نرخ خودکشی در ایران بین ۵ تا ۶ نفر در هر صدهزار نفر/۷۰ درصد استفاده کنندگان از  شبکه های اجتماعی نیاز به آموزش دارند

خبرگزاری شبستان: مدیرکل آسیب های اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با توجه به اینکه نرخ مرگ و میر خودکشی در جهان بین ۱۲ تا ۱۴ نفر در هر یکصد هزار نفر است، این نرخ در ایران بین ۵ تا ۶ نفر هر یکصد هزار نفر است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، روزبه کردونی، مدیرکل آسیب های اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، امروز (18 آبان) در جلسه چهارمین جلسه کارگروه تخصصی امور اجتماعی و فرهنگی استان، گفت: آسیب های اجتماعی یک پدیده جهانی و فقط در کشور ایران وجود ندارد.

 

وی با بیان اینکه ورود در مسائل اجتماعی باید به صورت واقع گرایانه باشد، افزود: در زمان ورود به مسئله نباید موضوع را غیر واقعی جلوه داد بلکه مسائل را باید به صورت واقعی نگاه کرد.

 

کردونی با اشاره به برخی از نگرانی های موجود، اظهارداشت: اکنون مدت  12 سال است که در کشور روند صعودی طلاق داریم که باید مورد توجه قرار گیرد و راهکارهایی برای آن در نظر گرفته شود.

 

نرخ مرگ و میر خودکشی در کشور از بین هر صد هزار نفر بین 5 تا 6 نفر است

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه نرخ مرگ و میر خودکشی در جهان در هر صد هزار نفر بین 12 تا 14 نفر است در کشور ایران از بین هر صد هزار نفر بین 5 تا 6 نفر است.

 

مدیرکل آسیب های اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یادآور شد: باید از هر گونه کلی گویی در مسائل اجتماعی اجتناب کنیم و وضعیت واقعی را مورد توجه قرار دهیم.

 

وی گفت: رئیس جمهور نظام جمهوری اسلامی ایران اولین رئیس جمهور کشور است که در مراسم تحلیف خود اشاره نسبت به آسیب های اجتماعی داشتند و برای آن اهمیت قائل شدند و اعلام کردند که برای آن برنامه دارند.

 

کردونی اظهارداشت: مشکلات و نگرانی هایی در سطح کشور وجود دارد که باید نسبت به آن توجه اساسی صورت گرفته شود البته این در حالی است نقاط امیدوار کننده هم در سطح جامعه وجود دارد.

 

عدم هماهنگی بین دستگاهی و پراکندگی بودجه از عوامل ایجاد آسیب ها هستند

مدیرکل آسیب های اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: عدم هماهنگی بین دستگاهی و پراکندگی بودجه از عوامل ایجاد آسیب ها هستند.

 

وی با بیان اینکه با روش های سنتی نمی توان به جنگ پدیده های مدرن رفت، تصریح کرد: باید در شیوه های نوین از جنس پدیده با آن مواجه شویم.

 

70 درصد از افراد در شبکه های اجتماعی نیاز به آموزش دارند

کردونی گفت: طی نظر سنجی های انجام شده در بین افراد جامعه مورد مطالعه 70 درصد از افراد در شبکه های اجتماعی نیاز به آموزش دارند اکنون جامعه در برخی از آسیب ها به بلوغ رسیده است.

 

وی افزود: وقتی در بحث آسیب های اجتماعی ورود پیدا می کنیم باید از تجارب اجتماعی استفاده کنیم، امروز در مواجهه با آسیب ها نیازمند به داده هوشمند هستیم.

 

مدیرکل آسیب های اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهارداشت: ما حق نا امید کردن مردم را نداریم چرا که جامعه که امید به اصلاح نداشته باشد هر سیاستی در آن پیاده شود راه به جایی نمی برد.

 

گفتمان تحقیر را باید از دیالوگ خود خارج کرد

وی با اشاره به اینکه گفتمان تحقیر را باید از دیالوگ خود خارج کرد، تصریح کرد: پدیده آسیب اجتماعی فقط اعتیاد نیست بلکه خشونت هم است که باید در کلام و گفتمان خود دقت کنیم و کار را از همان کلام و گفتمان شروع کنیم.

 

کردونی گفت: باید نسبت به پدیده ها آگاهی داشت و آنان را شناسایی کرد، رویکرد ما در مسائل اجتماعی باید یک رویکرد منطقه ای باشد ما نمی توانیم از یک فرمول برای همه کشور استفاده کنیم.

 

وی یادآور شد: استان گلستان در بحث فقر جزو 8 استان فقیر کشور است که میانگین فقر مردم از میانگین کشوری پایین تر است.

 

نرخ خودکشی در استان گلستان از میانگین کشوری پایین تر است

مدیرکل آسیب های اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه استان گلستان جزو استان هایی است که از توزیع نا برابری درآمدی برخوردار است، افزود: در بحث شاخصه های توسعه استان جزو 10 استان کشور است که با کمترین میزان شاخص توسعه استانی مواجه است.

 

وی اظهارداشت: نرخ خودکشی در استان گلستان از میانگین کشوری پایین تر است.

 

کردونی تصریح کرد: در سال گذشته کودکانی که به خاطر فقر از تحصیل بازماندند به صورت پایلوت  طرحی در استان هایی همچون خوزستان، فارس، تهران و البرز راه اندازی شد که امسال هم استان گلستان به این طرح پایلوت اضافه شد که برای شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل مبلغ 10 میلیارد ریال به گلستان اختصاص داده شد.

 

کد خبر 499768

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha