به نسل‌های آینده منتقل کنیم.

 

وی یاد آور شد: چه‌بسا جمله کوتاهی از وصیت‌نامه شهید زندگی جوانی را در 20 نسل آینده تغییر و دگرگون و در مسیر صحیح قرار دهد. اگر این گونه شود ما هم در آن ثواب شریک هستیم، آیا نهادها و ارگان‌هایی که متولی انتقال این پیام به نسل‌های آینده هستند وظیفه خود را به درستی انجام داده‌اند؟ ما به عنوان یک راوی وظیفه داریم در انتقال این رشادت‌ها را به نسل‌های آینده تلاش کنیم.

 

پایان پیام/

کد خبر 50069

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha