شاگردان کلاس رهبری ارکستر من بسیار توانمندند

خبرگزاری شبستان: رهبر ارکستر ترک با ابراز رضایت از برگزاری مسترکلاس رهبری ارکستر در ایران شاگردان کلاس اش را توانمند خواند وگفت: در این ۲ روزی که از کلاس گذشته خیلی پیشرفت کردند، اگر همینطور ادامه دهند می توانند در سطح بین المللی کار خوبی انجام دهند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی شبستان، نشست خبری مسترکلاس رهبری ارکستر با حضور ارول اردنیچ، رهبر ارکستر ترکیه ای و  علی رهبری، مدیر هنری ارکستر سمفونیک تهران ظهر امروز سه شنبه 12 آبان در تالار وحدت برگزار شد.

 

در ابتدای این نشست علی رهبری، مدیر هنری ارکستر سمفونیک تهران گفت: ارول اردنیچ از دوستان صمیمی من هستند تا همکار من؛ ما 37 سال پیش در پاریس با هم آشنا شدیم، وی در رشته رهبری ارکستر موفقیت های زیادی داشتند و همچنین در کلاس آموزشی موفق بودند وی در اخلاق و کار انسان موفقی است، اهل ترکیه هستند. این کار(برگزاری مستر کلاس رهبری ارکستر)، کار اساسی است، امیدوارم از 18 نفری که در این کلاس حضور دارند  در آینده 2 نفر  رهبر خوب برای ارکستر  شوند برای ما خیلی خوب و کافی است.

 

ارول اردنیچ، رهبری ارکستر ترکیه ای و مربی مسترکلاس رهبری ارکستر در سخنانی گفت: من با جناب آقای رهبری در پاریس اولین بار در مسترکلاس های پیر دروو آشنا شدم که وی در آن زمان یکی از بزرگترین رهبرهای ارکستر در فرانسه بودند، یک روز در باز شد و آقای رهبری وارد کلاس شدند نمی دانم ولی یادم نمی آید آقای رهبری از من پرسیدند شما ترک هستید و من هم پرسیدم شما ایرانی هستید، خیلی خوشحال بودم که یک دوست پیدا کردم، یک دوستی که هم ایرانی بود؛ رابطه ایران و ترکیه هزاران سال هاست.

 

وی خاطر نشان کرد: ما دوست های خیلی خوبی شدیم و احساس نزدیکی به هم می کردیم، آقای رهبری مدت کوتاهی آنجا بودند و برای مسابقات بوزانسون به آنجا رفتند مسابقات بین المللی بوزانسون یکی از سخت ترین و با پرستیژترین مسابقات بود که برگزار می شد، بعد از مسابقات فهمیدم آقای رهبری اول شدند و این خبر من را خوشحال کرد و مایه خوشوقتی من بود بعد از آن اصلا همدیگر را ندیدیم. وی پس از آن موفقیت حرفه خود را شروع کردند و ما یکدیگر را ندیدیم، بعد از اتمام تحصیلم در فرانسه به ترکیه برگشتم و در اپرا باله آنکارا شروع به کار کردم، سه سال بعد به استانبول رفتم که در ارکستر سمفونیک استانبول شروع به کار کردم و بیست سال کارم را ادامه دادم زمانی که در استانبول کار می کردم گفتم دوست خوبی دارم که جایزه بوزانسون را گرفته و می خواهم وی را دعوت کنم و دعوت کردم ارکستر استانبول عاشق آقای رهبری شد؛ وی در دیپلیسین و کاری انسان بسیار بااستعدادی هستند و به همین خاطر ایشان 8 سال برای تعدادی از کنسرت ها دعوت شدند. زمانی که به استانبول آمدند فرصتی بود که ارکسترهای دیگر درباره وی صحبت کردند و وی را به ارکسترشان دعوت کردند و رهبری به همین خاطر به رهبر ارکستر ترکیه تبدیل شدند؛ همه وی را به خاطر دیپلیسین و نحوه کار و استعدادشان در آهنگسازی را ستایش می کردند و می خواستند رهبر ارکسترشان باشد من اگر جای آقای رهبری بودم در ارکستر فیلارمونیک وین می ماندم و این جای تشکر دارد.

 

این رهبر ارکستر اظهار داشت:  آقای رهبری به خاطر عشق به کشورشان به اینجا آمدند و بسیار واضح است که وی به خاطر پیشرفت و کمک به ارکستر ملی ایران به تهران آمدند و مطمئن هستم که وی باعث پیشرفت موسیقی ایران می شوند.

 

علی رهبری نیز در ادامه درباره مستر کلاس رهبری ارکستر  اظهار داشت: این کلاس برای 18 نفر است، ابتدا فکر می کردیم که اختلاف سطح کلاس زیاد است و می خواهیم از پایه ابتدایی شروع کنیم، احساس می کنم بچه ها روز به روز بهتر شدند این کلاس باعث شده که آنها چه شوقی داشته باشند سمفونی 5 بتهوون را با چه انرژی دارند تمرین می کنند، این کلاس چندین بار به خاطر علاقه و استقبالی که شده است ادامه دارد.

 

رهبری ابراز امیدواری کرد: امیدوارم با برگزاری این کلاس بتوانیم رهبرانی خوب تربیت کنیم و رهبری ارکستر هم همانند کار سیاسی است هر کسی از هر رشته ای می تواند آن را انجام دهد اما باید از پایه این کار را یاد گرفته باشد.

 

ارول اردینچ نیز گفت: تمام 18 نفری که در کلاس من حضور دارند توانایی دارند و اولین باری است که به این شکل مسترکلاس می گذرانند و متوجه شدم در این 2 روزی که گذشته خیلی پیشرفت کردند و فکر می کنم اگر همینطور ادامه دهند می توانند در سطح بین المللی کار خوبی انجام دهند.

 

 

کد خبر 498440

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha