اجرای پروژه سد لاسک و فولاد فومن تحول عظیمی در استان ایجاد می‌کند

خبرگزاری شبستان: نماینده مردم فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پروژه سد لاسک و فولاد فومن تحول عظیمی در استان ایجاد می‌کند، گفت: پروژه ساخت پل ورودی شهرستان فومن ۱۱سال است که به اتمام نرسیده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از فومن، ناصر عاشوری، نماینده مردم فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی عصر امروز(9آبان) در جلسه شورای اداری این شهرستان اظهار کرد: برای تقویت ستاد بحران باید آمادگی بیشتری داشته باشیم.

 

وی با بیان اینکه در تابستان خشکسالی، در پاییز سیلاب و در زمستان برف سنگین خواهیم داشت، افزود: با وجود اینگونه بحران‌ها باید از سر جمع اعتبارات استانی برای ستاد بحران ماشین آلاتی خریداری شود که در این مواقع کمک‌کار مسئولان باشد.

 

نماینده مردم فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه پروژه ساخت پل ورودی شهرستان فومن 11سال است که به اتمام نرسیده است، گفت: پی‌گیری‌های زیادی در این راستا شده است و برای این شهرستان جنبه حیثیتی دارد.

 

عاشوری با بیان اینکه با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید پروژه تقاطع غیر هم سطح پل ورودی فومن از لیست پروژه‌های ملی درآمد، تصریح کرد: با نامه بنده به رییس جمهور، دوباره ین پروژه به لیست پروژه‌های ملی بازگشت و امسال 52میلیارد و 800میلیون تومان برای آن اعتبار گذاشته‌اند که کم است.

 

وی خاطرنشان کرد: پیمانکار پروژه پل ورودی فومن هر بار از افتتاح این پل در زمان‌های مختلف مانند دهه فجر و هفته دولت و ... خبر داد امام متاسفانه از حرف خود عقب نشینی کرد و پل را به سرانجام نرساند.

 

نماینده مردم فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از مسئولان خواستارم به مشکلات کشاورزی و کارخانجات تولیدی و صنعت این شهرستان رسیدگی کنند، اظهار کرد: پروژه سد لاسک و فولاد فومن تحول عظیمی در استان ایجاد می‌کند و مسئولان استان باید در اجرای این دو پروژه همکاری نمایند.

 

کاهش هزینه و کاهش سختی کار سبب پایداری کشاورزی

علیرضا شعبان‌نژاد، مدیرکل سازمان جهاد کشاورزی گیلان در ادامه با بیان اینکه فومن یکی از شهرستان‌های است که عمده فعالیت آن کشاورزی می‌باشد، اظهار کرد: این شهرستان دارای 17هزار هکتار اراضی کشاورزی است که 13هزار هکتار آن محصولات کشاورزی اساسی می‌باشد.

 

وی با بیان اینکه از این میزان هکتار اراضی کشاورزی 10هزار تن محصولات کشاورزی اساسی تولید می‌شود، افزود: فومن از  13 هزار هکتار اراضی، 6هزار و 800هکتار آن برای نوسازی است که پنج هزار و 800هکتار تا کنون نوسازی شده و یک هزار هکتار باقی مانده است.

 

مدیرکل سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: بتونه کردن انهار بحث مهمی در صرفه جویی و انتقال آب است که به مرور زمان انجام می‌شود.

 

شعبان‌نژاد با بیان اینکه کشاورزی استان و شهرستان باید به صورت پایدار نگه داشته شود، تصریح کرد: کشاورزی به حالت بخش خصوصی است و در همه حالات می‌تواند پایداری خود را حفظ کند.

 

وی با بیان اینکه کشاورزی در گیلان 28درصد رشد مثبت دارد، خاطرنشان کرد: بخش کشاورزی در اقتصاد مقاومتی کارآمد است و در راستای مکانیزاسیون هر مقدار اعتبار نیاز است جهاد کشاورزی استان تامین خواهد کرد.

 

مدیر کل سازمان جهاد کشاورزی گیلان اظهار کرد: کاهش هزینه و کاهش سختی کار سبب پایداری در کشاورزی می‌شود.

 

 

کد خبر 497657

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha