غلامرضا فرهادی، رئیس اداره برنامه ریزی امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی همدان در گفتگوی اختصاصی به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: در حال حاضر استان همدان دارای 122 خانه قرآنی در روستاها و 14 خانه قرآنی در شهرها می باشد.
وی با اشاره به اینکه قرآن بهترین مونس انسان در تنهاییها و نگرانی های زندگی است، افزود: همچنین انس با قرآن، همراه شدن با گنجینه بیپایان و در اختیار داشتن برنامه جامع و کامل یک زندگی سعادتمندانه است؛ که همه درپی آن هستند.
وی با بیان اینکه استان همدان دارای 46 موسسه قرآنی در شهرها می باشد، تصریح کرد: همچنین در شهرستان همدان 450 معلم قرآنی در حال فعالیت می باشند.
رئیس اداره برنامه ریزی امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی همدان اظهار کرد: از ابتدای سال تاکنون چهار دوره تربیت معلم حفظ قرآن، سه دوره تربیت معلم روخوانی و روانخوانی و چهار دوره روخوانی و روانخوانی برگزار شده است.
فرهادی ، از برگزاری آموزش صحیح خوانی برای دو هزار و 500 نفر و اجرای طرح قرآنی 1449 برای دو هزار و 600 نفر خبرداد.
وی گفت: رونق جلسات خانگی قرآنی، استفاده از فضای مدارس و حسینیه ها و مکان های بلا استفاده برای فعالیت های قرآنی از جمله راهکارها برای گسترش فرهنگ قرآنی است.
وی با بیان اینکه اشاعه فرهنگ قرآنی در جامعه و استان همدان نیازمند ارائه برنامه های مدون است، افزود: قرآن باید از متون پیش دبستانی تا دانشگاه ورود پیدا کند و در مجموع نگاه به قرآن نگاه جامعی باشد.
وی تصریح کرد: باید از فضاهای موجود در خانههای عالم روستاها و کلاسهای آموزش و پرورش برای آموزش قرآنی استفاده شود.
نظر شما