به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، در این مراسم که صبح امروز(14تیر) با حضور معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش، رئیس مجمع خیرین مدرسهساز کشور و جمعی از مسئولان استانی در مسجد سرچشمه اردبیل برگزار شد، یاد و خاطره مرحوم حسنعلی علیپور بزرگ خیر مدرسهساز کشور که به یاد 72 شهید کربلا 72 باب مدرسه احداث کرده است با قرائت فاتحه و صلوات گرامی داشته شد.
در این مراسم یکی از روحانیان اردبیل در سخنانی با اشاره به جایگاه تعلیم و تربیت و توجه به این امر مهم واساسی گفت: تعلیم و تربیت زیربنای رشد و نمو جامعه است چرا که اگر تعلیم و تربیت به شکل صحیح انجام نشود یا در روند آن خللی ایجاد شود، جامعه با نقصان روبهرو میشود.
حجتالاسلام زینالعابدین سعادتی افزود: ایجاد فضای مناسب و با نشاط تحصیل برای نسل آینده یکی از ضروریتهای جامعه اسلامی است که هر کس در فراهم کردن این بستر پیشقدم شود، قادر است، صواب و خیر این تعلیم و تربیت را به نام خود ثبت کند.
وی با یادآوری اینکه افرادی چون مرحوم علیپور حق بزرگی بر گردن نظام تعلیم و تربیت و بحث تربیت صحیح و علماندوزی واقعی دارند، تصریح کرد: ورود این شخصیت وارسته به ساخت و ساز مدرسه و کمک به آموزش و پرورش نشان از حریت و آزادگی اوست.
سعادتی خاطرنشان کرد: علیپور با هزینه تمام دارایی و زندگی خود در حقیقت تنها به معنویت و خشنود کردن دل کودکان و نوجوانان میاندیشید و شادی کودکان را برای خود بزرگترین سرمایه میدانست.
این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به برخی از برجستگیهای اخلاقی و رفتاری مرحوم علیپور به عنوان انسان آزاده اضافه کرد: امروز علیپورهای بسیاری در جامعه ما وجود دارد که باید آنها را قدر بدانیم و فرصت بهرهبرداری از امکانات و بضاعت مالی آنها را در امر خیر و نیکوی مدرسهسازی به کار گیریم.
سعادتی مدرسهسازی را یکی از شاخصترین اقدامات ماندگار اعلام کرد و ادامه داد: اگر چه امروز مرحوم حسنعلی علیپور از بین ما رفته اما یاد و نام و خاطرهاش در دلها و اذهان باقی میماند.
وی از همت واقفان و خیرین مدرسهساز برای احداث مدرسهای به یادبود مرحوم علیپور خبر داد و گفت: در این سنگر هر چه زیبایی و عظمت است باید به نام انسانهای آزاده و وارسته از خود به ثبت و ضبط برسد.
گفتنی است، مرحوم حسنعلی علیپور متولد 1317 در اردبیل بعد از سالها دوری از وطن و اقامت در خارج از کشور در دهه 70 با بازگشت به کشورمان شروع به فعالیتهای عامالمنفعه در مناطق محروم کرد به طوری که تصمیم گرفت تمام سرمایه خود را برای ساخت 72 باب مدرسه به عشق امام حسین (ع) قرار دهد.
بزرگ خیر مدرسهساز کشور در کنار احداث مدرسه اقدامات خیرخواهانه دیگری را نیز در زادگاهش اردبیل نظیر احداث مسجد، درمانگاه و غسالخانه انجام داد و در 13 تیر سال 89 بعد از ماهها نقاهت و بیماری بر اثر سکه مغزی دار فانی را وداع گفت و در آرامگاه بهشت زهرای اردبیل و در قطعه نامآوران به خاک سپرده شد.
پایان پیام/
نظر شما