به گزارش خبرگزاري شبستان از قزوين، امروز( 16 آبان) امامزاده اسماعيل، وعده گاه مردم شهر قزوين بود، امروز قرار بود شهيدي بعد از 32 سال به آغوش خانواده اش بازگردد؛ شهيدي كه هنگام شهادت 27 سال داشت و در اوج جواني همسر و سه فرزندش را براي دفاع از خاك وطنش تنها گذاشت و براي رضاي خداوند متعال جان خود را فدا كرد.
امروز همه سر قرارشان با شهيد علي علوي آمده بودند، پير و جوان، كوچك و بزرگ و گويي همه اهالي اين شهر منتظرش بودند؛ با ورود پيكر شهيد در جمع مردم آسمان هم ديگر دست از باريدن برداشت انگار انتظارش به سر آمده بود و با ديدن شهيد علوي آرام گرفت.
پيكر شهيد علوي رزمنده خيبرشكن كه هفتم اسفند سال ۱۳۶۲، در عمليات خيبر و با سمت فرمانده گروهان در جزیره مجنون عراق به شهادت رسيد، از ميان خياباني گذشت كه مزين به عكس شهيدان همرزمش بود و يگان هاي مسلحي كه در اطراف خيابان ايستاده بودند، به احترامش خبردار ايستادند؛ با نزديك شدن پيكر شهيد به جمعيت، صداي گريه ها كم كم شنيده مي شد.
آسمان همه چشم ها براي بدرقه شهيد علوي گريان بود؛ فرزندان شهيد علوي نيز امروز با فرزندانشان براي بدرقه پدر آمده بودند، پدري كه سال ها دلتنگش بودند و آرزوي ديدارش را داشتند، در ميان جمعيت، ناله ها و گريه هاي خانواده شهيد علوي دل ها را به درد مي آورد، ناله هاي خواهران اين شهيد كه با اشك و دعا برادرشان را بدرقه مي كردند« خدا به همرات برادرم/ امام رضا پشت و پناهت باشد»
پيكر شهيد براي تشييع به سمت امامزاده حسين (ع) بر روي دستان مردم قرار گرفت؛ جلوي جمعيت پرچمي منقش به نام حضرت اباعبدالله الحسين (ع) و حضرت ابوالفضل (ع) خودنمايي مي كرد و شهيد پشت اين پرچم تشييع مي شد كه ديدن اين پرچم استمرار راه شهداي كربلا را در ذهن ها تداعي مي كرد و اينكه شهدا در كلاس درس امام حسين (ع) ايستادگي در برابر ظلم و دفاع از دين را آموختند.
شعارهاي «لبيك يا حسين»، «هيهات من الذله» و «يا زهرا» و سينه زني براي امام حسين (ع) رنگ حسيني به مراسم تشييع اين شهيد داده بود، حسيني كه ثابت کرد پیروزی به زنده ماندن در میدان نبرد نیست، پیروزی به زنده ماندن قرن ها پس از صحنه و میدان نبرد است.
همه كساني كه براي تشيع شهيد آمده بود، با حركت در پشت سر شهيد اعلام مي كردند كه پشت سر شهدا حركت مي كنند، يكي از شركت كنندگان در اين مراسم در گفتگو با خبرنگار شبستان در قزوين بيان كرد: شهدا براي امنيت و آسايش ما از جان خود گذشتند و شركت ما در مراسم تشييع شهدا كوچك ترين كاري است كه مي توانيم انجام دهيم.
اعظم سعيدي افزود: من امروز با فرزندم در اين مراسم حضور يافتم تا او بداند اگر امروز در آرامش زندگي مي كند، شهدايي جان خود را دادند و اين آرامش به دست آمده است.
يكي ديگر از شركت كنندگان در مراسم تشييع شهيد علوي كه خود خواهر شهيد بود، گفت: من خود خواهر شهيد هستم و همه شهدا براي ما ارزشمند و قابل احترام هستند زيرا تك تك آنها از همه چيز خود گذشتند تا ما امروز به خوبي زندگي كنيم.
صفري اضافه كرد: وقتي شهيدي وارد شهر ما مي شود حال و هواي شهر ما نيز تغيير مي كند و يادمان مي ماند كه چه گذشت ها و ايثارها صورت گرفت تا امروز كشور به اين نقطه رسيده است.
وي خاطر نشان كرد: جوانان ما بايد بدانند شهدا به خاطر آرمان هاي انقلاب و براي دفاع از دين رفتند آنها نيز مي توانستند آسايش خود را فدا نكنند ولي براي رضاي خدا و اهل بيت رفتند تا ما امروز بمانيم.
يكي ديگر از شركت كنندگان نيز در اين مراسم اظهار كرد: ما آمده ايم تا دين خود را به شهدا ادا كنيم و بگوييم هنوز راه شما را ادامه داده و به ياد شما هستيم.
زارعي اضافه كرد: ما هرچه داريم از خون شهدا داريم و اگر بار ديگر دشمنان بخواهند كوچكترين تجاوزي به اين مملكت داشته باشند ما از خاك و دين مان دفاع كرده و اجازه نمي دهيم خون شهدا پايمال شود.
پيكر شهيد علوي بر روي دستان مردم با نداي يا حسين وارد امامزاده حسين (ع) شد و بعد از طواف در صحن آستان مقدس امامزاده حسين (ع) و اقامه نماز توسط حجت الاسلام عبدالكريم عابديني امام جمعه قزوين در كنار ديگر همرزمان شهيدش آرام گرفت.
گفتني است مراسم شام غریبان شهید علوی ساعت 15 تا 16.30 روز شنبه و مراسم صباح مزار نیز روز یکشنبه 17 آبان از ساعت 7.30 تا 9 در مسجد سنجیده واقع در خیابان راه آهن برگزار می شود.
نظر شما