مسئولان به اندازه یک نماز خواندن برای مردم محروم وقت بگذارند

خبرگزاری شبستان: یک فعال گروه جهادی گفت: گاهی مشاهده می شود مسئولان فقط در امور کارهای تبلیغاتی و رای گیری به روستاها مراجعه می کنند و این موضوع جالب نیست. مسئولان به اندازه یک نماز خواندن برای مردم محروم وقت بگذارند.

مرتضی بهرامی، مسئول گروه جهادی دانشگاه پیام نور در مورد فعالیتهای اردوی جهادی به خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان گفت: این اردوی جهادی در دو بخش خواهران و برادران در دو روستای کشبیری و توتنگ از توابع استان هرمزگان در ماه مبارک رمضان و شهریورماه امسال فعالیت کرده‌اند.

وی افزود: واحد برادران ساخت و ساز و تکمیل مدرسه قرانی بیت‌الزهرا که قرار است در آن دروس حفظ و قرائت قرآن را پیگیری شود را به اتمام رساندند و در واحد خواهران نیز کلاسهای ویژه مشاوره کودکان و خانواده قرآن، خیاطی و احکام و برخی مسایل موردنیاز بانوان برگزار شد.

وی ادامه داد: هم اکنون نیز ارتباط این گروه جهادی با این روستاها ادامه دارد و وسایل موردنیاز روستاییان برای آنها ارسال می‌شود.

بهرامی با بیان اینکه کار اقتصادی در روستاها ضعیف است و این امر بزرگترین محرومیت روستاست افزود: مردم روستاها به دلیل عدم رونق کشاورزی و دامپروری و عدم تامین آب در کشاورزی و دامپروری موفق نیستند و ادامه این موضوع موجب ایجاد فقر فرهنگی و جدایی کودکان از والدین می‌شود.

وی افزود: در مشاغل فصلی بسیاری از حجم جمعیتی روستا به شهرها کوچ می کنند و خانواده از والدین خود دور می‌شود.

وی با بیان اینکه مهمترین مشکل توابع این روستاها کمبود آب بود ادامه داد: اگر آب این منطقه که توسط چاه تامین می‌شود به نوعی با آب لوله‌کشی به روستاها منتقل می‌شود و مردم در کشاورزی و دامپروری موفق باشند از کوچ مردم جلوگیری خواهد شد.

وی ادامه داد: کارگاههای زودبازدهی چون قالی‌بافی و خیاطی می توانند تا حد زیادی کانون خانواده را از جدایی و دور از هم بودن مانع شود و همچنین تامین بازار فروش محصول کارگاههای زودبازده می‌تواند مانع جلوگیری از کوچ مردم به خارج از روستا شود.

وی گفت: زنان خانواده نیز می‌توانند سهمی را در اقتصاد خانواده در کارگاههای زودبازده به خود اختصاص دهند وقتی در نبود سرپرست خانوار زنان نیز به نوعی برای تامین مایحتاج و یا داشتن دغدغه کشاورزی و دامپروری از منزل خارج می‌شوند کودکان رها شده و آنگونه که باید تربیت نمی‌شوند و این موضوع به نوعی در روستاها ایجاد معضل می‌کند.

وی خطاب به مسئولان گفت: مسئولان به روستاها و مردم محروم سری بزنند و حرفشان را بشنوند و به نوعی فاصله خود را با مردم کمتر کنند حتی به اندازه یک نماز خواندن هم به مردم مناطق محروم سرکشی کنید.

وی تاکید کرد: گاهی مشاهده می شود مسئولان فقط در امور کارهای تبلیغاتی و رای گیری به روستاها مراجعه می کنند و این موضوع جالب نیست.

بهرامی اظهار کرد: وقتی مسئولان به روستاها سر می‌زنند در جریان وضعیت معیشتی مردم و مشکلات آنها قرار می‌گیرند و با آنها نشست و برخاست می کنند سرکشی مسئولان به روستاها موجب دلگرمی مردم می‌شود و از سوی دیگر مردم نیز انگیزه ای برای طرح مشکلات و موضوعات خود می‌یابند. و به هر صورت می‌توان این معضلات را دوسویه هم از سوی مسئولان و هم از سوی مردم حل کرد.

کد خبر 499174

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha