بهترین راه برای مقابله با هجمه های فرهنگی احیا و ترویج فرهنگ سجادیه است

خبرگزاری شبستان: مدیر مرکز تخصصی نماز، بهترین راه برای مقابله با هجمه های فرهنگی را احیا و ترویج فرهنگ سجادیه دانست و گفت: وضعیت کنونی جامعه در زمینه عفاف و حجاب به این دلیل است که بعد از جنگ، حرکت سجادی را در پیش نگرفتیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، حجت الاسلام محمد صادق کفیل در کمیسیون عفاف و پاکدامنی در تعالیم امام سجاد(علیه السلام) در حوزه علمیه خواهران با بیان اینکه بدترین دوران مدینه، در زمان امام سجاد(علیه السلام) بود، خاطرنشان کرد: مدینه شهر پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) در این زمان به بدترین دوران بی عفتی و ابتذال تبدیل شده بود؛ به گونه ای که اگر زن رقاصه ای وارد شهر می شد مردم به استقبال او می رفتند.

 

حجت الاسلام کفیل با اشاره به اینکه انسان های فاسد که به دنبال لذت جویی باشند با کسی که مانع لذت باشد کنار نمی آیند، افزود: به همین دلیل است که امام سجاد(علیه السلام) فرمودند: «در مکه و مدینه 20 نفر آدم هم نیست که ما را دوست داشته باشد».

 

وی بر بررسی وضعیت عفاف در دوران 34 ساله امامت امام سجاد(علیه السلام) در مدینه تاکید کرد و گفت: در مدینه زمان امام سجاد(علیه السلام)، بسترهایی که مقدمه فاصله گرفتن مردم از امام می شد، ایجاد شده بود.

 

این کارشناس تخصصی مهدویت با اشاره به اینکه اگر مردم مدینه و مکه امام حسین(علیه السلام) را در سفر کربلا همراهی نکردند به دلیل همزمانی این حرکت با ایام حج بود، عنوان کرد: دلیل همراهی نکردن مردم کوفه نیز این بود که عبیدالله اعلام کرده بود که اگر کسی عهدش را با مسلم بن عقیل نشکند اول محرم حقوقش پرداخت نمی شود؛ در حالی که عمده حقوق مردم کوفه اول محرم پرداخت می شد.

 

وی در ادامه علت عدم همراهی مردم مدینه با امام سجاد(علیه السلام) را ترویج فساد در جامعه آن روز ذکر و تصریح کرد: اکنون نیز اگر جامعه به سمت ابتذال پیش برود، نتیجه آن فاصله گرفتن از رهبری و جدا شدن از امامت است.

 

حجت الاسلام کفیل با بیان اینکه امام سجاد(علیه السلام) به خاطر این از دعا بهره گرفت که جامعه از معنویت به شدت فاصله گرفته بود،به شباهت های عصر ما با زمان امام سجاد(علیه السلام) اشاره و اظهار کرد: ما نیز همانند امام سجاد(علیه السلام) دوران جنگ را پشت سر گذاشتیم، اما سجادی حرکت نکردیم و به همین دلیل شاهد ناهنجاری هایی در جامعه هستیم.

 

وی با اشاره به تئوری های پس از جنگ، گفت: عده ای پس از پایان یافتن جنگ گفتند که مردم هشت سال جنگ و بمباران را تحمل کرده اند و اکنون باید جبران شود و در رفاه باشند و این طرز فکر دقیقا شبیه تفکر مردم مدینه بعد از واقعه عاشورا بود.

 

مدیر مرکز تخصصی نماز با اظهار اینکه امروز زمان احیای صحیفه سجادیه است، افزود: متاسفانه ما نتوانستیم از بستر دفاع مقدس برای ترویج و نهادینه کردن معنویت در جامعه استفاده کنیم و ضرورت دارد که امروز صحیفه را زنده کنیم.

 

وی بر توجه متولیان کنگره بین المللی امام سجاد(علیه السلام) به کارهای علمی و بررسی دوران آن حضرت تاکید کرد و با بیان اینکه صحیفه سجادیه محور های مختلفی دارد، گفت: بحث توحید یکی از محورهای صحیفه است.

 

کفیل با اشاره به اینکه جامعه ای که خدا را فراموش کند به راحتی به سمت گناه می رود، یادآور شد: امام سجاد(علیه السلام) در صحیفه به بهترین شکل توحید و خداشناسی را معرفی کرده اند.

 

وی با بیان اینکه در هیچ منبعی همانند صحیفه سجادیه، موضوع نبوت تبیین نشده است، اظهار کرد: صحیفه شخصیت پیامیر(صلی الله علیه و آله و سلم) را به بهترین شکل معرفی کرده است؛ اگر می خواهید عظمت صلوات را بدانید تنها لازم است که به دعاهای صحیفه سجادیه مراجعه کنید.

 

این کارشناس دینی مذهبی از صحیفه سجادیه به عنوان درمان همه دردهای بشر در اعصار نام برد و گفت: برای درمان عفت در جامعه باید از صحیفه کمک گرفته شود

 

حجت الاسلام کفیل با اشاره به اینکه دعا، اعلام فقر و نیاز به درگاه بی نیاز مطلق است، افزود: تفاوت دعاهای امام سجاد(علیه السلام) در صحیفه این است که علی رغم اینکه راه ارتباط با خالق را بیان می کند، راهکار هم ارائه می دهد.

 

 وی با بیان اینکه صحیفه سجادیه یک دوره تربیتی است، تاکید کرد: کنگره بین المللی امام سجاد(علیه السلام) باید با استمرار و گسترش برنامه ها ویژه اقشار مختلف، صحیفه سجادیه را وارد زندگی مردم کند.

 

 

کد خبر 498997

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha