بیمارستان امام حسین(ع) به عنوان یکی از آثار دفاع مقدس باید بازسازی شود

خبرگزاری شبستان: فرمانده قرارگاه کربلا در جنوب غرب کشور، با اشاره به اهمیت بیمارستان صحرایی امام حسین(ع) در دوران جنگ گفت: این بیمارستان به عنوان یکی از آثار دفاع مقدس باید بازسازی و احیا شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز،  سردار احمد خادم سیدالشهدا، فرمانده قرارگاه کربلا در جنوب غرب کشور، عصر امروز(9 آبان) در جلسه شورای اداری استان خوزستان که در بیمارستان صحرایی امام حسین(ع) خرمشهر برگزار شد، گفت: مردم استان خوزستان در طول تاریخ و در دوران دفاع مقدس نشان دادند که همواره در برابر دشمنان اسلام و نظام ایستادگی کرده و هیچگاه عقب نشینی نکرده اند.

 

وی با بیان اینکه مردم خوزستان در تمامی عرصه های سیاسی در صف نخست قرار داشتند، افزود: روحیه انقلابی و شهادت طلبی مردم این استان همواره باعث آمادگی آنان برای مبارزه با دشمنان است.

 

سردار خادم سید الشهدا، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی تصریح کرد: امنیت و آسایش جمهوری اسلامی ایران امروز به برکت خون شهیدان است و استقامت و پایداری ملت ایران است.

 

وی با بیان اینکه باید با روحیه انقلابی، شهادت طلبی، ایمان و پیروی از امام راحل(ره) و شهدای عزیز ادامه دهنده راه این بزرگواران باشیم، اضافه کرد: شهدا به تکلیف خود عمل کردند و راه سرور و سالار شهیدان، امام حسین(ع) را ادامه دادند و وظیفه امروز ما دفاع از آرمان های شهدا و ادامه دادن راه آنان است.

 

فرمانده قرارگاه کربلا در جنوب غرب کشور، با اشاره به بیمارستان صحرایی امام حسین(ع) که از اسناد دوران دفاع مقدس است، عنوان کرد: بیش از یک میلیون و 700 هزار نفر بیمار در دوران جنگ به این بیمارستان مراجعه کرده اند و در حدود 6 هزار مجروح پذیرش و 300 عمل جراحی در آن صورت گرفت.

 

وی با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس هفت بیمارستان صحرایی در استان خوزستان وجود داشت که نقش بسیاری در پشتیبانی خطوط مقدم جبهه ایفا می کردند، ادامه داد: بیمارستان صحرایی امام حسین(ع) 300 اتاق و 6 هزار کیلومتر زیربنا دارد که در آن دوران توانست نقش مهمی در مداوای رزمندگان هشت سال دفاع مقدس داشته است.

 

سردار خادم سید الشهدا، با بیان اینکه در این بیمارستان هشت اتاق عمل وجود داشت، اظهار کرد: همچنین امکانات دیگری مانند آزمایشگاه، رادیولوژی، اورژانس، محل تخلیه مجروحان، داروخانه و خوابگاه پزشکان هم در این مکان وجود داشته است.

 

وی خاطر نشان کرد: بیمارستان امام حسین(ع) ویژگی های معنوی خاصی دارد و باید به عنوان آثار دفاع مقدس بازسازی و احیا شود.

 

وی با اشاره به بازدید های متعددی که امروز از این بیمارستان صورت می گیرد، ابراز کرد: تاکنون نزدیک به 67 هزار نفر بازدید کننده راهیان نور و 2 هزار نفر از خارج از کشور از این بیمارستان بازدید کرده اند.

 

فرمانده قرارگاه کربلای جنوب غرب کشور، خاطر نشان کرد: همچنین همایش و کنگره های بزرگ علمی و پزشکی در این بیمارستان برگزار می شود.

 

گفتنی است، ساختمان اصلی بیمارستان صحرایی امام حسین(ع) در سال 64 و در کمتر از هشت ماه ساخته شده و در سال های 65، 66 و 67 پشتیبان بسیاری از عملیات ها، ازجمله بیت المقدس بوده است.

 

کد خبر 497662

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha