صفارزاده با قلاب شعر دنیا را صید نکرد

خبرگزاری شبستان:دبیر سومین دوره جایزه علمی ادبی صفارزاده از برگزاری این مراسم در ۱۹ آبان با حضور شاعران خارجی خبر داد و گفت: ۱۵۰ قطعه شعر، ۲۵ مقاله پژوهشی ارزنده و ۸ پایان نامه را برای این دوره از همایش دریافت کردیم.

به گزارش خبرنگار شبستان، رضا اسماعیلی، دبیر سومین دوره جایزه علمی ادبی دکتر صفارزاده امروز در نشست خبری این همایش که در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد، گفت: سومین دوره از جایزه علمی ادبی دکتر طاهره صفارزاده را با همکاری حوزه هنری و همراهی دکتر علیرضا قزوه برگزار می کنیم، امسال سعی کردیم این برنامه باشکوه تر باشد.

 

اسماعیلی ادامه داد: در آستانه هشتمین سالگرد درگذشت شاعر، محقق، استاد و قرآن پژوهی هستیم که یک چهره جهانی است که پایان نامه های زیادی با موضوع آثار ایشان به رشته تحریر درآمده است.

 

وی با بیان اینکه دکتر صفارزاده به معنای واقعی کلمه شاعر بودند، اظهار داشت: الان چیزی که به عنوان شاعر در جامعه تلقی می شود یک آدم خیال پرداز است. دکتر صفارزاده، شاعر به معنی حکیم، آگاه، فرهیخته و دارای شعور انسانی بودند. در شعرهای ایشان می توانید عقلانیت را ببینید.

 

به گفته دبیر سومین دوره جایزه علمی ادبی دکتر طاهره صفارزاده، دکتر صفارزاده تلاش داشتند بین عشق و عقل پیوند برقرار کنند و عقل را به بطن ادبیات بیاورند.

 

اسماعیلی با بیان اینکه امسال در سه بخش شعر، مقالات و پژوهش های ادبی و بانوی برگزیده فرهنگ فراخوان دادیم، عنوان کرد: در بخش شعر دو برگزیده خواهیم داشت و در بخش مقالات و پژوهش های ادبی نیز دو نفر را به عنوان برگزیده انتخاب می کنیم.

 

وی در مورد انتخاب بانوی برگزیده فرهنگ یادآور شد: روال کار این است که قبل از فراخوان جایزه علمی ادبی دکتر صفارزاده شورای داوران تشکیل می شود و بانوان فرهنگی کشور را بررسی می کنند.

 

دبیر سومین جایزه ادبی علمی دکتر طاهره صفارزاده از ارسال 150 قطعه شعر، 25 مقاله پژوهشی ارزنده و 8 پایان نامه قابل تامل به دبیرخانه این جایزه خبر داد و گفت: امسال اصحاب فرهنگی استقبال بیشتری از جایزه ادبی علمی دکتر صفارزاده داشتند.

 

اسماعیلی با بیان اینکه در این سه دوره همایش 30 پایان نامه به دست ما رسیده است، اظهار داشت: قرار است گزیده هایی از مقالات و پایان نامه ها را در یک یا 2 مجلد به همت سوره مهر چاپ کنیم.

 

وی تصریح کرد: با توجه به استقبال از کتاب در ستایش بیداری امسال چاپ دوم این کتاب را در سومین دوره جایزه ادبی علمی دکتر صفارزاده عرضه می کنیم، این کتاب 200 صفحه و دربرگیرنده اشعار شاعران معاصر در مورد دکتر صفارزاده است.

 

اسماعیلی عنوان کرد: قولی که پارسال مبنی بر بین المللی شدن جایزه دکتر صفارزاده دادیم را عملی کردیم، به همت دکتر قزوه که رابطه خوبی با شاعران جهان دارند از چندین شاعر خارجی برای سخنرانی و شعرخوانی دعوت کرده ایم.

 

وی خاطرنشان کرد: کلیپ جدیدی از زندگی علمی فرهنگی دکتر صفارزاده به همت شکری پور از مستندسازان کشورمان تهیه شده که کار ارزنده ای است و در مراسم امسال پخش می شود. کتابی هم حوزه هنری با عنوان شناخت نامه چاپ کرده است و سعی می کنیم این کتاب را به مراسم برسانیم.

 

اسماعیلی از برگزاری سومین دوره جایزه ادبی علمی دکتر طاهره صفارزاده در سه شنبه 19 آبان ساعت 15 در سالن سوره حوزه هنری با حضور مسئولان علمی و فرهنگی و ادبا خبر داد.

 

دبیر سومین دوره جایزه ادبی علمی دکتر صفارزاده با بیان اینکه دکتر صفارزاده بر گردن همه ما حق دارند، اظهارداشت: این بانوی بزرگ بی تکلف و بی ادعا کارهایش را انجام می داد و حتی حاضر نبود از همایش یا کنگره ای یک جایزه دریافت کند. هدف دکتر صفارزاده این نبود که با قلاب شعر دنیا را صید کند.

 

اسماعیلی با اشاره به ساخت تندیس دکتر صفارزاده یادآور شد: این تندیس کار ارزنده ای است که تا پایان سال از آن رونمایی می شود.

 

وی خاطرنشان کرد: از نظر ما همه شرکت کنندگان در سومین دوره جایزه ادبی علمی دکتر صفارزاده برگزیده هستند اما ما به دلیل محدودیت به عنوان نمادین چند نفر را برگزیده اعلام می کنیم امیدواریم در آینده شاهد برگزاری هرچه بهتر این مراسم باشیم و بتوانیم دکتر صفارزاده را بهتر و بیشتر معرفی کنیم.

 

 

کد خبر 498125

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha