فیلم ساختگی بی بی سی برای تحریف واقعیت ضد دولت سوریه!

خبرگزاری شبستان: گزارش های بسیاری در مورد خاورمیانه و به ویژه سوریه ممکن است تحریف شده باشند، اما فیلم جعلی بی بی سی در خصوص بمباران یک مدرسه در سوریه، اقدامی منحصر به فرد است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، خبرگزاری اسپوتنیک در گزارشی نوشت: گزارش های بی بی سی پس از حمله به یک مدرسه در سوریه در سال 2013 اگر به طور کامل دروغ نبوده باشد تا حد زیادی دستکاری شده و ساختگی بود.

«رابرت استوارت» وبلاگ نویس و روزنامه نگار انگلیسی در گزارش اخیر خود شواهد بسیاری را برای اثبات ساختگی بودن گزارش ها و فیلم های بی بی سی در خصوص این حمله ارائه کرده است. ادعا شده است که این حمله در 26 اوت سال 2013 صورت گرفته است.

بر اساس این گزارش های ساختگی، دولت سوریه یک بمب آتش زای قابل اشتعال به یک مدرسه در روستایی در نزدیکی حلب در سوریه پرتاب کرده است.

بی بی سی در ادامه برای تکمیل این فرافکنی خود، یک فیلم مستند به نام «کودکان در سوریه را نجات دهیم» و همچنین چندین گزارش دیگر در مورد عواقب ناشی از این حمله پخش کرد. این فیلم شامل صحنه هایی از بیمارستان شهر حلب بود که در آنجا قربانیان فرضی تحت درمان بودند و با انها مصاحبه هایی صورت گرفت.

استفاده از بمب علیه غیر نظامیان یکی از اتهامات اصلی کشورهای غربی علیه «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه است.

آنها را از این اتهام به عنوان دستاویزی برای توجیه تلاش های مستمر خود برای تغییر نظام این کشور استفاده می کنند.

با این حال، استوارت که این پرونده را به مدت تقریبا دو سال پیگیری کرده است، اشاره می کند که در بسیاری از موارد صحبت های قربانیان و همچنین دیگر گزارش های بی بی سی ضد و نقیض است.

او در مصاحبه با اسپوتنیک گفت: «چند نکته وجود داشت که مرا به تحقیق در این خصوص واداشت و هر چه من بیشتر تحقیق کردم، به نکات بیشتری دست یافتم. من فکر می کنم تناقضاتی در کل این رویداد وجود دارد. یکی از این تناقضات این موضوع است که هیچ کس نمی داند این حادثه واقعا چه زمانی اتفاق افتاد. »

او در ادامه گفت: «افراد مختلفی زمان وقوع این حادثه را زمان های مختلفی دانسته اند. برخی آن را روز و برخی دیگر در شب می دانند که همه این نظرات در تضاد با یکدیگر است. با نگاهی به ویدیوی منتشر شده در یوتیوب تضادها را می توان به وضوح دید برای مثال در این ویدئو زنی با لباس بسیار متمایز و روسری دیده می شود سپس همان لباس در یک فیلم غیر حرفه ای بر تن قربانی دیگری در صحنه بیمارستان حلب دیده می شود. این کاملا عجیب است که دو نفر لباس های مشابه به تن داشته باشند.»

یک تیم تحقیقات محلی در سوریه تشکیل شده است که در خصوص این موضوع تحقیق می کند و یک فرد از این تیم به او گفته است که در زمان وقوع حمله ادعایی در محل بوده و هیچ حمله ای به مدرسه صورت نگرفته است.

استوارت در مورد دیگر گزارش ها در مورد خاور میانه و سوریه که ممکن است تحریف شده باشند، گفت که «این مورد منحصر به فرد است، زیرا بازیگران و یا داوطلبان برای ایفای نقش در مقابل دوربین ها و یا اهداف تبلیغاتی استفاده شده اند.»

او گفت که این اقدام می تواند برای تحریک مردم انگلیس در خصوص اوضاع وخیم سوریه صورت گرفته شده باشد تا اجازه دهند سربازان انگلیسی برای جنگ در این کشور اعزام شوند.

بنابراین وظیفه مردم و روزنامه نگاران است تا به داستان واقعی در پس این فیلم ساختگی دست یابند.

کد خبر 499087

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha