به گزارش خبرگزاری شبستان، کنفرانس «امام حسین (ع)» با حضور جمعی از علمای اهل تشیع و تسنن و دوستداران اهل بیت (علیهم السلام) در مسجد تمبر پوره در حومه شهر پیشاور پاكستان برگزار شد. در این کنفرانس عالمان ديني از سراسر ایالت خیبر پختونخوا از جمله سید عنایت شاه، مفتی نظامالدین، محمد احسانالله جنیدی، سید عاشق حسین، علامه عابد حسین شاکری، سید عثمان علی شاه، قطب بزرگ صوفیه خواجه رحمت کریم و شخصیتهاي ديگر علمي و مذهبي در خصوص شخصیت حضرت امام حسین (ع) و یاران باوفایش در کربلا سخنرانی كردند.
بر پایه این گزارش، سید عنایت شاه در سخنان خود گفت: گریه در غم حسین (ع) ثواب بس والایی دارد و اهل بیت (ع) نزد خدا و پیامبر گرامی اسلام (ص) نزدیکترین افراد هستند.
همچنین مفتی نظامالدین نيز گفت: پیامبر گرامی (ص) فرموده است؛ اهل بیت من مانند کشتی هستند. کسی که سوار آن بشود ، نجات مییابند.
وي در ادامه با شهامت و آشکارا عربستان سعودی به ايجاد خلل در امور مسلمانان متهم کرد و گفت: دولت سعودی میان مسلمانان تفرقه ایجاد میکند. اسلام از دست وهابیها و نجدیها به خطر افتاده است. اگر به گذشته نزدیک نگاه کنید، میبینید دو فرقه بزرگ اسلام شیعه و سنی در صحنه حضور داشتند و به یک دیگر احترام میگذاشتند. امروزه گروههای کوچک در اسلام به وجود آمدهاند که یکدیگر را کافر میدانند. دنبال این همه قضایا عربستان سعودی است.
مفتی نظام الدین افزود: برای مبارزه به چنین تفرقهای باید نیروهای ناب اسلامی برخیزید؛ چنانکه امام حسین (ع) به ما درس قیام علیه یزیدیها را میدهد.
اما در ادامه علامه احسانالله، مسئول مدرسه جامعه جنیدیه غفوریه ابراز كرد: امام حسین (ع) تعبیر و تفسیر آیه قرآنی «وفدیناه بذبح عظیم» است. بر ما مسلمانان واجب شده است که این قربانی را حفظ كنیم و نگذاریم هدر شود.
وي تأكيد كرد: پس پیروی و متابعت از امام حسین (ع) یعنی اينكه قربانی شدن وي و یاران با وفایش را گرامی بداریم و نگذاريم اسلامی را كه با قربانی كردن خود، خانواده و یارانش حفظ شده است، به دست بعضیها گزند ببیند.
علامه محمد عاشق حسین قادری نیز در سخنرانی خود گفت: خوش به سعادت دست اندرکاران کنفرانس شهادت امام حسین (ع) که علمای اهل تسنن و تشیع را امروز دور هم جمع كردهاند و مصیبت امام حسین و یاران با وفایش را گرامی میدارند.
وی افزود: بعضیها متأسفانه برگزاری این چنین کنفرانسها را بدعت و شرک میدانند؛ ولی بدانید که این کنفرانس عین ایمان است و شرکتکنندگان در آن از ثواب اخروی برخوردار میشوند.
علامه محمد عاشق حسین قادری ادامه داد: فاروق اعظم میگوییم در حالیکه فقط خدا اعظم است و عثمان را غنی مینامیم و خدا در قرآن میفرماید که الله غنی است.
در ادامه برگزاري اين كنفرانس حجتالاسلام عابد حسین شاکری، در سخناني ضمن بیان عقاید شیعیان روشن ساخت که الله، قرآن، کعبه و شعایر اسلامی شيعه و سني یکی است. اختلاف در اصول دین نیست؛ بلکه اختلاف جزيی در فروع دین موجود است و علمای شیعه و سنی بر آن هستند که اين اختلافات جزيي باعث نزاع و جدال نیستند و کسانی که آن اختلافات کوچک را بزرگ میکنند ، هیچ خدمتی به دین اسلام نمیکنند. آنان خودشان درباره اسلام چیزی نمیدانند؛ بلکه در دست دشمنان اسلام افتاده خواستههایشان را پیاده میکنند.
آخرین سخنران کنفرانس علي يوسفي، مسئول خانه فرهنگ ايران در پيشاور پاكستان، بود. وي گفت: شما برگزاركنندگان اين كنفرانس، اجر معنویتان را از حضرت امام حسین (ع) میگیرید و مورد حمایت امام حسین (ع) در جنت قرار میگیرید. این ادعا را بنا بر حدیث پیامبر گرامی اسلام (ص) عرض کردم که میفرماید: «من بکی علی الحسین او ابکی او تباکی وجبت له الجنه»
نظر شما