آمریکا و عربستان در مقابل شبکه المنار موضع گیری کردند

خبرگزاری شبستان: نشست «آشنایی با تلویزیون المنار لبنان و فضای رسانه ای و خبرنگاری بحران در سوریه و لبنان» با حضور حسن حیدر خبرنگار تلویزیون «المنار» در بخش میز تخصصی بخش بین‌الملل بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از کمیته اطلاع رسانی بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات،«حسن حیدر» نخست درباره چگونگی راه اندازی تلویزیون المنار گفت: با راه اندازی فضای مقاومت اسلامی و مبارزه با صهیونیست و افزایش خبرهای مقاومت و رزمندگان، نیازمند شبکه تصویری برای نشان دادن این وقایع بودیم بنابراین شبکه المنار لبنان راه اندازی شد.

 

وی افزود: با پیش رفتن در زمینه مقاومت اسلامی و پیشرفت شبکه المنار بخش های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی نیز به این شبکه افزوده شد. این شبکه نشست های تخصصی در زمینه مقاومت اسلامی را به برنامه های خود اضافه کرد و همچنین فیلم های سینمایی و سریال با موضوع مقاومت اسلامی تولید شد که البته تعدادی از این آثار مانند فیلم سینمایی «شهدای گردان عشق» مورد استقبال جهان اسلام قرار گرفت.

 

این خبرنگار لبنانی اظهار کرد: آمریکا و عربستان در مقابل شبکه المنار موضع گیری کردند و با اعتراض های خود می خواستند تا این شبکه قطع شود. آمریکا این شبکه را از فرکانس هاتبرد حذف کرد و همچنین عربستان به اعتراضات شدید خود ادامه داد اما خوشبختانه این شبکه هم چنان به فعالیت خود ادامه می دهد و از طریق ماهواره قابل دسترسی است.

 

خبرنگار تلویزیون المنار افزود: تلویزیون المنار در تمامی کشورهای منطقه خبرنگار دارد آنها مستنداتی را در کشورهای مستقر شده تولید می کنند و به دست ما می رسانند. تا به حال مستنداتی با محوریت تکفیری ها از لبنان، سوریه، ترکیه، ایران و عراق تولید و از این شبکه پخش کردیم.

 

وی با اشاره به اینکه تا کنون برای تهیه گزارشات ١٢ خبرنگار شهید داشتیم، اظهار کرد: حضور در شرایط جنگ و بحران بسیار خطرناک است خبرنگاران ما بدون مجهز بودن به لباس های ضد گلوله، همانند رزمندگان لباس جنگ می پوشند و برای تهیه گزارش به خط مقدم می روند.

 

«حیدر» تاکید کرد: خبرنگارانی که می خواهند گزارشی از جنگ بنویسند باید تمامی حوادث را لمس کرده باشند و جزییات جنگیدن و پرتاب موشک و بمباران را تجربه کنند تا بتوانند گزارشات توصیفی و خواندنی بنویسند. البته خبرنگاران نباید احساسات خود را در نگارش وارد کنند تا از طریق احساسات خود مخاطب را تحت تاثیر قرار دهند آنها باید وقایع را با جزییات فضای جنگ گزارش کنند.

 

وی با انتقاد از رسانه های تصویری نسبت به نشان دادن صحنه های دلخراش و نا امید کننده در بحران، گفت: متاسفانه رسانه های تصویری تنها در بحران پرتاب موشک، کشته شدن، گرسنگی و فقر را نشان می دهند؛ نشان دادن این تصاویر تنها رزمندگان را دلسرد می کند و مردم با دیدن این تصاویر نا امید می شوند چون به طور غیر مستقیم یاد می گیرند که اگر خودشان در شرایط بحران و جنگ قرار بگیرند تنها به مرگ و مسائل ناراحت کننده فکر کنند. در صورتیکه وظیفه رسانه نشان دادن نقاط امید و در جریان بودن زندگی در شرایط بحران است تا مخاطب یاد بگیرد در این شرایط باید برای زنده ماندن تلاش کند.

کد خبر 500380

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha