رنگ بی رمقِ محرم/ قِلقلکِ حس نوستالژیکِ دوستداران رسانه در موزه «مطبوعات ایران»

خبرگزاری شبستان: نخستین روز بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها در حالی آغاز شد که موزه مطبوعات ایران طراوت خاصی به آن بخشیده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، بیست و یکمینِ نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها در حالی آغاز به کار کرد که رسانه های مختلف مشغول مراحل پایانی آماده سازی خود بودند و استقبال مخاطبان، شخصیت ها، مسئولان و مدیران نیز محدود بود که البته دور از ذهن نبود زیرا؛ اولا نخستین روز است و عده ای منتظر بررسی فضای نمایشگاه برای حضور یافتن یا نیافتن هستند. ثانیا برخی از خبرگزاری ها و روزنامه های در این نمایشگاه حضور نیافتند و ظاهرا خیال آمدن نیز ندارند. ثالثا همچون سال های گذشته بخش عمده ای از مدیران، مسئولان و شخصیت های کشوری و لشکری در روزهای میانی و پایانی حضور می یابند. رابعا تعدادی از رسانه ها همچنان در حال طراحی و ساماندهی غرفه خود هستند (ضعفی که همیشه دیده می شود و غصه پردرد بی نظمی و کم توجهی به زمان).

 

رنگ بی رمقِ محرم

آنچه در میان هیاهوی رسانه ای غرفه های رنگارنگ و ترانه های گوناگون گم شده است فضای حسینی است. تنها تعدادی از غرفه ها مانند ماهنامه خلق، آستان قدس رضوی، نشریه خیمه، خبرگزاری حوزه و ... کتیبه ای چسبانده اند و بیرقی برافراشته اند؛ که اگر این غرفه ها با نام و نشان دینی و مذهبی شان، نام محرم و ابا عبدالله را زنده نگاه نمی داشتند، جای تعجب بود. به هر روی، پست سرگذاشتنِ عاشورای حسینی، می تواند دلیلی برای این وضعیت باشد حتی اگر، فردا سالروز شهادتِ امام سجاد علیه السلام باشد (!).

 

نمازخانه در میانه نمایشگاه قرار دارد

محل نمازخانه مانند سال های گذشته در وسط نمایشگاه تعبیه شده است که یادآور سخن رسول خداست: "نماز ستون دین است".

 

قِلقلکِ حس نوستالژیکِ دوستداران رسانه در موزه «مطبوعات ایران»

موزه مطبوعات ایران جلوه خاصی به بیست و یکمین نمایشگاه بخشیده است و عکس و نام بزرگانی چون مرحوم کاظم معتمدنژاد، مرحوم حسین قندی، مرحوم مجید تهرانیان، فریدون صدیقی، محمدمهدی فرقانی، شهین دخت خوارزمی و تعدادی دیگر از اسطوره های روزنامه نگاری و ارتباطات ایران، در جای جای این موزه نقش بسته اند.

 

در بخشی از این موزه با تاریخ روزنامه نگاری ایران و همچنین مستنداتی از نخستین روزنامه ها مانند روزنامچه اخبار داراخلافه تهران، عصر جدید، قانون و ... و همچنین تعدادی از اخبار وقایع مهم و تاریخی مانند ایام انقلاب و جنگ مواجه می شویم.

 

چندین دوربین عکاسی اولیه که این روزها تنها در کتاب ها یا موزه ها می توان نامی از آنها یافت، در معرض دید عموم قرار دارد. خلاصه اینکه این موزه، حس نوستالژیکِ دوستداران رسانه ها و مطبوعات را قِلقلک می دهد.

 

وزیر ورزش و جوانان؛ مهمان ویژه

در روزی که نمایشگاه خلوت بود و استقبال چندانی از آن نشد، دکتر محمود گودرزی، وزیر ورزش و جوانان همراه با معاونین و سخنگوی وزارتخانه اش، در میان خبرنگاران حاضر شد.

 

محمود گودرزی، شخصیت اجتماعی ورزشی کابینه دولت تدبیر و امید با انبوهی از سوالات ورزشی روبرو شد و در پاسخ به خبرنگاری که از او درباره طرح تفکیک دو بخش ورزش و جوانان پرسید، گفت: عمده خبرنگاران از بنده سوالات ورزشی می پرسند؛ با این وجود برخلافِ گذشته، موافق طرح تفکیک این دو بخش از وزارت خانه حاضر نیستم.

 

سخن آخر

غرفه ها در اندازه ها و رنگ های متنوع و گوناگون، سربرآوردند، تا نموداری باشند از هنر رسانه ای ایرانیان. و مطمئنا در سکوت شان بلندشان، فریادشان به گوش، می رسد که ما را فرامش نکنید. آماده ایم برای دیدار و پذیرایی از شما. تا انگیزه پیدا کنیم برای کار بیشتر و بهتر.

 

کد خبر 499278

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha