ستاد احيا براي اجراي قانون امربه معروف و نهي از منكر همرديف دستگاه هاي اجرايي عمل كند

خبرگزاری شبستان: فرماندهي انتظامي استان مازندران برلزوم فعاليت ميداني ستاد احياي استان همرديف نيروي انتظامي و ساير دستگاه ها تاكيد كرد و گفت: به جاي امر و نهي بايستي پياده نظام براي اجراي قانون امربه معروف و نهي از منكر مشخص شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از ساري، سردار مسعود جعفري نسب، فرماندهي انتظامي استان مازندران امروز(9آبان) در جلسه شوراي هماهنگي ستاد امربه معروف و نهي از منكر استان با اشاره به اينكه متاسفانه اهميت اجراي امربه معروف و نهي از منكر در كلام ديده مي شود و در عمل ملموس نيست، عنوان داشت: صرف ارائه گزارش عملكرد نمي توان به احيا و اجراي اين دو فريضه الهي اميد داشت بلكه عزم تمامي دستگاه هاي اجرايي را مي طلبد.

 

وي با اشاره به فعاليت 2هزار پرسنل نيروي انتظامي استان اعم از رسمي و افتخاري در محرم امسال جهت احياي و اجراي امربه معروف و نهي از منكر، گفت: با توجه به اينكه به فرموده رهبري(حفظه الله) امربه معروف بايد امري باشد نه خواهشي از اينرو تذكرات لساني دربين عزاداران حسيني به صورت گروهي به همراه حمايت و پشتيباني صورت گرفت.

 

سردار جعفري نسب برلزوم فعاليت اجرايي و ميداني ستاد احياي استان همرديف نيروي انتظامي و ساير دستگاه ها تاكيد كرد و افزود: ستاد احيا به جاي امر و نهي بايستي پياده نظام خود را در اجراي قانون امربه معروف و نهي از منكر مشخص نمايد.

 

وي با بيان اينكه بگوييم همه استان و شهرستان ها نيازمند امربه معروف و نهي از منكر هستند، درست نيست، گفت: بايد به جاي بهره گيري از كاغذ و گزارش دهي، به ميان مردم رفت و با مشاركت همين مردم كار فاخر در اين حوزه انجام داد.

 

سردار جعفري نسب اذعان داشت: در سراسر استان مازندران تمامي نيروهاي انتظامي استان درخدمت كاهش گناه و جرائم در جامعه هستند.

 

مديران دستگاه هاي اجرايي براي احياي امربه معروف شايسته است

 

غلامرضا فياض، مدير ادارات و كارخانجات ستاداحيا امربه معروف و نهي از منكر مازندران با اشاره به اجراي قانون امربه معروف و نهي از منكر، اظهار داشت: طرح طلايه داران معروف بر اساس شريعت و افكار عمومي تدوين شده است.

 

وي با بيان اينكه طبق اين قانون در حوزه حمايت از آمران به معروف اجراي اين فريضه در دو بخش لساني و اقدام عملي، مطرح است، گفت: در صورت عدم اجراي اقدام عملي، نتيجه طرح طلايه داران ملموس نخواهد بود.

 

فياض با بيان اينكه سازمان هايي نظير بسيج، سپاه، قوه قضائيه، نيروي انتظامي مسئوليت اقدام عملي را عهده دار هستند، اظهار داشت: اقدام عملي و تذكر لساني با يكديگر مرتبط هستند و بايد تصميمي اتخاذ شود كه اين اقدام به صورت كاملا اثر گذار اجرايي شود.

 

وي با بيان اينكه 50درصد جامعه استان را مراكز صنفي تشكيل مي دهند، عنوان داشت: وظيفه سازمان صنعت، معدن و تجارت در اين حوزه از اهميت خاصي برخوردار است.

 

فياض از مديران دستگاه هاي اجرايي جهت اجراي امربه معروف و نهي از منكر به عنوان يك سرمايه و همكار و همراه ستاد احيا استان ياد كرد و گفت: اينكه مديران دستگاه هاي عضو يك فضاي مناسب را براي احياي اين دو فريضه الهي مهيا ساختند ارزنده است.

 

 وي ادامه داد: دستگاه هاي عضو ستاد احيا استان بايستي در انتخاب آمرين به معروف از دستگاه ها براي اجراي مراحل اطلاع رساني، شناسايي، جذب، گزينش، ساماندهي، آموزش آنها، كمك حال اين ستاد باشند تا اين ستاد پس از طي اين مراحل، كارت شناسايي و حدود و اختيارات قانوني را در اختيار آمرين معروف قرار دهند .

 

كاهش منكرات اجتماعي  مهمتر از منكرات فردي است

 

محمد فوقي، جانشين معاونت فرهنگي ستاد احياي امربه معروف و نهي از منكر استان مازندران نيز با اشاره به برگزاري همايش طلايه داران معروف در شهرستان هاي استان، از گلوگاه تا رامسر، اظهار داشت: بحمدالله محرم امسال شاهد اثرات مثبت اين همايش ها در مراسم هاي عزاداري محرم، هستيم.

 

وي با بيان اينكه تمامي افرادي كه در اين همايش ها آموزش ديده بودند قبل از شروع دسته روي ها با حضور در هيئت هاي عزاداري تذكرات در حوزه امربه معروف و نهي از منكر را ارائه مي نمودند، گفت: همچنين يكهزار و 8روحاني نيز محرم امسال به مدت سه شب سخنراني خويش را به احيا و اجراي اين فريضتين اختصاص دادند.

 

فوقي با بيان اينكه افراد اندكي در مساجد حاضر مي شوند و بايستي براي آنهايي كه در پاي منابر حاضر نمي شوند برنامه داشت، افزود: چهار درصد مردم نسبت به اجراي اين دو فريضه واجب اهتمام دارند و در مقابل پيرامون مباحث مستحبي مردم 85درصد مشاركت دارند كه بايد مورد توجه مسئولين اين حوزه باشد.

 

وي با تاكيد اينكه نبايد به دنبال ناراضي تراشي در جامعه باشيم، گفت: اينكه هر دستگاه در چارچوب قانون كار نمايد بزرگترين معروف است.

 

فوقي با اشاره به حساسيت برخي افراد جامعه در رابطه با امربه معروف و نهي از منكر، اظهار داشت: كاهش منكرات اجتماعي  مهمتر از منكرات فردي است.

کد خبر 497571

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha