جشنواره حسنات بهترین ابزار توسعه فرهنگ دینی را دارد

خبرگزاری شبستان: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی  اصفهان با بیان اینکه جشنواره حسنات برای تمام ابعاد فرهنگ دینی و قرآنی ما کاربرد دارد، گفت: این جشنواره با دارا بودن بهترین ابزار توسعه فرهنگ دینی می تواند تاثیر به سزایی در ترویج فرهنگ قرآنی داشته باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حبیب رضا ارزانی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان در خصوص برگزاری جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات در این شهر اظهار داشت: این جشنواره تنها جشنواره بومی استان است و از این رو ضروری است که تمام دستگاه‌های اجرایی استان برای بهتر برگزار شدن این جشنواره همکاری لازم را داشته باشند.

 

وی با بیان اینکه موضوع جشنواره حسنات برای تمام ابعاد فرهنگ دینی و قرآنی ما کاربرد دارد، افزود: از این رو این جشنواره با دارا بودن بهترین ابزار توسعه فرهنگ دینی می تواند تاثیر بسزایی در ترویج فرهنگ قرآنی داشته باشد و ازاین رو هر گونه حمایت از این جشنواره به گونه‌ای سرمایه‌گذاری تلقی می‌شود.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با اشاره به ضرورت انعقاد تفاهم‌نامه مستمر شهرداری، بهزیستی، کمیته امداد، آموزش و پرورش و ... با دبیرخانه این ابراز داشت: بر این اساس ضروری است که برای ترویج فرهنگ شهروندی، شناساندن آسیب‌ها، تهدیدها و فرصت‌های جامعه به عموم مردم و ترویج ارزش‌های الهی به دانش آموزان در مدارس از این ظرفیت استفاده شود.

 

وی با اشاره به ضرورت بین‌المللی شدن این جشنواره گفت: برای بین‌المللی شدن این جشنواره ضروری است که از ظرفیت 14 شهر خواهر خوانده اصفهان استفاده شود تا بتوان ارتباط مردمی با این کشورها برقرار کرد.

 

حجت‌الاسلام ارزانی در ادامه بااشاره بر لزوم همکاری مراکز بزرگ صنعتی استان با جشنواره حسنات افزود: این مراکز دغدغه‌هایی را برای تامین خوراک فرهنگی برای کارکنان و خانواده کارکنانشان دارند که می توانند با استفاده از ظرفیت موجود در جشنواره حسنات ضمن حمایت مالی از این جشنواره بهره برداری لازم را داشته باشند.

 

وی دوسالانه شدن جشنواره حسنات برای تولید آثار فاخر توسط هنرمندان را ضروری دانست و ابراز داشت: با دوسالانه شدن این جشنواره از ارسال آثار تکراری خود داری می‌شود و آثار با کیفیت‌تری نیز تولید خواهد شد.

 

مدیرکل فرهنگ و  ارشاد اسلامی استان اصفهان استفاده از ظرفیت هنرمندان برای تشکیل اتاق فکر در این جشنواره را بهترین راهکار برای افزایش کیفیت آثار تولید شده عنوان کرد و گفت: از این رو همچنین می‌توان در کنار هنرمندان فاخر با دعوت از جوانان فعال و با ایده در این زمینه ایده های جدیدی را به عمل نزدیک کرد.

 

وی نمایش آثار فاخر تولید شده برای جشنواره حسنات در مراکز صدا و سیمای استان‌ها را نیز امری تاثیرگذار در بالا بردن انگیزه هنرمندان برای تولید آثار فاخر اعلام کرد و ابراز داشت: در این زمینه باید آثاری ارائه شود که در آن خطوط قرمز صدا و سیما رعایت شده باشد تا راحت تر قابلیت پخش آن تایید شود.

 

حجت‌الاسلام ارزانی در ادامه با بیان اینکه استفاده از داوران بین‌المللی برای داوری آثار ارسال شده به جشنواره حسنات با توجه به تکنولوژی‌های موجود امکان پذیر است، افزود: ازاین رو با توجه به کوتاه بودن مدت زمان آثار ارسال شده به دبیرخانه حسنات می توان با استفاده از شبکه‌های اجتماعی این اقدام را به راحتی تحقق بخشید همانطور که این اقدام در بسیاری از جشنواره های بین المللی انجام می‌شود.

 

 

 

 

کد خبر 498684

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha