تعداد موقوفات قرآنی در کشور اندک است/جایگاه ممتاز کرمانشاه از لحاظ داشتن موقوفات قرآنی

خبرگزاری شبستان: مدیرکل مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، گفت: ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه به یک اقدام همه جانبه نیازمند است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، حجت الاسلام سید مصطفی حسینی مدیر کل مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، پیش از ظهرامروز(16 آبان) در مراسم اختتامیه سی و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم مرحله استانی و بیستمین دوره مسابقات اذان و دعا خوانی در کرمانشاه گفت: با برگزاری جلسات قرآنی و مسابقات قرآنی می توان آموزه های دینی و قرآنی را در جامعه حاکم کرد.

 

وی، با بیان اینکه برگزار کنندگان و شرکت کنندگان در مسابقات قرآن کریم مورد عنایت قرآن قرار دارند، افزود: باید برای برگزاری مسابقات قرآن وقت بیشتری بگذاریم و این راه نزدیک شدن به قرآن این کتاب آسمانی است.

 

مدیرکل مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، تصریح کرد: برای زیاد شدن قاریان قرآن در کشور باید کارهای ترویجی در بحث مباحث قرآنی را افزایش دهیم.

 

به گفته حجت الاسلام حسینی، در حال حاضر دشمنان اسلام با ترویج فحشا، فساد و مطالب باطل سعی در خدشه دار کردن اعتقادات مسلمانان دارند و از هیچ تلاشی دست بردار نیستند.

 

این مقام مسئول، خاطرنشان کرد: دشمنان با ایجاد شبکه های مجازی و رسانه های دیجیتال به نشر فحشا پرداخته و این باید تلاش ما را برای ترویج معارف اسلامی در کشور دوچندان کند و فعالیت های بسیاری در زمینه ترویج، تبلیغ و پژوهش قرآن داشته باشیم.

 

وی، با اشاره به برگزاری 38 دوره از مسابقات قرآن کریم در کشور به برکت انقلاب اسلامی ایران، گفت: این اقدام یکی از مطلوب ترین فعالیت در نظام است، چراکه پیش از انقلاب تعداد قاریان کشورمان به تعداد انگشتان دست هم نمی رسید.

 

مدیرکل مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، ادامه داد: اقداماتی که در حوزه آموزش مباحث قرآنی صورت گرفته اصلأ قابل مقایسه با دوران قبل انقلاب نیست.

 

حجت الاسلام حسینی، با بیان اینکه در حال حاضر یک هزار نفر قاری قرآن در کشور وجود دارد، اذعان داشت: بیش از 15 هزار نفر نیز در مسیر قرآن قرار دارند و افراد بسیاری نیز حافظ نهج البلاغه و صحیفیه سجادیه هستند.

 

به گفته این مقام مسئول، برای اینکه بتوانیم قرآن را در جامعه بیشتر ترویج دهیم باید افرادی باشند که در رأس با انس گرفتن قرآن و تلاوت الگویی باشند برای افرادی که می خواهند در مسیر قرآن گام بردارند.

 

وی، گفت: انس با قرآن شرط فهمیدن این هدیه ارزشمند الهی است و در صورت عمل کردن به قرآن کریم باید نسبت به آن درک و فهم بالایی داشته باشیم.

 

مدیرکل مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، به حدیثی از امام صادق(علیه السلام) درباره تلاوت قرآن اشاره کرد و یادآور شد: برای افراد نباید روزی باشد که 50 آیه از قرآن در آن تلاوت نشود.

 

به گفته حجت الاسلام حسینی، ترویج قرآن نیازمند یک اقدام همه جانبه است و نباید صرفأ در حد تلاوت باشد، بلکه باید برای تنفس در محیط قرآنی و تربیت فرزندان قرآنی تلاش های فراوانی صورت بگیرد.

 

این مقام مسئول، بیان کرد: مسئولان برای حاکم کردن قرآن در جامعه به این هدیه الهی باید توجه بیشتری داشته باشند و با توجه به اینکه استان کرمانشاه امسال میزبان مسابقات سراسری قرآن کریم خواهد بود باید تبلیغات گسترده ای در این استان صورت بگیرد.

 

وی، با اشاره به اینکه استان کرمانشاه در زمینه های دینی و قرآنی جایگاه برتری دارد، افزود: کرمانشاه از لحاظ  تعداد موقوفات قرآنی نیز جایگاه ممتازی دارد و در کشور می درخشد.

 

مدیرکل مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، در کشور موقوفات فراوانی وجود دارد اما تعداد موقوفات قرآنی در زمینه تقویت مراکز قرآنی، تربیت حافظان قرآن کریم تعداد کمی موقوفه وجود دارد.

 

کد خبر 499227

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha