به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان و به نقل از ستاد خبری پنجمین کنگره بین المللی امام سجاد(علیه السلام)، دکتر جاسم جادری ضمن تسلیت ایام شهادت امام سجاد(علیه السلام) و قدردانی از دست اندکاران برگزاری این کنگره اظهار داشت: به دلیل شرایط کاری در هرمزگان توفیق این را داشته ام که در مرکز این استان سه دوره شاهد برگزاری این کنگره عظیم و بین المللی باشم.
وی ادامه داد: احساس می کنم که این کنگره با این ابعاد و این ظرفیت در نوع خود بی نظیر و باید گفت که این حرکت از استان فراتر رفته و نه تنها استان های دیگر را نیز در بر گرفته بلکه در حوزه بین المللی و منطقه ای نیز این رویداد به عنوان یک رویداد مهم شناخته می شود.
استاندار هرمزگان در ادامه اظهار امیدواری کرد از سال های آینده استان های مختلف کشور از برکات این کنگره بین المللی بهره مند بشوند.
جادری خاطر نشان کرد: طبق برنامه های احصا شده هر استان در جریان این کنگره می تواند به بخش ها و ابعاد مختلف شخصیتی و سیره ای امام سجاد (علیه السلام) بپردازند.
وی با بیان اینکه کنگره بین المللی امام سجاد(علیه السلام) و تداوم آن می تواند موجبات تقویت اعتقادی مردم نسبت به فرهنگ اهل بیت به ویژه امام سجاد(علیه السلام) را رقم بزند، یادآور شد: از سویی باید توجه داشت که معرفی و پرداختن به سیره این امام همام می تواند موجبات همدلی و وفاق بیشتری پیروان مذاهب شیعه و اهل سنت در استان بشود.
استاندار هرمزگان با بیان اینکه هرمزگان نام امام سجاد(علیه السلام) را یدک می کشد، اضافه کرد: این امر به عنوان یک توفیق و موفقیت برای جامعه علمی و حوزه های علمی استان که در طول سال های گذشته حاصل شده است.
به گفته جادری تثبت این نام در هرمزگان که 40 درصد آن را پیروان اهل سنت شامل می شود، می تواند بیش از پیش عاملی برای وحدت و تعامل باشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه کنگره بین المللی امام سجاد(علیه السلام) رویدادی ملی و فراملی است، اضافه کرد: هرمزگان تنها به عنوان پایلوت معرفی هر چه بیشتر این امام همام فعالیت خود را آغاز کرده است.
استاندار هرمزگان ضمن تقدیر مجدد از برگزار کنندگان این کنگره تاکید کرد: این کنگره در سال های آینده علاوه بر ارتقا کیفی بتواند به صورت تخصصی نیز توسط هر استان دنبال شود تا از این رهگذر بخشهای پیدا و پنهان زندگی امام سجاد(علیه السلام) احصا و معرفی شود.
وی با بیان اینکه امام سجاد(علیه السلام) متعلق و محدود به یک گروه خاص و یا حتی زمان و مکان نیست، اضافه کرد: این شخصیت بزرگوار از طریق دعا و نیایش با دشمنان مبارزه کردند و با تربیت شاگرد منشا حرکت های علمی در زمان امام باقر و امام صادق(علیه السلام) شدند.
جادری با بیان اینکه برای این کنگره باید یک ساختار دائمی تعریف و تدوین شود، گفت: پس از پایان کار دور جاری کنگره باید برنامه ها و ایده های جدید و یک برنامه زمانبندی شده مدون و عملیاتی با مشارکت دستگاه های مخلتف تهیه شود تا کنگره محدود به ایام شهادت امام زین العابدین باقی نماند و کنگره در طول تمام سال فعال باقی بماند که در همین راستا استانداری نیز در حد وسع خود حمایت خواهد کرد.
نظر شما