مخالفان طرح عفاف و حجاب در دانشگا ه ها به منافع خود می اندیشند

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، ضد انقلاب‌های خارج نشین ، رقبای سیاسی داخل کشور و برخی اصلاح‌طلبان را سه طیفی خواند که مخالف اجرای طرح عفاف و حجاب در دانشگاه ها هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، غلامرضا خواجه‌سروی، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری امروز در نخستین نشست فرهنگی اجتماعی رؤسای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور، گفت: باید براساس سند دانشگاه اسلامی، فعالیت‌ها را از دانشگاه‌های دولتی آغاز کنیم تا سایر دانشگاه‌های کشور الگو بگیرند.

 

وی با اشاره به اینکه باید تلاش کنیم تا آنجایی که ممکن است مسائل دانشگاه‌ها در داخل این مجموعه‌ها حل و فصل شود، خاطرنشان کرد: در مسائل انضباطی، فرهنگی و اجتماعی باید رویکردمان این باشد که مشکلات را در دانشگاه‌ها حل و فصل کنیم.

 

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با اشاره به اینکه گاهی اوقات اظهارنظرهایی خارج از محیط دانشگاه بیان می‌شود که مطلوب نیست، تصریح کرد: یکی از مهمترین مسائل دانشگاه‌ها بحث حجاب، عفاف و پوشش در دانشگاه‌هاست که باید در درون خانواده دانشگاه حل و فصل شود.

 

وی در ادامه گفت: در این خصوص سه مصوبه در سال‌های 68، 84 و 88 توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده که باید این قوانین در دانشگاه‌ها اجرا شود، البته برای اجرای این قوانین نیاز به بسترسازی است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تأکید کرد: وضعیت حجاب و عفاف در دانشگاه‌ها نسبت به سال 83 بسیار بهتر شده است و می‌توان گفت وضعیت پوشش در دانشگاه‌های کشور بسیار مطلوب‌تر از فضاهای دیگر همچون خیابان‌ها و غیره است البته با نقطه مطلوب فاصله دارد.

 

وی افزود: شورای عالی انقلاب فرهنگی 17 وظیفه را برای دانشگاه‌ها مدنظر قرار داده که این قوانین ایجابی هستند و رؤسای دانشگاه‌ها در جلسات شورای فرهنگی باید همواره این قوانین را متذکر شوند.

 

معاون وزیر علوم تأکید کرد: برخی‌ها ایراداتی مبنی بر این می‌گرفتند که مصادیق پوشش در دانشگاه‌ها مشخص نشده است که این مصادیق در مصوبه سال 88 شورای عالی انقلاب فرهنگی مشخص شده است.

 

خواجه‌سروی در ادامه گفت: سه طیف وجود دارند که می‌خواهند طرح حجاب و عفاف در دانشگاه‌ها اجرا نشود که گروه اول ضد انقلاب‌های خارج نشین هستند و نباید به دام آنان بیفتیم.


وی افزود: طیف دیگر در داخل کشور حضور دارند و رقبای سیاسی هستند که به دنبال قدرتند و جریان سوم طیف اصلاح‌طلبی هستند که رویکرد کلی آن‌ها استحاله فرهنگی است. بنابراین شعار ما باید این باشد که قانون حجاب، عفاف و پوشش بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی اجرایی شود.

 

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با بیان اینکه اصطلاح تفکیک جنسیتی را شبکه‌های خارجی و حتی برخی خبرگزاری‌های داخلی القا می‌کنند و به آن دامن می‌زنند، گفت: خواهش می‌کنم که رسانه‌ها بحث تفکیک جنسیتی را مطرح نکنند چون پس از طرح تفکیک جنسیتی تبعیض جنسیتی نیز مطرح خواهد شد و به دنبال آن طرح حجاب و عفاف از کارآیی می‌افتد.

 

خواجه سروی با اشاره به اینکه نباید در دامن دشمن بیفتیم، خاطرنشان کرد: بسیاری از شبکه‌های خارجی همانند بی‌بی‌سی و صدای آمریکا بر روی بحث تفکیک جنسیتی متمرکز شدند، در حالی که اگر بر روی بحث اجرای حجاب و عفاف در دانشگاه‌ها متمرکز شویم و آن‌را عملیاتی کنیم مشکلات حل خواهد شد.

 

شایان ذکر است: نخستین نشست فرهنگی اجتماعی رؤسای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور سه شنبه 14 تیر در سازمان مرکزی دانشگاه پیام‌نور برگزار شد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 49890

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha